![]() |
Cytuj:
|
E tam, jezeli Rexis zacznie zabijac Polakow takich jak Wyslaniec, shokei, azzertiss, atthis to watpie czy beda mieli jakies szanse, duzo osob dolaczy wtedy do surprise i sie zacznie dopiero, a w rexis zostanie paru polaczkow dupolizow. Tak, tak mysle xD
|
nom, nie pota Askarian tak sie staral zeby teraz opuszczac Rexis B)
|
Cytuj:
|
nie rozumiem co wy macie przeciwko polakom w Rexis... rozumiem że macie war jesteście przeciwko sobie, ale to wyglada jakbyscie zazdroscili im. To źle że są w Rexis też trzebało się postarac a nie tylko krytykowac...
|
nie widzi mi sie szpiegowanie kumpli i lizanie dupy swiftowi tylko po to zeby w grze miec wiecej wladzy
|
Rapco
Taak zgadam sie z toba :) Wole wywalczyc wladze droga wojenna niz wlizac sie do rzadzacej gildii ^^ Tash Nie widziales tutaj PA ? to chyba krotko tu grasz, nie znasz chyba pana banana i jego br mates'ow :P |
Taa wcale nie ma pa :D
A to, że finchy wpada na dlair i pisze "leave, kthxbye" to tylko taka prosba tak?:P |
Hmm...
Z tego co zdążyłem zauważyć w całej wojnie Nocturnals/Vadis chodziło o pieniądze. Gildia po prostu chciała sobie zarobić, no ale cóż... chłopakom trochę nie wyszło. 1 Openka 10-0 Dziękuje dowidzenia. To co zrobić jak sie ma kolegę w Rexis? -Freddie, Svante Ratujcie! (Probował ktoś kiedyś atakować Rexis?) Szacunek dla gildi Vadis Feb 03 2008, 19:23:49 CET Killed at Level 156 by Soul Dran and by Wizzaroth Za co ich bil? Za to ze sie bronili? "Gwoźdź, który wystaje będzie wbity w ścianę." Efekt widać na kolejnej opence Vadis I co może nigdzie tu nie widać pa? Co do wywalania z respa hmm.... Jestem przekonany ze każdy większy lvl na Askarze został wyrzucony kiedykolwiek przez Rexis, a jeśli nie to miał przynajmniej kłopot bo ktoś chciał wejść na jego respa. Nie mowie tu o 15 lvl co siedzi na goblinach bo przecież Rexis nie będzie expic na Goblinach ( ale takie przypadki sie tez zdążały) 2x Exp week? Pamięta to ktoś wogóle ? (chyba nawet przyszedł gm i powiedział 2x exp week jest dla wszystkich nie tylko dla Rexis) Ale po co ja sie tak rozpisuje. I tak większość z was tego pewnie nie przeczyta bo za długie. |
raczej chodzilo o ot ze vadis mialo kuimpi w surprise i rexis balo sie ze vadis mzoe zrobic pg i dojsc do woleli ich czyms zajac a ze nocturalns mialo juz zatarg z vadis
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
i wczesniej rexy mieli zawsze spziegow wiec wiedzieli co sie szykuje prawda Askarian ? ;)
|
Cytuj:
|
13-1 dla Rexis.
Nie wiem co wy kurwa robicie ale moge zyczyc wam milego kupowania blessow i wastowania kasy pozwalajcie sobie na wiecej bledow takich a napewno wygracie. Nienawidze Rexow ale jak patrze co wy robicie to az sie smiac z was chce. Jak dzieci z przedszkola co im rodzice chary kupily. Teraz mozecie pisac z checia poczytam co nieco na moj temat. |
Cytuj:
A co do tej akcji, prawda znubiona totalnie, ale to przez sprawy organizacyjne ponieważ kilka osób ma "więcej do powiedzenia" ze tak powiem... "Człowiek mądry uczy się na błędach innych. Człowiek zwykły uczy się na błędach swoich. Człowiek głupi nie uczy się nigdy." Może kolejnym razem pójdzie lepiej... |
nie wiem na co liczyliscie wychodzac tak okrojona ekipa w piatkowe popoludnie na sneaka przeciez to jasne ze rexis moze zwolac sporo osob w krotkim okresie
|
Cytuj:
|
Bourne możesz podać nick w PW? :>
|
Ma ktoś camy ostatnich bitew?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:03. |