Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Askara (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=192)
-   -   Nowa wojna... znowu... :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=163307)

Tash 11-02-2008 10:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rapco (Post 1892702)
a nie wydaje ci sie ze jak tylko rexis poczuloby sie bezpieczniej zaczeli by atakowac innych Polakow tylko dlatego ze nie maja oni kumpli w rexis wiec nie wiadomo czy nie wspieraja surprise a poki co tak nie robia bo i tak nie maja łatwo :)

nie maja łatwo, ale łatwiej niż na innych servach, a wojny meidzy br swe ger vs pl były zawsze... w Rexis jets kilku polaków wiec jesli dojdzie do zbyt wielkiego tępienia może coś się w nich obudzi i zmienią strony a wtedy Rexis bedzie miało słabszy team... bo nie są oni specjalnie zgrani, ani nic poprostu mają siłe i kasę :)

Oris Palladyn 11-02-2008 12:07

E tam, jezeli Rexis zacznie zabijac Polakow takich jak Wyslaniec, shokei, azzertiss, atthis to watpie czy beda mieli jakies szanse, duzo osob dolaczy wtedy do surprise i sie zacznie dopiero, a w rexis zostanie paru polaczkow dupolizow. Tak, tak mysle xD

rapco 11-02-2008 14:10

nom, nie pota Askarian tak sie staral zeby teraz opuszczac Rexis B)

Reif 11-02-2008 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MordercaCienia (Post 1892160)
To wytłumacz to nocturnals, bo ciagle w grze slysze ze przegrywamy z nimi, i cos ze jestescie ich supporterami...

A takie nooby tak mowic nie moga :(

Napisalismy juz to na forum. W waszym war thread : p

Tash 11-02-2008 16:09

nie rozumiem co wy macie przeciwko polakom w Rexis... rozumiem że macie war jesteście przeciwko sobie, ale to wyglada jakbyscie zazdroscili im. To źle że są w Rexis też trzebało się postarac a nie tylko krytykowac...

rapco 11-02-2008 18:04

nie widzi mi sie szpiegowanie kumpli i lizanie dupy swiftowi tylko po to zeby w grze miec wiecej wladzy

Uriel-san 11-02-2008 18:35

Rapco
Taak zgadam sie z toba :) Wole wywalczyc wladze droga wojenna niz wlizac sie do rzadzacej gildii ^^

Tash
Nie widziales tutaj PA ? to chyba krotko tu grasz, nie znasz chyba pana banana i jego br mates'ow :P

MordercaCienia 11-02-2008 19:52

Taa wcale nie ma pa :D

A to, że finchy wpada na dlair i pisze "leave, kthxbye" to tylko taka prosba tak?:P

Hissashi 12-02-2008 04:16

Hmm...
Z tego co zdążyłem zauważyć w całej wojnie Nocturnals/Vadis chodziło o pieniądze. Gildia po prostu chciała sobie zarobić, no ale cóż... chłopakom trochę nie wyszło. 1 Openka 10-0 Dziękuje dowidzenia. To co zrobić jak sie ma kolegę w Rexis? -Freddie, Svante Ratujcie!

(Probował ktoś kiedyś atakować Rexis?)

Szacunek dla gildi Vadis
Feb 03 2008, 19:23:49 CET Killed at Level 156 by Soul Dran
and by Wizzaroth
Za co ich bil? Za to ze sie bronili?
"Gwoźdź, który wystaje będzie wbity w ścianę."
Efekt widać na kolejnej opence Vadis
I co może nigdzie tu nie widać pa?

Co do wywalania z respa hmm.... Jestem przekonany ze każdy większy lvl na Askarze został wyrzucony kiedykolwiek przez Rexis, a jeśli nie to miał przynajmniej kłopot bo ktoś chciał wejść na jego respa.
Nie mowie tu o 15 lvl co siedzi na goblinach bo przecież Rexis nie będzie expic na Goblinach ( ale takie przypadki sie tez zdążały)
2x Exp week? Pamięta to ktoś wogóle ? (chyba nawet przyszedł gm i powiedział 2x exp week jest dla wszystkich nie tylko dla Rexis)

Ale po co ja sie tak rozpisuje. I tak większość z was tego pewnie nie przeczyta bo za długie.

rapco 12-02-2008 10:36

raczej chodzilo o ot ze vadis mialo kuimpi w surprise i rexis balo sie ze vadis mzoe zrobic pg i dojsc do woleli ich czyms zajac a ze nocturalns mialo juz zatarg z vadis

Soulicitour 12-02-2008 11:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tash (Post 1893042)
nie maja łatwo, ale łatwiej niż na innych servach, a wojny meidzy br swe ger vs pl były zawsze... w Rexis jets kilku polaków wiec jesli dojdzie do zbyt wielkiego tępienia może coś się w nich obudzi i zmienią strony a wtedy Rexis bedzie miało słabszy team... bo nie są oni specjalnie zgrani, ani nic poprostu mają siłe i kasę :)

Jakby Rexis nie było zgrane nie rządziłoby serwerem przez tyle czasu.

^tinup^ 12-02-2008 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Soulicitour (Post 1894945)
Jakby Rexis nie było zgrane nie rządziłoby serwerem przez tyle czasu.

tu nie chodzi o zgranie... tzn w pewnym sesie o zgranie tez ale nie bylo teamu ktory by mugl wygrac z rexis a ze teraz jest do dupy healing to sa wyrownane szanse :)

rapco 12-02-2008 16:02

i wczesniej rexy mieli zawsze spziegow wiec wiedzieli co sie szykuje prawda Askarian ? ;)

Seba'rivel 15-02-2008 10:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uriel-san (Post 1873908)
Nie jestesmy zadnymi PA czy tez random PK

Doprawdy?;

Bourne 15-02-2008 20:25

13-1 dla Rexis.

Nie wiem co wy kurwa robicie ale moge zyczyc wam milego kupowania blessow i wastowania kasy pozwalajcie sobie na wiecej bledow takich a napewno wygracie.

Nienawidze Rexow ale jak patrze co wy robicie to az sie smiac z was chce. Jak dzieci z przedszkola co im rodzice chary kupily.

Teraz mozecie pisac z checia poczytam co nieco na moj temat.

Hissashi 16-02-2008 05:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bourne (Post 1901547)
13-1 dla Rexis.

Nie wiem co wy kurwa robicie ale moge zyczyc wam milego kupowania blessow i wastowania kasy pozwalajcie sobie na wiecej bledow takich a napewno wygracie.

Nienawidze Rexow ale jak patrze co wy robicie to az sie smiac z was chce. Jak dzieci z przedszkola co im rodzice chary kupily.

Teraz mozecie pisac z checia poczytam co nieco na moj temat.

Ciekawi mnie tylko... Jak byś ty to zrobił... Hmm... Na pewno masz chara na tym świecie. Dlaczego i ty nie wyjdziesz przeciwko Rexis? A może jednak masz dobre zdolności przywódcze i ogarniesz ekipe 30-40 osobowa?
A co do tej akcji, prawda znubiona totalnie, ale to przez sprawy organizacyjne ponieważ kilka osób ma "więcej do powiedzenia"
ze tak powiem...

"Człowiek mądry uczy się na błędach innych.
Człowiek zwykły uczy się na błędach swoich.
Człowiek głupi nie uczy się nigdy."
Może kolejnym razem pójdzie lepiej...

rapco 16-02-2008 11:59

nie wiem na co liczyliscie wychodzac tak okrojona ekipa w piatkowe popoludnie na sneaka przeciez to jasne ze rexis moze zwolac sporo osob w krotkim okresie

Bourne 16-02-2008 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hissashi (Post 1902340)
Ciekawi mnie tylko... Jak byś ty to zrobił... Hmm... Na pewno masz chara na tym świecie. Dlaczego i ty nie wyjdziesz przeciwko Rexis? A może jednak masz dobre zdolności przywódcze i ogarniesz ekipe 30-40 osobowa?
A co do tej akcji, prawda znubiona totalnie, ale to przez sprawy organizacyjne ponieważ kilka osób ma "więcej do powiedzenia"
ze tak powiem...

"Człowiek mądry uczy się na błędach innych.
Człowiek zwykły uczy się na błędach swoich.
Człowiek głupi nie uczy się nigdy."
Może kolejnym razem pójdzie lepiej...

Spokojnie 27 leveli wiecej i jestem z wami ;p

Igrexou 16-02-2008 23:15

Bourne możesz podać nick w PW? :>

Soulicitour 17-02-2008 00:30

Ma ktoś camy ostatnich bitew?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:03.