Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Karnawał w Tibii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=163867)

Bierun 03-02-2008 15:15

A będzie bal przebierańców??Bo jakby był to ja mogę piwo załatwić:P

Styervo 03-02-2008 19:36

Cytuj:

rok temu, wszystkie dp były zasypane tymi gównami na karnawał(czapki,gwizdki itp) wiec nie dziwie sie kuzynce, że zapytała mnie pewnego razu gdy grałem w tibie czy to są nowe simsy
Jakie Simsy? Jako że Tibia jest MMORPG a nie strzelanką na miarę waszego "wjelgiego" Quake'a 3 Arena (ostoja wszystkich polskich noobków w przerwach między jaraniem petów a chónceniem potforkuf na Tibii) powinna być tym czym RPG powinno być: Role Playing Game,
czyli ODGRYWANIE postaci, wczucie się w rolę bohatera, a nie koszeniem kolejnych kilobajtów w bazie danych Cipsoftu (znaczy te wasze za***ne skille i ajtemsy). I tym się właśnie Tibia różni od koreańskich MMORPG. Niektórzy tak jak pisałem, mogliby być zachwyceni gdyby dano im możliwość przemiany na stałe, jeśli pozostałe 90% uważa to za żałosny pomysł, może ssać i pozostać przy swoich srebrnowłosych klonach z toporami/mieczami na plecach. Cipy chciały dobrze ale jak zwykle g***o im wyszło przez techniczne pierdoły :baby:

Marinox 03-02-2008 20:03

ahhh losowy wybur

widziałem typka co normalnie hhyab sie rozbeczal bo wywalil 1.5 k chcial meic struj demca ale wypadl serpent spaw a on klal itp wywalic cala kase nienormalne

egg 04-02-2008 13:52

Dlaczego tak krótko ?

Kupiłem Juggernauta i mi znikł po jakiś 6-ciu godzinach. A miało być przecież do końca miesiąca. ;(

semiliren 04-02-2008 17:20

Caly event przebierancow trwa do konca miesiaca (czyli do konca lutego).
Stroj "dziala" przez 5h od czasu zalozenia.

greg007 04-02-2008 20:13

kupiłem kostium za 1,5k(miałem demona) i po 5h mi znikł. Więc mam go znowu kupić? już tego żałuje to tylko strata kasy.

edmun 05-02-2008 10:10

po 5 godzinach grania. nie czasu rzeczywistego (tak woli ścisłości)

przy okazji.
gdyby ktoś miał problemy z zakupem (sam miałem...)
Kiedy wybierzemy jaki rodzaj chcemy ubioru i Stan odpowie nam że będzie to kosztowało tyle a tyle gp, mówimy jeszcze raz który styl wybieramy (Common,Uncommon,Deluxe) i wtedy na koniec Yes.
Ile ja się namęczyłem.. kto by pomyślał że trzeba dwa razy styl ubioru wypowiedzieć

maciejo23 06-02-2008 09:24

jak sie kupuje kostium u NPC STENA bo nie wiem jak z nim gadac pliss

Kashtaniak 08-02-2008 08:08

@maciejo pl
jak nie wiesz jak z nim gadac to zrob sobie urlop od tibii najlepiej taki na pare lat dopoki nie dorosniesz i nie nauczysz sie angielskiego przynajmniej, podstawowych slowek

Kin_Yuki 08-02-2008 17:44

Ehh... kupiłem ten za 500gp
Zamieniło mnie w mino maga... :D Taki sobie zawsze jakieś urozmaicenie.. Ale na dłuższą metę, nie przydatne. Nie po to wydawałem kasę na outfit beggara żeby teraz w gaciach mino maga paradować :D

Jak ktoś ma trochę grosza, to może powydawać ;p

Pozdrawiam Kin Yuki

Grara 08-02-2008 22:37

nie mają czego wymyślać... mój kolega jak wszedł na tibie i zobaczył demona w depo to zaczął uciekać... xD tak bardzo ze na drugi dzien do sql z gózem na głowie przyszedł ;p

Hybki 12-02-2008 19:46

omg pisze hi Common Costume>Common Costume>yes i huj nie mam kurwa co jest co mam napisac? ;/;(X(

Emcess 12-02-2008 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hybki (Post 1895880)
omg pisze hi Common Costume>Common Costume>yes i huj nie mam kurwa co jest co mam napisac? ;/;(X(

masz napisac hi>common>common>yes.

forumians 12-02-2008 20:17

Na co oni robia te przebieranki??Az zal dupe sciska przeciezz to jest glupie.

drut14 13-02-2008 15:56

:d

fajnie tyle, ze faktycznie noobkom z carlin bedzie szkda nawet 500gp

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:29.