![]() |
A będzie bal przebierańców??Bo jakby był to ja mogę piwo załatwić:P
|
Cytuj:
czyli ODGRYWANIE postaci, wczucie się w rolę bohatera, a nie koszeniem kolejnych kilobajtów w bazie danych Cipsoftu (znaczy te wasze za***ne skille i ajtemsy). I tym się właśnie Tibia różni od koreańskich MMORPG. Niektórzy tak jak pisałem, mogliby być zachwyceni gdyby dano im możliwość przemiany na stałe, jeśli pozostałe 90% uważa to za żałosny pomysł, może ssać i pozostać przy swoich srebrnowłosych klonach z toporami/mieczami na plecach. Cipy chciały dobrze ale jak zwykle g***o im wyszło przez techniczne pierdoły :baby: |
ahhh losowy wybur
widziałem typka co normalnie hhyab sie rozbeczal bo wywalil 1.5 k chcial meic struj demca ale wypadl serpent spaw a on klal itp wywalic cala kase nienormalne
|
Dlaczego tak krótko ?
Kupiłem Juggernauta i mi znikł po jakiś 6-ciu godzinach. A miało być przecież do końca miesiąca. ;(
|
Caly event przebierancow trwa do konca miesiaca (czyli do konca lutego).
Stroj "dziala" przez 5h od czasu zalozenia. |
kupiłem kostium za 1,5k(miałem demona) i po 5h mi znikł. Więc mam go znowu kupić? już tego żałuje to tylko strata kasy.
|
po 5 godzinach grania. nie czasu rzeczywistego (tak woli ścisłości)
przy okazji. gdyby ktoś miał problemy z zakupem (sam miałem...) Kiedy wybierzemy jaki rodzaj chcemy ubioru i Stan odpowie nam że będzie to kosztowało tyle a tyle gp, mówimy jeszcze raz który styl wybieramy (Common,Uncommon,Deluxe) i wtedy na koniec Yes. Ile ja się namęczyłem.. kto by pomyślał że trzeba dwa razy styl ubioru wypowiedzieć |
jak sie kupuje kostium u NPC STENA bo nie wiem jak z nim gadac pliss
|
@maciejo pl
jak nie wiesz jak z nim gadac to zrob sobie urlop od tibii najlepiej taki na pare lat dopoki nie dorosniesz i nie nauczysz sie angielskiego przynajmniej, podstawowych slowek |
Ehh... kupiłem ten za 500gp
Zamieniło mnie w mino maga... :D Taki sobie zawsze jakieś urozmaicenie.. Ale na dłuższą metę, nie przydatne. Nie po to wydawałem kasę na outfit beggara żeby teraz w gaciach mino maga paradować :D Jak ktoś ma trochę grosza, to może powydawać ;p Pozdrawiam Kin Yuki |
nie mają czego wymyślać... mój kolega jak wszedł na tibie i zobaczył demona w depo to zaczął uciekać... xD tak bardzo ze na drugi dzien do sql z gózem na głowie przyszedł ;p
|
omg pisze hi Common Costume>Common Costume>yes i huj nie mam kurwa co jest co mam napisac? ;/;(X(
|
Cytuj:
|
Na co oni robia te przebieranki??Az zal dupe sciska przeciezz to jest glupie.
|
:d
fajnie tyle, ze faktycznie noobkom z carlin bedzie szkda nawet 500gp
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:29. |