![]() |
Cytuj:
|
Już edytowałem ;) Prawdę mówiąc myślałem, że szybciej odpiszesz ;)
|
Cytuj:
@Gutek onli cztery pipol here! |
Jestescie tyle warci co wasz fraglist.
|
Nisko nas oceniasz ;) No ale ... każdy ma prawo mieć swoje zdanie :)
Za to Ty pokażesz jak zostać frag' masterem :baby: |
Wiekszosc ludzi tak was ocenia.
Robicie cos na sile i chyba nie zdajecie sobie sprawy ze gowno zdzialacie na tym servie, to kwestia czasu... |
@ Sibutu --- Widać że ludzie z Eternii sie na ciebie uwzieli i chyba znow padniesz...:evul::evul::evul:
|
|
4:1 dla nas dzis.
|
Cytuj:
Widze, ze RO w koncu zaczelo cos robic, od kiedy ma Night po swojej stronie, no coz, stado baranow prowadzone przez lwa jest silniejsze niz stado lwow prowadzone przez barana. |
Dajcie spokoj, zbyt powaznie podchodzicie do tej wojny. Tak z innej beczki to podobno ludzie szpieguja eh, bo polacy maja to do siebie, ze sa ogromnymi egoistami i dzialaja na wlasna korzysc. Nie maja honoru i ot cala prawda.
|
Cytuj:
Z byt powaznie ? To jak maja podejsc inaczej ?? |
@Sibutu --- Palant to twoj stary bo cie zrobil!!
A ja napisalem to bo kazdy na forum cie pociska i chcialem ci uswiadomic zebys uwazal w rl bo moze ktos cie ujebie, ale widac ze taki pojeb jak ty nic nie skumał... Zal xD |
Powiedzcie mi Tak wogole Ile Gildii walczy z Decessus??
Według moich informacji to jest tak Mc Gregors, RO, Night i Polaniie vs Decessus -- Jezeli sie myle to poprawcie... :p Aha i Gz Ubicia 4 Kolesii z Decessus a najbardziej to GZ ujebania "Bysen'a" :D |
Ma któs filmik z dzisiejszego open battle ?
|
@up
I jeszcze Nightmare Riders lecz juz pewnie zaplacili :) |
Cytuj:
|
Ja mam filmik ;]
|
@Fagaro
No własnie ze niema tam xD @damidajlek Jak byl bys tak wdzieczny moglbys mi dac go na pw ?:> |
Night oficjalnie nie jest w sojuszu z RO.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:30. |