![]() |
Cytuj:
MYSLALEM ZE OD TFOJEJ STAREJ GZ ITELIGNECJI |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw to uderz w puchara :cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
Cytuj:
To jedna komedia, więc uderz w puchara Nie poczuwaj się, uderz w puchara :cup: |
Cytuj:
TAK SIE ZEGNASZ ZE SFOJA STARA "NARA SZMATO ZAJEBANA" NO LADNIE LADNIE, |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To tysiące absurdów, to setki powodów To dramat milionów, więc uderz w puchara Nie poczuwaj się, uderz w puchara ...:cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bo ta Polska jest jak wirtualny kraj Po chodniku między psim gównem rajd Absurdalny jak nasz redaktor Maj Chcę jakiegoś mielonego zjeść Na każdym kroku tylko chińskie, kebab Ale mleczny bar jest Paździerz w dziurki to menu Cena w nim na czopek tkwi Lubię ten Master Mind mówię ci Ktoś zamawia kluski z cukrem razy trzy Gestykulując jak by grał w Nintendo Wii Jem i idę, miasto przypomina mi jakieś sny Jest niedziela, pusto jak cholera Te w kubrakach rozstawione gęściej niż latarnie Jeden czyta, drugi pisze, trzeci zgarnie To komedia, ten dzień i to słaba Jak polski komentator w Pro Evo 6 więc dawaj ... :cup: |
Jak czytam ten temat to naprawde robi mi sie zal autora.
Nie potrafisz nawet dobrze udawac hacka. Zrobiles ten film, zeby sie pochwalic? Jezeli tak, to chyba Ci nie wyszlo. Naucz sie edytowac posty, a nie piszesz jeden pod drugim. Zaczynam popierac pomysl, ze na tym forum powinno byc jakies ograniczenie wiekowe... "AHA NIE WIDZLEM ZE GLUPOTA ZALEZY OD LVLA W TIBII MYSLALEM ZE OD TFOJEJ STAREJ GZ ITELIGNECJI" Moze tak " Twojej " oraz " Inteligencji " Po drugie, to dlaczego wyzywasz jego matke? Nie znosze dzieciakow wyzywajacych rodzicow. To by bylo tyle z mojej strony... Chyba nadszedl czas na zamkniecie tego tematu, oraz zbanowanie jego autora? |
Cytuj:
A GDZIE JA WYZYWAM JEGO STARA? MOZE ZAMKNIJ SFOJA STARA I JA BANUJ |
Nominacja do zŁotego debila forum dla tego pana. :d :d :d
|
Weź sie już nie ośmieszaj. :)
|
dopiero luty a ja juz mam nominata na debila roku \o/
|
Cytuj:
|
@up Najlepiej jakbyś nie wstawał. SUPER EKJU, DASZ MI PLIX BO JA TAK CI ZAZDROSZCZE TEGO, ze mi sie po nocach sni jak sie z tobom spotykam i siem wymieniamy itemkami plix plix, prosze!!!111oneoneoenone.
|
Cytuj:
Nominacja na idiote roku 2008! Popieram ;D |
Ja tez popieram ^^
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |