![]() |
Ja robie najpierw ssa, wklejam go na foteke itp... potem wysyłam thiefowi link i każe mu oddać loot albo hunted 4ever no i jeszcze jakiegoś paymecika ma zapłacić ,nextt>> albo go killam aż nie odda (jak low lvl) albo prosze jakiegos kumpla o pomoc.
|
Jak to co robię? Roz*******am pięscią monitor.
Ps: to już mój 34 monitor. Starzy się wkurzają ale co zrobić.;( |
Wkurzam sie porządnie ale cóż tibia to przecież tylko gra... chyba
|
Loota mi na razie ukradli tylko raz, expiłem na soldach (15lvl) gdy wychodziłem z kopalni jakiś 60lvl wziął wszystkie dwarven shieldy i oddał. To było jakieś dwa lata temu na Danubii xD,
|
Ja robie falszywki (non pvp)
Pcham 3-4 bagi po ziemi zwykle udaje mi sie ten wlasciwy dopchac do dp albo schowac a jak nie to zaczynam kolesia wyzywac |
ja płacze cały dzień, wszyscy w domu płaczemy bo tam było 1k ! :(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
|
ja strajkuje-nic nie jem,nie chodze do szkoly,nie chodz z psem na spacer,blokuje wszystkich na gg,pisze reporta do gieema,bije matke krzeslem,bije siostre krzeslem,bije ojca krzeslem,bije psa krzeslem a czasami jeszcze ide spac :)
|
Nigdy mi nie ukradli loota;).
|
Dziś mi ukradli (pierwszy raz w życiu) i nic nie zrobiłem bo to NON-PVP. Ale mame będzie głowa boleć. :D
|
Kumple-najlepsze rozwiozanie
postaciami na non-pvp daje dym do kumpli i niszcze mu zycie w tibi, a postaciami na pvp jak jest slabszy pk i ded jak silniejszy tez dyn do kumpli i ded
|
Marszcze freda
|
A ja powiem szczerze, że nie patrzę jaki Lvl, profesja, czy ma Pacca, czy nie ;p Jeśli po grzecznej proźbie o oddanie loota, kolega nie oddaje, oczywiście włączam "białą czaszkę" i delikwent najczęsciej ucieka kiedy dostaje pierwszego hita za 50-60 ;) Oczywiście jeśli jest to Lvl 50+, chociaż rzadko się zdaża aby takie lvle kradły loota, powiadamiam kolegów i Oni załatwiają sprawę za mnie :)
|
Mi też niedawno taki gostek tylko na Guardii zarabal mi loota mialem tam chyba z 20 plate shieldow i Chain Armorow!!! Taki jeden gostek 45 lvl jeszcze mnie bloczyl potem mu napisalem ze ten loot byl moj i mi za to dal 10k :)
|
Prosze... Groze.. Zabijam... No chyba ze ucieknie lub zna kogos to oddaje po interwencji ;) pvp rox
|
Ja osobiscie wkladam glowe to kibla i zaczynam sie topic. Robie z 10-20takich sesji. Ciekawa alternatywa jest rowniez podcinanie sobie zyl, ale to boli :>. Mozna tez na****ć jakis napkow z RL ;]
|
Żal.pl
A co można zrobić w takiej sytuacji ??
Jedynie włączyć "piąchę" i bić skurczybyka ;] A jak nie nadal jest łakomy na nasz lootbag lub wrzucił nam do wody : Zabijamy decydenta i po sprawie. Często theief-ów możemy spotkać przy poczcie nie daleko Kazzo~~ - nieraz kilku ich tam czeka po kilka godzin by zakosić jakiejś ofaierze losu loot baga z kopalek. |
ja raportuje za kradziez loota ;p
|
Kiedy zabiorą mi loota
to coś mi w oku migota Trzymam krzesło w mojej dloni okładam brata po skroni a gdy krzesło sie połamie to dostaje wielkie lanie ;( Gdy uciekne do łazienki biore szczotke don swej ręki kiedy wyjde z ubikacji mój brat dostaje wariacji bierze noże i widelce no i dźga mnie po mej ręce ;./ a gdy jeb*e mu ze szczoty to sie zbiera na wymioty taki morał z tej "piosenki" gdy uciekasz do lazienki to weź szczotke do swej ręki |
ja dzwonie do prezydenta a on ogłasza kilkodniową żałobe narodową iorganizuje wojsko
|
ide robic next lootbaga . . . - bo co innego na npvp mozna zrobic? ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:45. |