Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch
(Post 1908167)
Nie wiem, jak to jest, Ryłku, ale pomimo tego, że wyśmiewasz ludzi w strasznie żałosny sposób (orty, nadmiar ! i ? etc.) kocham czytać, jak to robisz.
|
Miło, że to doceniasz, serio. Sam nienawidzę czytać swoich pseudo żartów, ani żadnego dłuższego tekstu napisanego przeze mnie. Zawsze jak czytam jakieś stare tematy, to po prostu pomijam swoje posty. ;-) Nawet jak z Twojej strony to też była ironia, to załóżmy, że jej nie zauważyłem, a miejcie radość z życia. ; p
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tovob Lard
Czemu nie napisałeś, że w przerwie na konsumpcje kota i dziewicy zajaralem skręta, przy jednoczesnym rysowaniu pentagramu na penisie, używając krwi świeżo co zpuszczonej z czegokolwiek.? oj oj stereotypy są złe, czemu używasz słowa 'ziomki' a nie na przkład 'brudasy' hmmm <zabijcie mnie - satan na blokach ma swoją baze wiec krusz juz i roluj on czeka przy barze elo!>
|
Nie wiem co robią synowie mroku, córki szatana, techno muły, metale, punki, skejty, gofy, nu-metalowe ziomy, pop laski, czy emolce, ale widzę, że się znasz, ziomek. Radzę napisać o tym pracę i wysłać Nowakowi, on podobno lubi takie rzeczy czytać. Wspomnij też, że Eminem i GnR nie grają dla Polaków, Nergal niszczy książki (tak jak Kościół jeszcze kilka lat temu), Madonna masturbuje się na scenie, a Gorgoroth zakupuje hektolitry sztucznej krwi i bawole głowy za pieniądze TVP. Bestseller w Polsce gwarantowany, szkoda tylko, że za granicą będą się pukać w główki i znowu uważać Polskę za zaścianek.
@ogólnie, żeby był top: Picie staram się od kilku tygodni ograniczyć, ogólnie to wypiłem jedno piwo a okazji było już troszkę. Nie za bardzo mam ochotę mówić czemu, po pijaku różne rzeczy się mówi/robi.
|