Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Alkohol przed 18-stka (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=165914)

Xelu 18-02-2008 22:48

Picie...tak jak najbardziej preferuje. Jak juz cos robic to robic do konca...nie lubie wracac podpity do chaty. Pamiętam jak mialem 16 lat i pojechalismy z kumpel 19 letnim na imprezę...napilismy sie jak swinie czyli impreza standard. Ale rano sie budze i do niego z pytaniem jak wrocilismy do chaty...co sie okazalo po dlugim namysle i pytaniu znajomych: wrzucilem go za szmaty do samochodu wziąłem klucze i przyjechalem do chaty..xD. tasmy brak bo sie film urwal

to tak dla przestrogi a co do topicu
z alkoholem przed 18 jest jak z seksem przed slubem lub wspołzycie z nieletnia..to i to reguluje prawo panstwowe albo kanoniczne...lamiemy te zasady z przyjemnoscia...nie tylko dlatego ze inni tak robia ale i daltego ze kochamy...pic czy ta druga osobe to juz zalezy od jednostki.

@slythia..
jesli twoj avatar to ty to napijmy sie razem...Torun wrocław wybierz sama :)

Dark Sven 18-02-2008 22:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 1907432)

@Dark Sven
Ja tam w wieku 13 lat uganialem sie za pilka i uwazam ze 13 lat to troche za malo na picie, nawet na te 2 piwka... Organizm 13 latka moze roznie reagowac.

Ta... Bo przecież w wieku 13 lat chodziłem dzień w dzień najebany i nic innego nie robiłem...

PaktofonikA 18-02-2008 23:00

Harry_Potter_

Chciales zaimponowac wszyskim jaki z ciebie 'tfarciel'? ;) Nie sadze zeby ci sie udalo..

Ryłek 18-02-2008 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johnny121 (Post 1908025)
Nei zapomjnai o tyh kilometrofyh ścierzkah koki!1

O widzem, rze Ty tesz byłeś na tej impże ziomek, ktury to byłeś Ty, ten co rzygał pod sufit, czy ten co latał na miotle jak Harry Potter??!?!?!?!?!

Tovob Lard 18-02-2008 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryłek (Post 1908004)
Ja ostatnio wypiłem trzydzieści pięć kolejek, trzy driny (wutka z kolom), szesc szklaneczek łiski i 10 piwuw, a na dokładkę wypaliłem skrenta jakiego świat lucki nie widział. :cup::cup:Pozdro ziomki, czy ja jestem normalny? :baby: Dodam, że starzy nic nie czuli ode mnie, nie śmierdziało i wogule. 8o

Za tszy miesionce kończe 18latuw i karzdy 17 i 16latek bendzie dla mnie gnojek i szczyl, bo ja nigdy tyle nie miałem!!!!!!

To błąd, że w swoich 'aluzjach' używacie stereotypów i przydzielacie palaczy skrętów pod grupę ziomali, czy prawdziwy syn mroku nie pali? hihihihihihih
Czemu nie napisałeś, że w przerwie na konsumpcje kota i dziewicy zajaralem skręta, przy jednoczesnym rysowaniu pentagramu na penisie, używając krwi świeżo co zpuszczonej z czegokolwiek.? oj oj stereotypy są złe, czemu używasz słowa 'ziomki' a nie na przkład 'brudasy' hmmm <zabijcie mnie - satan na blokach ma swoją baze wiec krusz juz i roluj on czeka przy barze elo!>
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Retrio (Post 1908061)
Mam tak samo, tylko z baczką :D

Pogrążasz się moj niemiły głupcze

@edit
gdzieś tam niżej
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xantro (Post 1908130)
Noł Ziomale a mnie tło nie pamiętacie ? Ciężarówkę amfy żeśmy tam wpierdolili, z sufity sie koks szypal, a wojsko to żeźmy w 4 minutersy rozwalilili ! Ja to żem se walił z axa, bo mnie na fazie życie sie lagowało... A jak tam z jakimisz 2 typkami żem cysterne czystej sam opierdolili to wy byli?

Zaiste powielanie, lekko już wyczerpanego temat świadczy o twoim jakże, nietuzinkowym poczuciu humoru ZIOMEK! ELO

Rinoo 18-02-2008 23:11

Nie wolno pić piwa przed 18, bo sie pójdzie do piekła brooo

Xantro 18-02-2008 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryłek (Post 1908110)
O widzem, rze Ty tesz byłeś na tej impże ziomek, ktury to byłeś Ty, ten co rzygał pod sufit, czy ten co latał na miotle jak Harry Potter??!?!?!?!?!

Noł Ziomale a mnie tło nie pamiętacie ? Ciężarówkę amfy żeśmy tam wpierdolili, z sufity sie koks szypal, a wojsko to żeźmy w 4 minutersy rozwalilili ! Ja to żem se walił z axa, bo mnie na fazie życie sie lagowało... A jak tam z jakimisz 2 typkami żem cysterne czystej sam opierdolili to wy byli?

Marsseel 18-02-2008 23:18

@Harry_potter
No spoko, ja ostatnio zamówiłem cysternę wódki, koledzy mnie wrzucili, zapukali za 5 minut i usłyszeli odgłos pukania w pustą blachę. O dziwo nic mi nie było. Coś ze mną nie tak?

Slythia 18-02-2008 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xelu (Post 1908074)
@slythia..
jesli twoj avatar to ty to napijmy sie razem...Torun wrocław wybierz sama :)

Niestety, to nie ja... Moze w przyszlosci dam avka ze mna, teraz nie umiem go zrobic ;P.

A co do zdjec.. Sa na tym forum ;P. Tylko jakos nikt nie skometowal ;(

X-Zero 18-02-2008 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harry_Potter (Post 1907256)
A ja ostatnio wypiłem 9 piw i nic....żadnej reakcji...wróciłem do domu, siedze w pokoju a strasi nic nie czują. Ze mną jest coś nie tak?

ps. mam 15 lat

Masz dziurę w szyi i Ci się wylewa!1111

@Xantro:
Ja to pamiętam ;>
Też tam byłem i to było jak byłem fanem Pottera to pewnie ja byłem tym co Ryłek wspomniał X(X(B)B)B)

@edit, normal, topic:
Noo...co będę powtarzał to co tyle razy mówiono xd

Emok 18-02-2008 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slythia (Post 1908147)
Niestety, to nie ja... Moze w przyszlosci dam avka ze mna, teraz nie umiem go zrobic ;P.

A co do zdjec.. Sa na tym forum ;P. Tylko jakos nikt nie skometowal ;(

Wyślij mi zdjęcie, to Ci zrobię (avatar ofc ^.-).

Misza 18-02-2008 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1908091)
Ta... Bo przecież w wieku 13 lat chodziłem dzień w dzień najebany i nic innego nie robiłem...

...
...
...

...a nie?

Lasooch 18-02-2008 23:26

Cytuj:

Nie wiem, jak to jest, Ryłku, ale pomimo tego, że wyśmiewasz ludzi w strasznie żałosny sposób (orty, nadmiar ! i ? etc.) kocham czytać, jak to robisz.

Necromantor 18-02-2008 23:28

Zostaw go on jest fajny!

Vanhelsen 18-02-2008 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez >>>Mazix<<< (Post 1907705)
Ale np w ameryce piwsko i papierochy są dozwolone od 21 roku życia.
Tak jak napisali up trzeba znać umiar. Lecz nie sądzisz, że kupwanie alkoholu to zwykła strata pieniędzy? Lepiej pić na imprezie.

Hamburgerlandia się nie liczy, bo pardon, ale gdy alkochol jest od 21, prawko od 16 a broń od 12lat to to jest kpina a nie granice...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 1907756)
W takim razie - wodka jest smieszna? Jej nie pije sie dla smaku ;] [...]

pod upić się miałem na myśli zchlać do nieprzytomności i urwać sobie film xP

Vil 18-02-2008 23:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harry_Potter (Post 1907256)
A ja ostatnio wypiłem 9 piw i nic....

czysta magia.

http://smg.photobucket.com/albums/v3...rent=juvki.jpg

wypij to...

Dark Sven 18-02-2008 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misza (Post 1908161)
...
...
...

...a nie?

...
...

... dlaczego wszyscy mnie uważają za popierdola :'(?

Tovob Lard 18-02-2008 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 1908191)

Te piwa po bokach, to chyba tylko po to zeby dodać estetyczności stoliczkowi ; d
@druga strona
No i wyrządziłeś mi ogromną przykrość!

Ryłek 18-02-2008 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1908167)
Nie wiem, jak to jest, Ryłku, ale pomimo tego, że wyśmiewasz ludzi w strasznie żałosny sposób (orty, nadmiar ! i ? etc.) kocham czytać, jak to robisz.

Miło, że to doceniasz, serio. Sam nienawidzę czytać swoich pseudo żartów, ani żadnego dłuższego tekstu napisanego przeze mnie. Zawsze jak czytam jakieś stare tematy, to po prostu pomijam swoje posty. ;-) Nawet jak z Twojej strony to też była ironia, to załóżmy, że jej nie zauważyłem, a miejcie radość z życia. ; p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tovob Lard
Czemu nie napisałeś, że w przerwie na konsumpcje kota i dziewicy zajaralem skręta, przy jednoczesnym rysowaniu pentagramu na penisie, używając krwi świeżo co zpuszczonej z czegokolwiek.? oj oj stereotypy są złe, czemu używasz słowa 'ziomki' a nie na przkład 'brudasy' hmmm <zabijcie mnie - satan na blokach ma swoją baze wiec krusz juz i roluj on czeka przy barze elo!>

Nie wiem co robią synowie mroku, córki szatana, techno muły, metale, punki, skejty, gofy, nu-metalowe ziomy, pop laski, czy emolce, ale widzę, że się znasz, ziomek. Radzę napisać o tym pracę i wysłać Nowakowi, on podobno lubi takie rzeczy czytać. Wspomnij też, że Eminem i GnR nie grają dla Polaków, Nergal niszczy książki (tak jak Kościół jeszcze kilka lat temu), Madonna masturbuje się na scenie, a Gorgoroth zakupuje hektolitry sztucznej krwi i bawole głowy za pieniądze TVP. Bestseller w Polsce gwarantowany, szkoda tylko, że za granicą będą się pukać w główki i znowu uważać Polskę za zaścianek.

@ogólnie, żeby był top: Picie staram się od kilku tygodni ograniczyć, ogólnie to wypiłem jedno piwo a okazji było już troszkę. Nie za bardzo mam ochotę mówić czemu, po pijaku różne rzeczy się mówi/robi.

Johnny121 19-02-2008 00:18

Cytuj:

Ja to ten ziom co latau na mjotle jak Hardy Potfór!!!!!!! Ten co żygał to muj kómpel Zygfryt!

@down
Ziomuś, Ty to pszecierz wyrywaueś te laski, co wyglondauy jak Doda przed operacją plastycznom.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:49.