![]() |
Cytuj:
|
Haha, już widziałem kiedyś to zdjęcie, bo pokazywałeś na GG swojemu kumplowi, który pokazał mi ; P
Jak przeczytałem nazwę tematu to od razu wiedziałem, że chodzi o Adiego z Xantery x D Nice. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja również gram w tibie od 5 lat i jakoś nie wywyższam się tym. Co osiągnąłem?W sumie może nie dużo, lecz ja nie narzekam. Czemu się udzielam? No, jeżeli nie wież do czego służy forum, to przykro mi z tego powodu. Jeżeli, byś przeczytał dokładnie to co napisałem, to zrozumiał byś że nie potępiam boota, tylko ludzi którzy się z tym obnoszą, jacy oni nie są pro, jakiego oni nie mają lvl itp.. Niech zachowają to dla siebie.W każdym bądź razie, jak ja bym używał boota, nie chwalił bym się tym;) PozdrawiamB) |
Cytuj:
co do tych co krytykuja, pewnie mama wam nie pozwoliła wydac 30 zl na zakup bota,i zazdroscicie innym |
Cytuj:
|
no kozak jestes ja siedze z 80 edem na mc i nie potrzebuje 4 charow zeby bic bez waste
pocwicz :) |
[21:09] <Lis> nyneq i aros mith
[21:09] <Lis> to adi kupil od moich kumpli z rla [21:09] <Lis> xD [21:09] <Lis> arosa kupil za 1200zl [21:09] <Lis> xD : ) |
Cytuj:
Moze jeslibys tymi 3 charami naraz wyczyscil ale jesli stales i czekales az ktos wyczysci to jest sie czym szczycic. |
Typowa odpowiedz uzytkownikow forum tibia.pl
"BosheEEeeee on ma b0000ta!!!!!111 Ukszyszofac go!!!!!!" Debile z was ^.^ Dobre foto, dobry hunt. Hail BlackD. |
Ja na MC zrobiłem pomidorową z ryżem
|
Lol hehehehe no ostro tez musze rozkminic te kwestie ;d
|
Jak dla mnie...
... to koles jestes hardkorowym graczem XD
|
Cytuj:
Możesz mi udzielić jakiejś porady? Bo mi zamiast pomidorowej z ryżem to ryżowa z pomidorami wychodzi :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jeśli to acc buyer to sprawa przesądzona...
pizda i tyle |
"Legends - Never die."
I ty kurwa masz czelność uważać sie za legende ? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:00. |