![]() |
JAGAHAHAHAHADASDSADAS dobre__
|
Eee takie sobie. Osobiscie mi nie przeszkadza ale glupie... Zalezy kto co lubi i jakie ma poczucie humoru. Dlatego watpie zeby byl jakis paskowiec ktory spodoba sie kazdemu. ;)
|
Mi sie tam zaden paskowiec nie podoba same dna...(z wyjatkiem Noobsonow, ktore nie byly bardzo smieszne ale przynajmniej dobrze wykonane). Ten fake tak jak kazdy paskowiec nalezy do mojego "dzialu" DNA.
|
@up
A ty należysz do moich wrogów roku 2012 ! |
Grom
Nastapil koniec swiata bog zabil juz 200000000 kotow czy to prawda czy koper ma racje morze ... morze...
Fake jest fajny najlepsze z ta strzala 8/10 Ogolnie spoko @Koper wiesz 2012 juz wkrodce nastapi... Pozdro tylko sie znowu na mnie nie obraz ze o tobie cos napisalem a i wiem co cie juz wkurza ;/ |
5/10 za chęci, nie zbyt rozumiem tego fake!? miał być śmieszny?
|
Chyba zgasiliśmy jego chęć do tworzenia tego fake. Pogodził się że to nie śmieszy.
|
Cytuj:
|
super
super fake
|
rob i sie nie zniechecaj z czasem zaczniesz robic lepsze i lepsze itd
|
@up3
omg a ty znowu zaczynasz. Zaraz kończe prolog mojego new fake to może odjebiecie się od moich starych gówien. |
@up
Takie coś jest jak tatuaż. A ty niestety zrobiłeś sobie ich kilka. Dotychczas najlepsze było tuptusiowo, niestety, popełniłeś wielki błąd z akcją "Ja to nie Ja, Ja to złodziej, a Ja zrobiłem ten fake". |
Cytuj:
Cytuj:
Ahh i jeszcze jeden dobry cytacik w wykonani Hubkii Cytuj:
@topic Juz nawet sie nie oplaca komentowac bo zrobilem to troche wyzej i najwyrazniej tworca tego fake'a nie ma zamiaru go konczyc. To tyle. Pozdro Matix |
Nie ma zamiaru go kończyć? Slepyś?
|
Fake faktycznie bezsens ale fajny. Może i nie umarłem ze śmiechu ale troche się pośmiałem :P Moje ulubione Fake'i to właśnie takie bezsensu bo tych sensownych jakoś mi się nie chce czytać/oglądać 8o
|
@up
W moich oczach zrobiles z siebie teraz takiego debila, ze szkoda slow. Ja nie chcialem zablysnac ale widac, ze traktujesz tak kazdego nawet Kopera wyzywasz od noobow... Cos chyba z toba nie tak nie? Czy ty czasem nie byles umowiony do psychiatry? Skoro na Kopera mowisz noob to widac, ze chyba jestes od niego lepszy, ale nie w outfitach tylko w byciu glupim. Cytuj:
|
Matix..zostałeś noobem i nie potrafisz się z tym pogodzić i teraz udajesz inteligentnego..Każdy Cię uważa za nooba i nie próbuj nawet polepszać swojej sytuacji w oczach innych bo to nie pomoże..
|
Cytuj:
@topic Skończmy tą farsę. ;\ |
Cytuj:
Neiegm m=ufff aat=takk nea nie go bo anon ma nowuy nickckgkk morrddd.g..zxc,13255465 @Matix Hubkaa Orog: Teraz to wszyscy noobicie, przykro mi. @down: Dead. |
@Ghand
Od kiedy wróciłem noobem nie jestem,jakbyś nie zauważył. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:14. |