![]() |
I po wojnie? Czy znowu powstanie nowa gildia? :D Nie ma juz Camorry :)
|
nie interesuj sie xd
|
To tylko gildia panowie lawl, teraz czas na uprzykszanie zycia :), sneaki ile wjedzie
mouaaa |
@Waldo
Gram na Xerenie i mam prawo sie interesowac :P Ale widze, ze wojna trwa dalej :D Teraz Inferno przejmie paleczke xD |
osobiscie nie mam zamiaru placic ani nie mam zamiaru kontynuowac gry na xerenie w takim stanie rzeczy jak jest teraz...
|
krzysheak ty czasem postaci nie sprzedałeś?:p
|
Krzysh~ xD Back again to Askara?;D Surprise vs Rexis walcza x]
|
Cytuj:
Wiem, mam tam duzo kolegow w sumie i moglbym grac jakimis tam 100 lvlami + ale jakos mi sie nie chce, wole rl lajf :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mogash Lansik xD!
|
Piszcie cos. Jakie plany, gracie czy nie. Nydu w ch*j!
|
Cytuj:
|
... Eydis cos tam cos tam (95 ed ) padl i Varene ale Varene podobniez z jego wlasnego bledu :/
|
Ja juz zmienilem server czuje ze na Xerenie nie da rady juz pograc chociaz paru kumpli w Memento jest ale Hempe mnie nie lubi ;( xD
@Krzysztof Wiesz ze idziesz ze mna do klubu dla bananow? :P szklo mozemy opalic ale wole jointy i faje xd |
z tym palenie i opalaniem przypal sobie tylko robicie ; o:baby:
|
Wszystkiego naj naj naj Adrian! Happy B-Day. B)
|
Cytuj:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2058968 Heh, tibijczyk całą gębą.Rozumiem że wałka zrobił z charem(jak ktoś kupuje na allegro to sam sobie jest winny),ale po co pieprzyć takie smuty jak w cytacie? Grałeś,grasz i będziesz grał - Tibię masz już w żyłach(gdyby były takie testy jak na dragi, ale wykrywające Tibię,posłali by cię na odwyk :) ) |
Cytuj:
btw nie gram juz w tibie jedynie gdy jest jakas akcja... wczoraj siedzialem na tibii 30 minut, a w tygodniu bylem online lacznie max z 20 minut... zreszta co ja bede sie tlumaczyl ^.- |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:57. |