![]() |
Cytuj:
ad 3. Powiedzial jedno zrobil 2gie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
(czasami ci od*******a)pewnie dla tego ze ktos inny gra |
Cytuj:
tak wdzieczny ze walczysz przeciwko im ? btw. Jak ja bym byl wdzieczny jednej i drugiej druzynie to poprostu zostal bym neutral. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
a odnosnie damoon , to hunta i deske by dawno zarobil gdyby nie alunir , za atakowanie swoich albo kogo popadnie ( np . skin bzyk dostal hunta bo kupowal mf na svar akurat wtedy kiedy damoonowi sie skonczyli mf na frostach i chcial kupic nowe ) |
Cytuj:
co do osob z INT~ sa tam osoby ktore lubie i szanuje,i sa ci ktorymi gardze..wybotowane 100 lvlv na zlowiach ktore swiatlo dzienne widzialy wychodzac z rooka.Powod wojny jest jak zawsze smieszny.to chyba u nas norma. Dodam tylko jedno bo niemoglem sie powstrzymac. @lamus~ zawsze byles kims duzo osob cie szanowalo i staralo ci sie pomoc(niemowie o sobie) sprzedales ich tlumaczac sie debilnym powodem... czasami wrog twojego wroga jest twoim najlepszym przyjacielem.Ty jednak wolisz zasade"pomoz mi a ja cie sprzedam". .gardze toba... |
Cytuj:
Dla mnie z Lukim na czele jestescie jedna wielka banda pipek ale to tylko dlatego ze lubie pa i tak was odbieram. @notop Nie myslalem ze kiedys to powiem ale ehhh....masz racje chlopie=p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Misiu jest jeden i wyjatkowy |
Cytuj:
A tak btw to OB była spoko, i mój fuksiarski frag zrobił że była ona jeszcze lepsza. Oby takich więcej. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak z deczka szukalem na forum sobie informacji i znalzlem
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj: