![]() |
napisałeś ze na 40 lvl mozna isc na hero solo z "dobrymi skilami"
mozesz mnie oświecić; jakie to są "dobre skile" |
Witam, już raz byłem cytowany w tym poradniku (naprawde b.dobry ) lecz mam kolejne pytanie które nie było tu poruszone, ile czasu dziennie na gre (po wbiciu 80 dist) poświęcałeś przez te 2 miesiące.
pozdrawiam jerrry.. |
A więc :
@Corinix 1. BP Kamieni nie jest to aż taki duży wydatek... ... BP wystarczy na około hmm... 30 h @Don'Kosakov Dobry dist to 75-85 + [80] @jerrry Hmm... 8-33 [ 3-4 h] 33-60 [ 10 h ] (choroba) 60-119 [ 3-10h+] PG MODE pzdr |
Jedynym minusem jest to , że skoncetrowałeś podczas treningu na światach pvp...
7/10 bo pare literówek i jest mało "przejrzysty" |
super poradnik ;)
na pewno mi pomoże ;P interesuje się hero, czy skile 76/64 wystarczą do efektownego expienia solo czy lepiej zebym doskilowal jeszcze? |
Expić na hero? To jest największa głupota jaką słyszałem ^^
|
Cytuj:
To co dla ciebie nie jest głupotą... ? Exp 50 Palkiem na rotach ... jak nie masz nic do napisania najlepiej nie pisz i się nie ośmieszaj. @Cosinus1990 Doskil |
Ktos tam up z glupota expienia na hero
Pomysl moze kijowy exp ale w godzine mozna tam miec hmm 8k gp i moze jak cos z crown seta spadnie to 10k+ |
Expić to troszkę coś innego niż zarabiać , nie sądzisz? Wiec sam pomysl, zanim napiszesz. Najlepiej 2x.
Nie bulwersuj sie bo zlosc urodzie szkodzi, krytyka powinna byc przyjmowana z pokora, nie zloscia. ;) |
Wiem że krytyka powinna być przyjmowana z pokorą ale ja 45 rp z 82 distem bez waste hero biłem .
pzdr |
heh
Poradnik taki sobie nawet niezły niektorym mogłby się przydać ale mi nie zabardzo ;/
10/8 |
I co ze biles bez waste? I ile miales exp? 20k/h? CZY TO JEST EFEKTYWNE EXPIENIE?
Widzę że pojęcia się niektórym pierdzielą. pozdro & bez odbioru |
Cytuj:
Bez odbioru. pzdr |
Jak Dlamnie Super nigdy nie byłem Palladynem bo Wolę Knight i Druidów ale dlamnie OK
daje 10/10 :cup: :cup: :cup: |
Cytuj:
A znasz moze jakies ciekawe miejsca na trening na slimach? Bo non pvp to tylko potworki bic mozna. A miejsca ktore znam są dość mocno oblegane i czesto jakies low lvle zabijają slima ;| |
Cytuj:
Odpowiedź na 1 stronie Edit special for you :] |
Bardzo dobry poradnik. Polecam
|
Mam 37 RP z 13 mlvl skille 69/50
Mam 2 pytania : 1. Ile mi zajmie wbicie 75 dysta ? 2. Na jakiej tombie mam expic bez waaaaaaste ? |
Niezły poradnik błędy
1.Czerwony napis zupełnie nieczytelny 2. na drodze nie ma zaznaczonego początku i końca 3.Farma w thais źle opisana nie w wiem co gdzie jest pokazałeś Thais a gdzie wejść już nie Więcej nie wymienię bo to twój 1 poradnik. |
Buehehehe 80 dist w cztery dni hah nie no z krzesła spadłem dobry jesteś ;d
Paladin to raise distance from 10, 100% to 80 at 20% blood/spark hits ≈ 106.5bp of bolts or 118h, 17m, 38s training. 1% at skill 10 ≈ 0bp of bolts or 0h, 0m, 0s training. Jednym słowem musiał byś siedziec przez prawie 5 dni 24 godziny na dobę. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:08. |