Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Tajemnic Silver Mace tutaj! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=167552)

silver_mace_secret 02-03-2008 09:28

Jesli nie wierzycie to nie...
Teraz moje pytanie do was: Za ile moge sellnac silver mace? Mi jest ono nie potrzebne, chce pozostac anonimowy, kupca moge znales w mare minut, jeden z najwyzszych leveli na moim servie skupuje takie rarki m.in. teady bear, panda bear, crystal mace itp. Jaka kwote moge sobie zazyczyc za tego rarka?

Kanaretto 02-03-2008 10:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez silver_mace_secret (Post 1934084)
Jesli nie wierzycie to nie...
Teraz moje pytanie do was: Za ile moge sellnac silver mace? Mi jest ono nie potrzebne, chce pozostac anonimowy, kupca moge znales w mare minut, jeden z najwyzszych leveli na moim servie skupuje takie rarki m.in. teady bear, panda bear, crystal mace itp. Jaka kwote moge sobie zazyczyc za tego rarka?

Juz kolega powiedzal ze nie dziala twoj sposob i stracil 15k, wyjdz prosze cie naprawde.

psyhopatka 02-03-2008 10:22

zrób film noob charem jak masz to,klikasz na niego i komus to pokazujesz a on kopioje opis

mago 02-03-2008 10:41

Mowilem wam ze nie dziala - po co bylo sprawdzac? :D

Koles was wkreca jak niewiem.

W tych teleportach nie ma zadnych pol akcji dajcie se spokoj one nic nie robia sa tylko iluzja.

Takie same teleporty istnieja w ab , w cyclo i jeszcze w kilku innych miejscach :D

Zreszta macki sami popatrzcie jakie info dal koles i zanim zaczniecie masowo wrzucac frozeny do lawy zastanowcie sie czy to co podal trzyma sie kupy.

Ja juz swoje napisalem wczesniej nie bede sie powtarzal.

Questy rozwiazuje sie sprawdzajac teorie ktore trzymaja sie kupy , sami musicie ocenic najpierw czy cos sie trzyma kupy dopiero pozniej sprawdzacie a nie ze ktos wam cos powie i odrazu lecicie. Ja tez na poczekaniu moge wam kilka bajek powiedziec i to o wiele lepszych od tego badziewia Pana costatam costam secret z ktorych 100 stronnicowe tematy wyskocza... Ale po co.

torfun 02-03-2008 20:38

silver mace

Ale bajki! A screena to ja sobie też takiego potrafię zrobić , żebym mial Silver mace , nawet pare.

http://img125.imageshack.us/img125/1727/dfod9.th.jpg

Dizzy_Adventurer 02-03-2008 20:48

Omg, w życiu bym sie nie nabrał na tą twoją bajkę, po cholerę kasę marnować, jeżeli już to wstaw screena, link do filmiku, lecz i tak ja w to nie uwierze :(

Kystek 02-03-2008 23:06

Mam tylko jedno pytanie co do tego jak to odkryles ze tam trzeba wrzucic gwiazdke po prostu wrzucales tam rozne itemy bo ci sie nudzilo? i czemu akurat na elf fortes do tych portali? B)

JokeY 03-03-2008 00:06

Pieprzy głupoty i tyle..
Myśli że jak zrobił fake z rare itemem to będzie sławny... Xd

silver_mace_secret 03-03-2008 00:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kystek (Post 1936009)
Mam tylko jedno pytanie co do tego jak to odkryles ze tam trzeba wrzucic gwiazdke po prostu wrzucales tam rozne itemy bo ci sie nudzilo? i czemu akurat na elf fortes do tych portali? B)

Nie :) Znalazlem w necie wskazowki i na podstawie nich doszlem ze trzeba wrzucic tam Gwiazdke i sie powiodlo...

@torfun
Krzywo troche wkleiles -.-

@JokeY
To nie fake :) zapisz sobie moja fotke i powieksz w paincie i sie przekonasz...

Ufocznik 03-03-2008 00:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez silver_mace_secret (Post 1936159)
@JokeY
To nie fake :) zapisz sobie moja fotke i powieksz w paincie i sie przekonasz...

podmieniles grafike jakiejs rzeczy na grafike silver mace, ta?

kiedy w koncu ten durny temat zostanie usuniety? :<

Vil 03-03-2008 01:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufocznik (Post 1936168)
kiedy w koncu ten durny temat zostanie usuniety? :<

kiedy przestanie mnie bawic zabawa w "obrzuc blotem goscia ktory chcial zablysnac".

Klawiatura 03-03-2008 08:26

@up
xDDDDDDDDDDDD Mam nadzieję, że nie nastąpi to szybko xd

demoninator 03-03-2008 10:07

AAAAA MAJ MASTAH!!!! DAJ SIĘ DOTKNĄĆ!!!!

Nie no nie mogłem się powstrzymać xD A co do tego questa to tyle kasy i tyle czasu zmarnowałem razem z kumplami więc zwykłe wrzucenie frozenki to bajka taka jak ta gdzie wilk zjadł babci a jak padł (po tym jak myśliwy o hitnął) to ją dropnął. Ehh chłopczyk dostał neta i sobie zrobił konto i myśli, że zrobi nas w bambuko. A tu kupa. Jak już ktoś powiedział daj filmik z noobcharem. Pozdro 600 silver macko.

Krum 03-03-2008 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez WielkiSorc (Post 1933610)
Sprawdzone - straciłem 15k, które wydałem na frozen starlight. Questu nie ma, bynajmniej m walle nie znikły. Mozecie sie smiac, a temat mozna zamknac.

Jakas odpowiedz do tego nasz super hiper mega pro odkrywco? :baby:

silver_mace_secret 03-03-2008 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krum (Post 1936615)
Jakas odpowiedz do tego nasz super hiper mega pro odkrywco? :baby:

Jezeli nie sprawdzil to sie nie dziwie -.- Niech ktos tylko sprobuje...

@WielkiSorc
Straciles 15k? ;o Ciekawe kto sella frozenki po 15k...

draenei 03-03-2008 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez silver_mace_secret (Post 1936657)

@WielkiSorc
Straciles 15k? ;o Ciekawe kto sella frozenki po 15k...

Na antice nikt za 10k nie chce kupić...

Wyjdź.

CytrynowySorbet 03-03-2008 16:10

Cytuj:

Przecież napisał, że sprawdził. Po co miałby kłamać? Intelgigentny człowiek myśli innym tokiem myślenia niż ty...

Poza tym, niech ktoś co spróbuje? Napisz, chętnie to zrobię, zobaczę co mi zrobisz. Ty pewnie z tego pokolenia "w internecia pro, w rl ciota"?

Krum 03-03-2008 16:11

@2x up

Sprawdzil sprawdzil. Po prostu to jest BAJKA ! nikt ci w to nie uwierzy. Odrazu widac ze to bajeczka jest przeciez -.-
Pewnego razu wrocilem ze szkoly i poszedlem na elf fortess bo kolega z brazyli powiedzial mi ze czytal na forum .... i wtedy wrzucilem frozen starlight~ i poszedlem sprawdzic m walle i tak ! udalo sie mam silver mace.

n/c >.<
topic off.

quiqqly 03-03-2008 16:53

Boże, jacy Wy jesteście naiwni :)
Zamiast łykać takie śmieciowate 'spoile' wzielibyście się do roboty i nie jechali na samych spoilerach ;)

Black Warior 03-03-2008 16:58

Questu na Silver Mace niema ! Jest to tylko wymysł jednego z użytkowników tibia.org.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:25.