![]() |
Dam trochę o elf fortess chociaż nie wiem czy skuteczne bo nigdy nie trapowałem tam botów ale długo tam expiłem więc
ELF FORTESS Nie często spotyka się tu bota ale możliwe że go tu spotkamy.Jest tu dużo elfów ale raczej niskich lvli się tu nie spotyka więc trudno by ubić botera 1 Sposób: Jeśli boter chodzi po poziomach lurujemy na jeden poziom dużo elfów i czekamy aż nasz boter wpadnie w pułapkę. Jest dobrze obstawić to miejsce gdzie są potwory ponieważ rozbiegną sie i boter nie dostanie combo na powitanie. 2 Sposób: Jeśli boter chodzi po poziomach lurujemy na jego drodze(zaraz po tym jak on pójdzie dalej żebyśmy mieli więcej czasu na zlurowanie ich) dużo elfów. Jeśli boter ma mały lvl to padnie. 3 Sposób: Jeżeli nasz boterek chodzi nadal po poziomach lurujemy mu elfy scouty lub zwykłe elfy (o ile nie przesuwają skrzynek). Później zastawiamy go korytkiem i czekamy na you are dead. Jeśli coś pomyliłem proszę mnie poprawić. Jutro dodam więcej sposobów jeśli wymyślę @down Fakt. Trzeba coś wymyśleć aby się przerzuciły na niego |
elfy widza niewidzialnych :3
|
Dobry poradnik przyda się ;)
|
sposoby są skuteczne ale na male/średnie lv, ciekawe co zrobić jak taki 176lv lata na elfach w fortecy...
a ludzie z PACCem na FACC expowiskach to już jest szczyta chamstwa, nie dość że mają pałno expowisk u siebie to jeszcze normalnym ludzią poexpić nie dają... (no powiedzcie że normalny jest kolo co na 40lv knighcie PACCa ma...) |
Korzystając z tego tematu, spytam: Jak ubić botera botującego w hellgate na rotach? Jest jakis sposób?
|
Ja dodam jeszcze, że na Amazon Campie można ubić bottera. Wystarczy tam gdzie jest druga część Questu, zlurować Witcha, tam gdzie jest 2 kratkowe przejście, poczekać aż zacznie rzucać pod nas Fire Fieldy. Jeśli botter nie ma ustawionego omijania FFów, to zabijemy go. Sprawdzone i działa.
|
Poradnik szczegółowo opisany oby tak dalej.
|
Bradzo przydatny i fajny poradnik :)
|
Głębokie podziemia Fibuli ;] Ludzie wyobraźni ... beholdery, mag i archery!! Trap zaułkach :P
Poradnik dobry ale nie powinno byś Głębokie podziemia Foldy, a nie Fibuli? |
Przydatne są glbe kity itp, bo mozna je wziasc do bp, waza nie za duzo i nie trzeba ich taCH(?)ać, a bottery nie przechodzą przez nie ;] a co do Fibuli to jeden z lepszych miejsc na szybką kase dla Botter killera B)
|
http://img87.imageshack.us/img87/6322/botj.png
Aww :) trapniecie bota na gobach troche czaso chlonne ale jak jest afk to padnie ;O |
poradnik fajny ale skuteczny tylko jak mają kiepskie boty albo niskie lv, na takiego 100lv knighta z włączoną opcją rozwalania korytek na minosach pod Senją rady ni ma niestety, a GM oczywiście raz w roku wchodzi więc ctrl+r odpada...
|
kup od paccow globe kit - 50 gp sztuka. Mozna nosic w bp. A bot nie przechodzi
|
Poradnik super 10/10
|
Nie wiem czy to było tak od zawsze czy teraz tak zmienili ale postacie magiczne nie mogą summonować ani rotworma ani carrion worma.
|
:DD Według mnie to dosyć nieźle da się według Twojego poradnika bottera urządzić. :P
|
no na ef to wyczyn trapnąć ajkiegoś bota. Ja mam bardziej sprawdzone miejscówy ;]
|
boty
w ab najlepiej zrobić tak:
idziemy do ogniska i zakrywamy je (aby nie bylo widać czyli rzucamy 8 jakis przedmiotów) potem ustawiamy korytka tak aby bott szedł w miejsce zakrytego ogniska...będzie chodził chodził i w pare sekund wejdzie w ogień (najlepiej by wszedł pare razy) i sie w końcu wyłoży a my mamy satysfakcje że padł i bierzemy sobie loot xD |
hehe fajne pomysly
|
Hehe, na pewno wykorzystam któryś sposób w razie, gdy będzie potrzebny:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:15. |