![]() |
mam tylko 2 :<
kolejna akcja z cyklu "boss na refugii" http://i207.photobucket.com/albums/b...beztytuu-2.jpg w poszukiwaniu Necropharusa http://i207.photobucket.com/albums/b.../beztytuu1.jpg mam jeszcze cos Mar 31 2008, 15:54:24 CEST Died at Level 142 by a dragon lord |
Z jednej strony, szkoda, że nie udało się go ubić (Kniighcik rox), ale z drugiej, jaki jest tego sens, skoro i tak by ktoś podjebał loota? ;SS
Ale gz boszków ;DD Choć lepsze by było Soul Stone ;p No cóż, czekam na więcej ss, pozdro ;D @edit Aaa, tylko szkoda, że padłes ;< No ale za to będziesz miał co odrobić i będzie z czym wstawić jakiś ss ;p |
Jak widać wystarczy postraszyć ruską mafią i Thario bierze sie do roboty. Tak trzymać :]
|
Nice screeny, mam takie jedno ale.
Jogurty bijcie z energii a nie z lodu, lepszy efekt ;d (jezeli masz msa w teamie niech bije z e-beama) Gl w lootowaniu rarów, chyba bd tu czesciej zagladac. Cya ;d |
up
huncilismy sobie kopalnie i przy okazji zabilismy tylko 1 jugga :P na hunt na poi jak bede szedl na jogurty to z hmm , e-beam i palki z assasin starow :P oj tam Siwciu zdaje Ci sie xd jak narazie sie czaje na bossy (demodras i necropharus left) w miedzy czasie expie , no i jeszcze pirate bossy plx jak narazie bylem tylko na 2 najazdach piratow z bossami :( troche sie rozpisalem , mialem pisac dalej ale gdy starsza mowi "chodz po pierogi" to trzeba isc xDDD thx za komenty , potem dodam pare fotek :P |
Thario ssie
Pozdro~ Odświeżam temat! |
Thario popierdolcu i tak znam juz twoj adres i w wakacjwe sie nie zdziw jak wpadne i cie napierdole ze oddasz wraz z bratem te itemy wraz z prowizja w zebach pozdro.
i nie udawaj ze nie ojebales na pacca kurwo |
#up
tipja to moje RŻYCIE ! wpadne i Was pozabijam za piksele !!!111oenoenoenoenoeenoe #topik śmiałe plany założenia tematu , kilka ciekawych ssów na początek , teraz pustki , nie zabiera sie do robienia tematu kiedy nie ma sie większych info jak go prowadzić, nie wystarczy kilka ssów na początek . Zdecydowanie za mało tych "obrazków" p0zdr0 i liczę na więcej ;) |
Fajny temat :) Miło się ogląda. Pozdrowienia ;)
|
Cytuj:
hsuahu :) own3d masz racje zabij za pixel :D |
Cytuj:
Fajne Ssq Thario ;) |
Cytuj:
Thario więcej ss :p |
Thario bocie.. dawaj screeny ;P
bo temat Ci upada ;) a może już nie grasz ? ;OO xDD pozdro cipko ;) :* |
Cytuj:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111111111111111 11111111 |
Cytuj:
gz ale Thario wez dbaj bardziej o temat :) |
Cytuj:
|
Thario nie wrzuca ss bo go juz w kraju nie ma :) wystraszyl sie i uciekl przeciez Zoomb'o to killer :P
|
ahsuahsuahs omg czytam leze i sie turlam xdd
thario nie wkleia sskow bo neta nie mial 5 dni i mu sie nie chce xD postaram sie cos zaexpic za kaske z poi i dac jakies sski :D |
Cytuj:
Czekamy na więcej ss :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:01. |