![]() |
Taa...swieta..Ja bardziej wole dawac prezenty, ale nie takie zwykle tylko takie zeby mozna sie bylo posmiac:).
Co do tego co ja chce dostac, to nie wiem. Pewnie dostane jakas ksiazke fantasy albo cos takiego.. Moze bluze fajna na narty?^^. Wcale nie marzy mi sie pacc. O.o wiem co chce - Dark Lotusa!:D. Za jedyne ~2000$. |
A ja chciałbym hmmm... trudno określić. Może karte motorowerową, a konkretnie 1 stempelek na karcie rowerowej ;), ale to dopiero wiosna / latem. Albo nowy komputer, bo Mafia przycina :)
|
Cytuj:
|
Ehhhhh..... no więc mi by się przydał głównie PACC, ale tak jak Kajulec nie pogardze jakaś fajną dziewczyną :p.
|
Dobra ja tam bym chciał
Jakieś ładne nożyki (nie, nie miecze noże) Glany Jakąś kome nową może coś jeszcze ale niewiem co Jak znam życie to dostane dezodorant :D a tak na serio to pewnie troche słodyczy i jeszcze coś |
A ja bym chciał tylko prawa autorskie do Pottera 5. Dlaczego? Zarobiłbym na tym tyle, że kupiłbym wszystko co wy sobie życzycie i jeszcze od groma kasy by zostało :D
|
Jakiś fajny rowerek. Chociaż Giant Bouldera (ale to takie minimum :p).
I oczywiście torbe smakołyków. |
hmm wiem że ten temat ma być oderwaniem od tibii.... ale ja najbardziej chciałbym PACCa, najlepiej na 11 miesięcy :P a poza tym to pewnie coś do kompa ewentualnie jakiś sprzęt grający
|
Offtop
Swieta tuz tuz a duza czesc forumowiczow juz ma w avikach czapki mikolajow ;] |
hehe a ja bym chcial na mikolaja dostac od niego Thunder Hammera , TeddyBeara , Yellow Spell Wand , 50 milionow Platinum Coin , Magic Light Wand , Golden Legs , Magic Plate Armor , Blessed shielda (czy jakos tak , ten z 40 armor) o i bym zapomnial jeszcze PACCA!!
no i to chyba wszystko 8o 8o 8o |
Hmm... No to chciałbym Kamerę cyfrową dostać, żeby się bawić w Jackass ;]
I... i... Hmm... Spike Sworda od mikołaja na moim rook stayer'ze.. I komórkę z kolorowym wyświetlaczem.. i.. jakieś małe fundusze ^^ Off.. No dalej wrzucać czapeczki mikołajów do avatarków =D |
A ja bym chciała kasiorke na podróż do okoła świata :)
i jeszcze do tego nowiutki samochodzik (jeep) taki ło http://www.automarket.bg/wallpaper/jeep_Wrangler_1.jpg żebym mogła nim wszedzie wjechać :p Dobże że za mażenia nie karają bo bym chyba 100 lat odsiadki dostała :D |
Ja bym chciał deskę (speed demons), ale starzy mi nie kupią bo kosztuje 300 złoty i powiedzą, że zaraz połamię. Bardziej możliwe są już narty (około 1000zł) - chociaż się tak szybko nie rozwalą, chociaż przy tym co ja wyprawiam na stoku ... ;P. A tak naaaaajbardziej to bym chciał żebym moich przyjaciól/przyjaciółki (whatever) odzyskał, nie będę roztrząsał bo będzie OFFTOPIC.
Ps: eee tam, schowajcie się z takimi karabinkami ;), ja to będę miał preeezent ! http://www.panzer.punkt.pl/new/enter.jpg HUH ! No zapomniałem o tej pani, która "mdleje na mój widok" ;) |
Cytuj:
|
@up:
Cytuj:
To, co ostatnio widzę na forum, to przechodzi ludzkie pojęcie. Coś mi sie widzi, że trzeba bedzie ostro pojechac po niektorych osobach jak tak dalej pojdzie _-_ |
@ hoomik
True, True, True... |
A ja nowiutki, swierzytki komputerek...
|
Cytuj:
|
Ja osobiście chciałbym dostaćhttp://img.allegro.pl/photos/400x300...285/36528570_1:P
Ale pewnie nie dostanę:P Nie no, ja to nie mam pomysłu co bym chciał... Wolę się nie łudzić, żeby się potem nie zawieść. |
1. PACC'a
2. jakiegoś normalnego nauczyciela matematyki 3. taki procesor, żeby mi ciągle wszystko nie lagowało 4. NIE CHCĘ mandarynek, pomarańczy, grapefruitów, orzechów i innych takich rzeczy, których poprostu mam DOSYĆ, bo ciągle je dostaję X( 5. dodatkowy pokój :p 6. sprawny Internet Explorer (mozilla sux - -) 7. (ale to tak na marginesie) helikopter ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:33. |