![]() |
Cytuj:
|
zaczne tak
ZAL mi to czytac ale prawie wszystko zniose ale chamstwa nie zniose zabic kreta!!!! |
Twój stary jest w co 5 kinder niespodziance.Twoja stara leczy sie u doktora Etkera.
koniec |
Cytuj:
|
|
co do polityki to..
PRECZ Z LEWICĄ! |
Cytuj:
Cytuj:
nie wymagaj drugich chin w ciągu 4 lat... |
ty pajacu przypomnij mi lepiej który z polskich Prezydentów spełnił swoje postanowienia przed wyborcze chyba żaden chyba tak tak właśnie
|
prezydent to prezydent, rząd to rząd.
prezydent sam nie zmieni kraju, nie chcieliscie kaczki za premiera, przyszedł donald i dalej narzekania... koniec offtopowania, to nie forum ani temat o polityce |
Cytuj:
|
uu.. polityka w Polsce tematem do rozwazan przez tibijczykow. hm ok. sprobujemy temu zaradzic. ktos na poczatku burzyl sie, ze dzieki lukiemy wyszlismy na wyzyny i teraz mu sie tak odplacamy? przekladajac na jezyk polityki - byla wtedy monarchia despotyczna. byl krol (luki) i ksiazeta (vice) ale jak krol mowil ze dwor ma skakac, to dwor sie pytal: jak wysoko? ale wkoncu dwor sie zorientowal, ze cos jest nie tak i rozpoczal rewolucje.
a tak w ogole to za rozlam w dpft odpowiada neth, bo to on podjudzal lukiego: ej masz wladze i nic nei robisz? wez im na nic nie pozwalaj, co? a tak w ogole to zabijemy se z 50 ludzi moja gildia i mnie pozniej obronisz. btw jakby ktos nie zauwazyl, to liderem LR jest Leszczu, ktory na Arcanii tez wiele osiagnal i zrobil. nie ma to byc post do licytowania. ide popracowac, zeby miec ten 1000 miesiecznie, zaplacic za rachunki i ugotowac obiad z kartofli i blota. no i zbliza sie termin wypisywania PITa o zwrot podatku :-) |
Foni foni foni foni foni napewno jakbys byl w noob squadzie to bys padal wiele razy od roznych i mniej roznych ludzi.Ja znam tylko Kayetana (jego ofensywny styl gry Chronienie reali Anal sir van hypii z orallem)i Malego Grubego Knighta (PA hydry i zabral mojemu kumplowi c legi za to ze wszedl sobie na jaksi exp wiem tyle ze svargrond o/ i jeszcze miedzy sd pisal
Wybiles mi 50% respawaa ahugfhdasgdsgsdhgsdhugusgh MGK zabijeciebie pay legs pay pay) Wiec elo... Szkoda mi tylko Thouriego bo o jego paymencie troche mozna sie domyslic ;/ |
Cytuj:
Pici, Orall to moj kolega i on jest z Białegostoku B) tak jak i Ja |
Cytuj:
|
Z tym expowiskiem ,ze Cie nikt nie znajdzie jest jedne szkopuł. Potem sie beda pluc "o wbil 100 i nigdy nie wychodzil z jaskini w ktorej expil, tak jest napewno bo nigdy go nie widzialem :)". Ludzie na wszystko znajda wytlumaczenie ; ]
|
Dobra chlopaki przyznam sie to ja jestem spy...a robie to tylko dlatego ze jestem pierdolonym asslickerem gwiazd arcani,ktorzy pozostali czlonkami LA. To dla was sloneczka :* zawsze swierze newsy prosto z IT,codziennie o 19 na kanale Pe Ha xD.
|
no ja tez jestem spy moim 1 lvlem na rooku mowie lr i it co sie dzieje na rooku jakiego 8lvla sie bac
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:57. |