Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Koniec z Tibia w wielkim stylu :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=169721)

Panoramix 26-03-2008 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Donas (Post 1973398)
Oddawanie itemek (zwłaszcza takich) na koniec gry ma taki sam sens jak rookowanie chara. Kiedyś być może wrócisz - ot, poczujesz, że masz ochotę zagrać w stare piksele i miałbyś coś na start.

Własnie po to rozdawał itemy, bo jak któregos dnia wróci mu chec do gry, wbije sie na tibie, popatrzy, że nie ma eq i pare lvli w dół to mu sie nie zechce grac.

@2x up

pozdro ;D

Xovex 26-03-2008 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Segalczuk (Post 1973427)
Ten film to 'fake' bo to nie char autora tego tematu , poprostu hack ;)

Ohh, a skąd takową wiadomość posiadasz ? :> Poszakujcie głębiej na forum, wrzucałem jeszcze niedawno filmik jak sobie hunciłem frościki :D

Edit: Znalazłem ten filmik :D

O to link : http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/38319

Bodajże na 6 czy 7 stronie jest temat do tego filmu :)

Czersi 26-03-2008 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xovex (Post 1973020)
Hehe, właśnie o to chodzi...Gdybym je oddał koledze...nie miał bym tej satysfakcji...wiesz :) Nie mówiąc już o sprzedaniu itemek... :)

Mówię Wam, jak już się tego pozbyłem to poprostu spadł mi kamień z serca. Nie mam do czego wracać. Teraz się tylko zastanawiam...czy zrookować chara czy pożyczć 10k od jakiegoś zioma i popekować ;d

To konczysz z ta tibia czy nie ? PK to tez granie w tibie !

CzareKing 26-03-2008 21:13

Wg mnie to glupio skonczyles z ta gra, aczkolwiek mozesz to uwazac za "wielkie", ja bym wolal to sprzedac na allegro albo komus z rl dac, badz sprzedac, jakos bys odrobil ta kase za ktora kupiles pacca. No chyba, ze ci mama kupywala platne konto...

eisscheriann 26-03-2008 21:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bykunn (Post 1973322)
a ja ide się napić piwa i pograć w kręgle

hehe, ale Ty fajny mogę z Tobą?

Kileros fire'son 26-03-2008 21:33

I to ma być niby wielki styl?! - lol.
Ja bym sprzedał na allegro, tylko mi nie mów, że 100-200 zł Ci sie nie przyda...

Smerf.Secura 26-03-2008 21:34

Wczoraj zrobiłem to samo :P

DEMON HELMET,DSM,GOLDEN LEGS,MMS,AVENGER,BOH,MYSTIC BLADE polecialy przed depo ;p

Bykunn 26-03-2008 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eisscheriann (Post 1973707)
hehe, ale Ty fajny mogę z Tobą?

Nie możesz :P Dobra spadam bo tutaj i tak się normalnie nie pogada. A za wulgaryzmy przepraszam..

Xefus 26-03-2008 21:44

Debile.
Widać koledze sie przelewa w domu ( nie obchodzi mnie to tak szczerze )
ale gdybym ja był na jego miejscu, to sprzedał to wszystko i kupiłbym sobie, np. jakąś fajną komórkę, albo tak jak powiedział kolega Bykunn poświęciłbym to na relaks / rozrywkę i dziewczynę. Za cholerę nie mogę tego zrozumieć :O
- Gramy, nie wiem jak autor tematu, ale na pewno każdemu zdarzyło zrobić "nockę" i to nie jedną, a później wszystkie tego skutki wyrzucić w błoto ;|

Jeszcze jest to pokaz, że masz słabą wole.
Ja powiedziałem sobie - od jutra nie gram - kolego chodź ze mną na ostatniego hunta pobawimy się. I tak się stało - postać już sprzedana, a itemy ok. 2kk leżą na 8 lvlu i czekają na coś (?) bo na asterze słabo kasa chodzi :) Akurat może się trafić kolega, który weźmie wszystko, albo coś innego.

Pozdrawiam

@down
Dokładnie o to mi chodzi ;)

@2x down
Ojej. To kupiłby sobie nową piłkę NIKE, albo nowy procesor, komórkę, albo kupiłby sobie karnet na żużel :]

Inferno3031 26-03-2008 21:49

Pokazałeś tylko jaki jesteś słaby i jak nie umiesz powstrzymać się od grania mając postać ;] Musiałeś wywalić wszystko na co pracowałeś bo nie umiałeś sobie powiedzieć "teraz nie będę grał". Bzdura ... Nie wspomne o tym, że masz na pacc za który zapłaciłes ;]

Kileros fire'son 26-03-2008 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xefus (Post 1973767)
albo tak jak powiedział kolega Bykunn poświęciłbym to na relaks / rozrywkę i dziewczynę. Za cholerę nie mogę tego zrozumieć :O

Pozdrawiam

No ale może np. Nie mieć dziewczyny, relaks? chodzi o alko? może nie ma latek i nie pije?

neopostman 26-03-2008 22:45

Kasa jedno a szanowanie opinii innych to drugie. A szanowanie opinii innych na naszym forum jest w katastrofalnym stanie ..

Bykunn 26-03-2008 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ricki (Post 1973853)
Nie rozumiem was ludzie! Ci którzy mówią "Sprzedaj na allegro , kasa będzie" niby po co? zeby zarobic troche grosza? no dobra , kasa jest potrzebna , ale ludzie nie KASA JEST W ŻYCIU NAJWAŻNIEJSZA!!!!!

PAMIETAJCIE! KASA NIE JEST NAJWAZNIEJSZA W ZYCIU!

Oczywiście, masz 100% racji, kasa najważniejsza nie jest, ale ..(patrz, zawsze musi być to ale). Jeśli za tą kasę pójdę z dziewczyną np. do kina i sprawi Jej to przyjemność to jest to dla mnie bezcenne.. rozumiesz ? Wolę zobaczyć uśmiech na twarzy kogoś naprawdę bliskiego, niż dzieci krzyczące w dp, że jestem ich bogiem bo dostały g legi za free...
@Neopostman
Szanuje zdanie ludzi, którzy je mają i potrafią go bronić lub pod wpływem rzeczowych argumentów są w stanie je zmienić/skorygować.
Wielki szacun za podpis...

/Yours Bykunn

Makuu 26-03-2008 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darekkkk (Post 1973107)
Lol ten gość coś brał!.
Mama mu wsypała coś do herbaty!!
Człowieku poświeciłeś tyle czasu i kasy a tera to wszystko zniszczyłeś no normalnie żal. Chyba wyłaczyłeś myślenie!!.
Za chwile sie okarze ze za mjesiac wrucisz do tibi i....
i bedziesz mial gł........ ZAL>PL
Normalnie typowy haker. W twoim Przypadku Haker Samobujca OMG ZAL.pl
~~~~~~~~NO COMMENT~~~~~~~~~~~~~~~~

Nie jebn~ kloca pod siebie z wrazenia.
Tibia is my life?

Arcan 26-03-2008 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bykunn (Post 1973946)
Oczywiście, masz 100% racji, kasa najważniejsza nie jest, ale ..(patrz, zawsze musi być to ale). Jeśli za tą kasę pójdę z dziewczyną np. do kina i sprawi Jej to przyjemność to jest to dla mnie bezcenne.. rozumiesz ? Wolę zobaczyć uśmiech na twarzy kogoś naprawdę bliskiego, niż dzieci krzyczące w dp, że jestem ich bogiem bo dostały g legi za free...
@Neopostman
Szanuje zdanie ludzi, którzy je mają i potrafią go bronić lub pod wpływem rzeczowych argumentów są w stanie je zmienić/skorygować.
Wielki szacun za podpis...

/Yours Bykunn

Popieram, z Tibią można było skończyć wystawiając konto na Allegro.

@autor
Skończyłeś z Tibią w wielkim stylu, ale wielkim tylko w oczach tych, co dostali free items. Nie wolałbyś sprawić większej przyjemności osobie bliskiej?
Pieniądze nie są najważniejsze w życiu, zgadzam się z tym. Przyznaj jednak, że nie należy wyrzucać czegoś, nad czym pracowało się wiele miesięcy.

PLEBSTER 26-03-2008 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ricki (Post 1973853)
Nie rozumiem was ludzie! Ci którzy mówią "Sprzedaj na allegro , kasa będzie" niby po co? zeby zarobic troche grosza? no dobra , kasa jest potrzebna , ale ludzie nie KASA JEST W ŻYCIU NAJWAŻNIEJSZA!!!!!

Chlopie pogratulować Ci tego co zrobiłeś.

Ja również kończę grę dlaczego? ponieważ gra w Tibie teraz straciła dawny blask , kiedyś grało sie super... teraz RL Tibia to wielki jeden ots , nowi Gmowie zachowują sie jak dzieciaki, eh szkoda gadać...

Jeszcze raz Chlopie wielkie gratulacje :)

PAMIETAJCIE! KASA NIE JEST NAJWAZNIEJSZA W ZYCIU!

haha dzieciaku z 20 lvl druidem co zaczol grac w tibie 2 miechy temu a reszte zan z opowisci na forum i chce byc elo i tyra tibie 8.1
MOGE SIE ZALOZYC ze 90 % TYPA W TIBI NIE CHCIALO BY WRACAC DO TIBI 7.6 A JESLI MOWIA ZE CHCA TO KLAMIA BO WIEDZA ZE CIPY NIE WROCA

Slivi 26-03-2008 23:57

miodzio...

@Topic

No poprostu zal.. zal cos takiego wyrzucac ; (

Ostatnio zrobilem podobnie tylko ze rozdalem wszystko znajomym ; p

Tibia to nalog a z nalogami trzeba walczyc :P

@@@@@@@
Akcja koncz z tibia xD
@@@@@@@

Rinoo 27-03-2008 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PLEBSTER (Post 1973980)
haha dzieciaku z 20 lvl druidem co zaczol grac w tibie 2 miechy temu a reszte zan z opowisci na forum i chce byc elo i tyra tibie 8.1
MOGE SIE ZALOZYC ze 90 % TYPA W TIBI NIE CHCIALO BY WRACAC DO TIBI 7.6 A JESLI MOWIA ZE CHCA TO KLAMIA BO WIEDZA ZE CIPY NIE WROCA

jesteś w błędzie.Ci ktorzy grali za tibii 7.6 i grają nadal teraz jestem pewien na 82.4% że by chcieli wrócic do tych dawnych lat do tibii 7.6
edit;
ofc wiem ,że nie wszyscy ,ale sporo ilosc ludzi tak.np ja ;p

neSSonka 27-03-2008 01:06

tak bijcie bijcie i zaj...cie sie za kilka pikselków _/

Jak czytam niektórych wypowiedzi to jestem za aborcją :baby:

Ja też zrookowałem chara i wyjebałem całe depo i pewnie dla większości jestem ciotą ale powiedzmy sobie szczerze ilu z Was miało by nie tyle odwage zrobić Fri Itmez aczkolwiek zjechać chara z 83 na 15 z jedynym konkretnym powodem ,którym był koniec z tą grą :P uwierzcie mało ale dla tych odważnych Strzałka ;>

Bo przecież każdy ( albo prawie ) zakładał sobie przed grą dobrą zabawę a nie chęć zarobienia kasy no nie ? Dla kesz mejkerów środkowy palec w pozdrowieniach ;)

p0zdr0

Numenorian 27-03-2008 02:05

@topic
Wyrzuciłeś tylko czas/kase w błoto..To nie jest żaden honor etc tylko głupota...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:39.