![]() |
Cytuj:
|
UP
No pomijając dziurawe mapy;) Ale i tak jest lepsza niż w Source, jak dla mnie super grafa zepsuła tamtą grę, więc mówię, że najlepszy jest cs pro mod, który łączy cs 1.6 i grafę z Source... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak coś to tylko steam a tam macie specjalne forum:P |
UP:
Daj sobie spokój te forum jest tak często uczęszczane, że praktycznie sami admini tylko piszą :) |
Cytuj:
|
nie będę zakładał nowego tematu:
dzisiaj mam jakieś problemy ze Steamem :/ jak chce go uruchomić to cały komp się wiesza, wszystko sie zacina i w ogóle jes chujnia :/ do tej pory było ok wsyztsko, robiłem skana nie mam żadnych wirusów etc(etc. a teraz wszyscy robimy hura xD) |
@up
tez tak maielm pewnego dnia poczekaj do jutra to przejdzie :] |
Cytuj:
|
JEŚLI jakikolwiek turniej się odbędzie , chętnie na nim zagram , mam steama , drużynę jak trzeba też będę miał
|
Nie będę zakładał nowego tematu:
Mam problem z grafiką, po formacie zainstalowałem wszystkie sterowniki Dx etc ale grafike mam jak w Quake 3 lub nawet 2 :/ wie ktoś co można zrobić? I 2 problem: Jak wbije na jakiś serwer to trzymam broń w lewej ręce a jak chce zmienić w ustawieniach to i tak pisze, że trzymam w prawej :/ |
Cytuj:
i po chwili cl_righthand 1 lol 1 pytania nie zauwazyłem Zmień z software na D3D lub opengl |
a ten z grafika?
|
Cytuj:
Przeczytaj. |
Ok juz git, wielkie thx
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:55. |