![]() |
Ghost. Kiedy moim palem expie na tombie pod Mount Stetrum muszę zużywać na niego 4 Icesle bo za 3 hitem do deda brakuje -10 hp.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
~DS'y - mocne i sux loot ~Beho - potrafi dowalić ~Merkliny - 3,4 i trudno bo wieją w każdą stronę. ~Toady - Plują tym słabym gównem, blokują i przeskadzają Ogólnie te potwory są słabe ale tylko przeskadzają |
Cytuj:
Co z 10 leci tempest rod ; )).. dla knighta potwór ... przyjazny ^^ |
Mino Mag na małym lvlu żadko padałem a jak już to właśnie na nim. I jeszcze denerwuje mnie martwy Snake w nim.
|
1) Cyclops - bo ma malo życia i na skillu niezadlugo wytrzymuje
2) Corba - Tego gówna to już chyba nie musze opisywać 3) Wolfy - Bo jak lece do Hardka to 10x droge blokuja i mnie wku*wia |
Priestess, bo przeszkadza na hero. Stalker bo znika. Wszelkie drobne robactwo na tiquandzie typu bug, wasp itd. utrudniające dojście na hydry, małpy czy resp t. revenge. :s
|
Zerk
Zerk i Grorlam.
|
Ds,stalker,ghost - jak ide na nekro hell to mnei chce z nimi ch*j trafic
Gs - 2 razy na tym ciulu padlem |
beholder a raczej jego szkielety jak cie zblocza na lov level to beho ci tak sypnie ze sie podniesiesz
poison spider zatruwa i bloczy cat jak uciekasz w carlin przed PK to 2 takie ci zblocza droge i masz trapa-.-' |
Fire Elemental... hity za 120+i jeszcze 0 loota....pół biedy jak jest jeden....
|
undead jester
grrr.. nienawidze tego dziadostwa, na okrągło paralizują i opijają ;/ spotkałem dzisiaj na darashii 2 sztuki |
Botter - botuje
Ghazbaran - You are dead. |
Hum.. Nie lubie Smithów :/
a tak offtopic to uwielbiam huntery :) juz 3 razy sniper gloves lootnałem a to gówno schodzi na hita :D |
Cytuj:
@topic Cave rat bo to pierwszy potwór który mnie zabił : < zresztą expienie na nim dla chącego szybko wyjsć z rooka jest nieopłacalne :D a tak to fire devil, bo ma durny loot a potrafi zezrec 200 many : < |
Fire Debil-Sux loot, a czasem dowali,
Cyclop Smith-upija jak bym był w ruskim barze, Orc Berserker-(opis debila wyżej), Ghost-jestem knightem i wszystko jasne, Ds-niezła obrona,niezłe hity, Wyvernik-upija, Slime-na skilowaniu dostaje niezłe hity i wygląda jak glut z dupy, Scorpion-truje, Więcej mi nie przychodzi do głowy. Off Topic: Założycielu tematu (Hodal)-na kyrze grałem jako Kondziu W..... |
GS!! Jak ja tego nie cierpie...
A dragony akurat lubie, urozmaicają mi expa na pohu. :) |
Jest duzo wkurzajacych potworow takich jak priesstess, caly syf na tiquandzie, ale dla mnie najbardziej zjebanym i wkurzajacym potworem jest Massive Waterl Elemental i Water Elemental.....
Po prostu placz i zgrzytanie zebow ;D |
Mummy - na tombach, gdy rzuci paraliż, a mam na klacie różnego typu badziewia nie ma czasu na reakcje exury, tylko panika (ghoule w większej grupce potrafią zadać znaczne obrażenia zwykłemu ed ;p)
Hunter - pogromca 10-15 lvlców ;p Różne potworki używające magii (Witche, nekro, pri~, etc) to jest koszmar dla sorcków/ drutów... |
Ds - niezłe hity a guardianka mi jeszcze nie wypadla ;//
Beho - padlem na nim bo poszedlem do klopa a mi sie zrespil :P scorpion - jak takie gówno prawie mnie zabiło ;) A najgorszy jest LAG przez niego to najwęcej dedów jest :P Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:06. |