![]() |
Naprawde fajna gierka. Dodaj pare ras i bedzie spox
|
Wreszcie po dlugich walkach programistycznych i walkach o kompa oto jest kolejna wesja Tibia's Arena. Poprawiłem bugi, zmieniłem statystyki potworów, dodałem ... a z resztą
// jeżeli odpali się wam stara wersja (z dwoma rasami) to znaczy że macie w tempie starą wersję. Trzeba przez start > znajdź > "beta*.swf" > skasować to co nam znajdzie i wtedy jeszcze raz odpalić |
Za***iście niezła ta nowa wersja undead jest za***iste , tera tylko elfy i ludki , a i powinieneś jedzce robić coś takiego że jest skrzynia jakiś potwór co może otwierać i z skrzynki jakiś artefakt czy cos np mpa dodaje 100hp :P taka moja opinia
|
JUPPPI gosciu wprowadzil minosy i undead wchodzic wchodzic mino: zwykle, guardy, archery, magi. undead: szkielety demon szkielety ghule, mumie, vampiry
|
Kawal dobrej roboty chopc co prawda wszystkie potworysa teraz ciut slabsze ale lepiej skalibrowane...GJ ^^
|
Cool
Super narescie mam co robic na afk ;)
|
Bardzo fajne ale ja bym zaproponowal jeszcze jedna rase rase Ludzi w skład ktorej wchodzili by Amazonka ,Wild warior, valkiria , nekromancer, black knight, warlok bardzo fajny pomysł
|
Cytuj:
Zapomniałeś dodać Ghosty i Banshee do nieumarłych... |
niezła giera czekam na nowe rasy weźcie sobie max szkieletów kontra max obojętnie czego szkielety rox;p
|
Steona sie nie otwiera ???!!! :(
|
POPRAW LINKA BŁAGAM!! Ja musze zobaczyć nowe rasy!!!! =D
|
Chętnie bym zagrał, zobaczył, ocenił, sprawdził to co stworzyłeś gdyby link był nieuszkodzony :/ popraw linka a kolejny user dołączy do Twojej wspaniałej gry :P.
|
Ow link dzialal jeszcze 2 dni temu :(
|
Huh, u mnie to samo, 1 dzień grałem i bardzo mi sie podobało a teraz kicha.
To jakiś błąd czy może jakis update robicie ?:D |
gra jest wypas:)
mógłbyś dodać kilka innych ras jak będziesz miał czas ale w pierwszej kolejności zrób żeby gra wogóle(znowu) działała zioooom:P |
buuu niezdazylem :(
REHOST PLXX |
hehe, no wiecie, to taki zabieg marketingowy żeby sprawdzić czy ktoś wogóle odwiedza ten temat :D
żartowałem, tak na serio to padł serwer kumpla, na którym mam konto, myślałem że to chwilowe, jednak od wczoraj nadal leży więc postanowiłem wreszcie zrehostować, przy okazji rekompensując updatem wasze czekanie :d działający tymczasowy link Ps. zapraszam do komentowania najnowszej wersji, zgłaszania bugów i ew. poprawek w cechach jednostek. Tylko, jeżeli uważacie że coś jest za słabe/mocne to proszę o konkretną propozycję zmiany konkretnej cechy. dla ułatwienia tutaj daję listę cech jeżeli chodzi o abilities i te cyferki, to pierwsza znaczy ilość użyć na turę, druga jednostkową siłę czaru (nie dotyczy paralyze). |
Pprawki sa super PL jestes wielki.
Pomylka wybieram jednostki ludzi potem elfow daje next i nic cale tlo robi sie brazowe !!!??? |
Mam takie coś jak fido powybieram wszystko tło robi sie brązowe i nic.
|
U ludzi brakuje Mnichów, Czarnoksiężników, Kapłanek, Czarnych Rycerzy, Walkirii i Nekromanty.
U orków nie ma Orka Jeźdźca. No i nie mogę uruchomić tej bety, mogę wybrać tylko wojsko i tyle... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:05. |