![]() |
Kupa!
Te głópię gejm mastery zamiast dawac graczom MAżik Plejt ąujmuyry to banują za niki! I Wstawiają nowę żasady! To śą głópki i analfabeTy! jAk MoźnA nyć tAk bezczełnym dła Giaczy? PoRaźka, Dno, Kupa, Cycki, Siusiak, Pupa, Pipka! Ja Osobiscie mAm Dwieście usiemnastego Elder czy tam Elite Sorka no i dostałęm aż 6 name klocków! TEn Ćip(a)soft jest ŻaŁoSny! Gajm Master Mi Powieciał że da mi mażik lonk sworta za 5 bagów 4 maczugi 2 ruzdzjki i 13 toporów. Cał mu czas pisze na TiBi że: Trade! , Trade Noob!, U Can't Trade?... Ale po długim najmyśle doszłam ee.. doszłem do wniosku że no to w swojej IsToCie! "Botter" sam "?NiBy?" zwalca nei uććiwyh plajeruw a sam pewnie botuje gdzieś na trolach! Tak To Sczera Ażjakże Straszliwa PJawda! Dziekuje za Wysłuhanię mojegom skromnegom zdaniam. Mariusz Bręczyczcykiewicz! |
Ehh...
Nie chciało mi się czytać całego tematu gdyż dowiedziałem sie od kolegi... I chcę zapytać czy to prawda? Otóż np jak na hibernie jest gracz o nicku "player" to np na antice może ktoś mieć taki sam name...?? ; / |
Cytuj:
@up nie, nie może mieć, nigdy nie mogl i nie bedzie raczej... pomyśl, co by było w takim wypadku kiedy byś wpisał w wyszukiwarke na tibia.com "player" |
Te nicki to wnerwiają :( Ja w Tibie nie gram ,bo grasz ,grasz ,grasz i lvl ci nie idzie ja Cipy zrobią wiekszy exp to moze powróce do gry
|
@up
LoL. @topic A z tymi nickami to kompletna przesada. Ja sobie czasem biorę Suggest name i mi pisze, że taki nick nie może być użyty bo coś tam jest źle. :/ |
Emm troche dziwne z tymi "Name" np. But
bo troszeczke dziwnie to wyglada "Killed by a but" :baby:. Raczej but nie jest taki by sam z siebie dednąć xD. ___________________________________________ Nic lepszego nie wymyślą. Tibia co raz gorsza pallek nie gdyś dobry a teraz... |
Hehe wreszcie moge odkryc moja postac "ugly sox" czyli wstretna skarpetka :D wczesniej nie moglem bo to nawiazywalo do przedmiotu i mialem ukryta a nie chcialem criminal record \o :D no a teraz... \o/ :D
|
Ja tylko raz miałem name locka, do tego z możliwością zmiany. Polish Marine ;/ za "Polish". Nazwa to dla mnie indywidualna sprawa, i jeśli nie obraża, nie powinno się w nią ingerować. Bo co innego "Pan Chuj" a co innego "Cirzec" jak ktoś wcześniej wspomniał.
|
No więc dla mnie update to jest błąd , ponieważ założę sobie postać o nicku " Bolt Ci W Helmet " ( załóżmy ) i tak samo .. jak to będzie wyglądać ???? Ale jeżeli Cipsoft sądzi że Update sie przyda to prosze... Pozdro :confused:
|
nowe potiony : drogie, nieoplacalne tylko na wypadek pk ew jakies quest typu anni , dhq
demon ma haste : palki <cry> frost daje graczom haste za friko niektore potwory maja wiecej hp np warlock / nightmare Co nowego odkryliscie ? |
Ehh. "Update"... :confused:
Nie wiem co ten update dał nam, "zwykłym" Tibijczykom. Myśle, że gdyby przywrócili dawną moc uhów/ihów lub gdyby potionki dodawały więcej mp/hp to życie w świecie Tibii polepszyło by się bardziej :) No ale my możemy co najwyżej krytykować i grać dalej, Cipsoft i tak zrobi to co uważa za słuszne. :baby: |
Cytuj:
Likewise, characters names that have clearly been created for the specific purpose of insulting or harassing another player are illegal: * Ugly Bubble * Mateusz Dragon stupid Narazie nie mogę raporta wysłać;p |
Do Dupy
jak dlamnie to kolejny bezsensowny udeyt !!! nic nie dodadza zadnych nowych potworuw czarów qestów tak puzno go oglosili i nic !!X(X(X(
|
!!!
zrypany ubneyt tak puzno go oglosili i gówno zrobili ..X(!!
|
name locki
Mam kuzyna który zaczął grac troche później odemnie a chciał mie podobny nick więc zrobił chara o jednom litere w niku więcej.
Przestałem grac na jakis czas on wbił high lvl a ja nie chce miec teraz name locka |
LoL
niech lepiej zaczną się zajmowac botami, X( a nie.. nicki.. LoL.. |
ee
mi tam pasuje moj nick...ale po co ludzie robia sobie postacie z nazwą "Kasia Pogromczyni Czipsow" to zupelnie moim zdaniem nie pasuje do klimatu tibi otoz jest to nazwa polska ktora nie wiaze sie z angielskim...Mysle ze imiona anglojezyczne i inne powinny byc akurat...:)
[MONSTER]Morgaroth[/MONSTER]--owned...! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:34. |