Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Imiona Postaci – teraźniejszość i przyszłość (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=170238)

Sermbolius 07-04-2008 23:38

Kupa!
Te głópię gejm mastery zamiast dawac graczom MAżik Plejt ąujmuyry to banują za niki!
I Wstawiają nowę żasady!
To śą głópki i analfabeTy!
jAk MoźnA nyć tAk bezczełnym dła Giaczy?
PoRaźka, Dno, Kupa, Cycki, Siusiak, Pupa, Pipka!
Ja Osobiscie mAm Dwieście usiemnastego Elder czy tam Elite Sorka no i dostałęm aż 6 name klocków!
TEn Ćip(a)soft jest ŻaŁoSny!
Gajm Master Mi Powieciał że da mi mażik lonk sworta za 5 bagów 4 maczugi 2 ruzdzjki i 13 toporów.
Cał mu czas pisze na TiBi że: Trade! , Trade Noob!, U Can't Trade?...
Ale po długim najmyśle doszłam ee.. doszłem do wniosku że no to w swojej IsToCie! "Botter" sam "?NiBy?" zwalca nei uććiwyh plajeruw a sam pewnie botuje gdzieś na trolach! Tak To Sczera Ażjakże Straszliwa PJawda!

Dziekuje za Wysłuhanię mojegom skromnegom zdaniam.
Mariusz Bręczyczcykiewicz!

Patalinio 08-04-2008 12:42

Ehh...
Nie chciało mi się czytać całego tematu gdyż dowiedziałem sie od kolegi...
I chcę zapytać czy to prawda?
Otóż np jak na hibernie jest gracz o nicku "player" to np na antice może ktoś mieć taki sam name...?? ; /

Aevolana 08-04-2008 12:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czimeq (Post 1990549)
lol?
chyba nie widzisz, że obecnie za jednego zbanowanego/zdeletowanego bottera wskakuje 2 nowych - zwłaszcza na światach non-pvp... taka dziś jest Tibia, że liczy się tylko kasa (zwłaszcza dla Cipów) i tylko jakiś reset all postaci i all światów mógłby zmienić grę... taka jest prawda. :(

ale ty myślisz stary... cipsoft to jest FIRMA , to nie są goście którzy se w domku usiądą jak maja czas tylko przychodza normalnie do pracy, nic innego nie robia(w sensie ze nie wykonuja zadnego innego zawodu) ... musza jakos zarabiac nie? i skoro ty twierdzisz, ze sie tylko dla nich liczy kasa, to uważasz ze tibia jest lepsza, bo coraz wiecej osob pociąga ktore za to placa(PACC), nie placily by gdyby nie było to dobrze zrobione i fajne w użyciu

@up
nie, nie może mieć, nigdy nie mogl i nie bedzie raczej... pomyśl, co by było w takim wypadku kiedy byś wpisał w wyszukiwarke na tibia.com "player"

The_LoLekK 08-04-2008 13:38

Te nicki to wnerwiają :( Ja w Tibie nie gram ,bo grasz ,grasz ,grasz i lvl ci nie idzie ja Cipy zrobią wiekszy exp to moze powróce do gry

Prezydent_czuwa 08-04-2008 13:54

@up
LoL.

@topic
A z tymi nickami to kompletna przesada. Ja sobie czasem biorę Suggest name i mi pisze, że taki nick nie może być użyty bo coś tam jest źle. :/

Fire'Light 08-04-2008 14:33

Emm troche dziwne z tymi "Name" np. But
bo troszeczke dziwnie to wyglada "Killed by a but" :baby:.
Raczej but nie jest taki by sam z siebie dednąć xD.

dzidorek 08-04-2008 15:45

Hehe wreszcie moge odkryc moja postac "ugly sox" czyli wstretna skarpetka :D wczesniej nie moglem bo to nawiazywalo do przedmiotu i mialem ukryta a nie chcialem criminal record \o :D no a teraz... \o/ :D

Kulikos 08-04-2008 15:48

Ja tylko raz miałem name locka, do tego z możliwością zmiany. Polish Marine ;/ za "Polish". Nazwa to dla mnie indywidualna sprawa, i jeśli nie obraża, nie powinno się w nią ingerować. Bo co innego "Pan Chuj" a co innego "Cirzec" jak ktoś wcześniej wspomniał.

Frozek 08-04-2008 16:56

No więc dla mnie update to jest błąd , ponieważ założę sobie postać o nicku " Bolt Ci W Helmet " ( załóżmy ) i tak samo .. jak to będzie wyglądać ???? Ale jeżeli Cipsoft sądzi że Update sie przyda to prosze... Pozdro :confused:

crugler 08-04-2008 18:29

nowe potiony : drogie, nieoplacalne tylko na wypadek pk ew jakies quest typu anni , dhq

demon ma haste : palki <cry>
frost daje graczom haste za friko
niektore potwory maja wiecej hp np warlock / nightmare
Co nowego odkryliscie ?

ko2iol 08-04-2008 21:30

Ehh. "Update"... :confused:
Nie wiem co ten update dał nam, "zwykłym" Tibijczykom. Myśle, że gdyby przywrócili dawną moc uhów/ihów lub gdyby potionki dodawały więcej mp/hp to życie w świecie Tibii polepszyło by się bardziej :)
No ale my możemy co najwyżej krytykować i grać dalej, Cipsoft i tak zrobi to co uważa za słuszne. :baby:

psyhopatka 09-04-2008 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dzidorek (Post 1991409)
Hehe wreszcie moge odkryc moja postac "ugly sox" czyli wstretna skarpetka :D wczesniej nie moglem bo to nawiazywalo do przedmiotu i mialem ukryta a nie chcialem criminal record \o :D no a teraz... \o/ :D

Jak ktoś zrobi nick Sox to masz cryminal record.
Likewise, characters names that have clearly been created for the specific purpose of insulting or harassing another player are illegal:

* Ugly Bubble
* Mateusz Dragon stupid

Narazie nie mogę raporta wysłać;p

walusprax 10-04-2008 16:00

Do Dupy

jak dlamnie to kolejny bezsensowny udeyt !!! nic nie dodadza zadnych nowych potworuw czarów qestów tak puzno go oglosili i nic !!X(X(X(

walusprax 10-04-2008 16:03

!!!

zrypany ubneyt tak puzno go oglosili i gówno zrobili ..X(!!

konri_95 13-04-2008 14:33

name locki

Mam kuzyna który zaczął grac troche później odemnie a chciał mie podobny nick więc zrobił chara o jednom litere w niku więcej.
Przestałem grac na jakis czas on wbił high lvl a ja nie chce miec teraz name locka

Elius 13-04-2008 17:48

LoL

niech lepiej zaczną się zajmowac botami, X( a nie.. nicki.. LoL..

boontownik 12-05-2008 08:48

ee

mi tam pasuje moj nick...ale po co ludzie robia sobie postacie z nazwą "Kasia Pogromczyni Czipsow" to zupelnie moim zdaniem nie pasuje do klimatu tibi otoz jest to nazwa polska ktora nie wiaze sie z angielskim...Mysle ze imiona anglojezyczne i inne powinny byc akurat...:)
[MONSTER]Morgaroth[/MONSTER]--owned...!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:34.