Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   130 ek owned by 155 ek solo-non pvp [.cam] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=170306)

Hugo 05-04-2008 15:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michael Rzotkiewka (Post 1986458)
Tylko tyle mam do powiedzenia: jesli brakuje wam "pvp" na swiecie nbpvp to wy*******ac na pvp world i tam pokazcie co potraficie a nie na nbpvp kozaczycie. Stancie do PRAWDZIWEJ walki.
Wiecej juz tu nie bede pisal bo z ta celesta to szkoda gadac, narq.

Sugerujesz, że na non-pvp walka jest nieprawdziwa? haha.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mc200 (Post 1986508)
@up No rzeczywiscie, wszystko co nalurował było 3 x wolniejsze od niego i może z 3 razy dostał z dystansu od nich, do tego sam się dał trapnąć 2 razy na filmie, takie pro elo pvp, ze ja huhu. Jeszcze szkoda, ze ten koles nie uzyl exety. To, ze ktos kogos krytykuje, nie znaczy, ze ktos jest w tym "super mastah", a ty tylko tym umiesz się bronić. W ogole jak ktos moze sie bronic na non-pvp? No jak? Tym, ze sie bedzie uleczal az mu sie runki/potiony skoncza? Co to za frag jesli ktos zabil kogos, kto nic nie mógł zrobić

Odpowiem na twoje pytanie.
Taki frag, to dobry, przemyślany frag.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krajzel (Post 1986294)
Ziomek po to wrzucił tu filmik żebyśmy komentowali, więc licz się też z negatywnymi ocenami a nie tylko "pro" "kozackie"itd. W ogóle jak można mówić o pvp na servie non-pvp? Przecież ten koleś nie ma żadnego fraga
bo fraga ma nightmare 8o8o

Bo tak jest napisane na www.tibia.com ?
Czyli jak team składający się z 50 osób ubije 100 knighta, to frag należy tylko do 2 osób?
W takim razie źle rozumiesz pojęcie fraga i nie próbuj iść ze mną w zaparte, że frag to warning, bo to gówno prawda.

Obecnie chara zrobiłem tylko do pkingu, prawie cały czas grałem na serverach pvp ale grałem również na non-pvp i wcale nie uważam, że było jakoś gorzej.
Wszyscy, którzy uważają, że są zajebiści, lepsi, bo grają na pvp są po prostu idiotami.

paluch89 05-04-2008 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neSSonka (Post 1986480)
To idź i lurnij to co on i nie wyjeb gleby k ?!

łatwo krytykować no nie ?

pokaż , że nie jesteś gorszy lurnij cosik więcej niż raty pod ab :/

A ty naucz sie czytać ze zrozumieniem.
Jeszcze pare razy przeczytaj mój post i pomyśl, albo przeczytaj tyle razy aż zrozumiesz =] bo jak narazie to nie kumasz nic.

qq2 05-04-2008 16:01

@Hugo
Brawo! xD

@topic
Prawda jest taka, że na większości servów pvp, inni grają tam poprzez znajomości, mają protków h-lvl, kolega jest w best gildii na servie...
Ale do czego my dążymy, jedni będą za pvp, inni (w tym ja xD) za npvp. Taka prawda.

Atimcia 05-04-2008 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ancient-Necro (Post 1986332)
niech modelator zamknie temat

modelatora nie posiadamy, aczkolwiek moderator z chęcią zamknie ten temat;) już się nawyzywaliście? :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:09.