Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe zasady już we wtorek (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=170327)

PsiakoS 08-04-2008 13:58

@up
śmieszny jesteś, gdybyś grał 1/2 lata temu i byś bił na 90 lvlu góra za 200 a nie za 300+ to byś zobaczył jak sie kiedyś grało. Level musiałeś męczyć z tydzień a nie 1-2h :>

Niech Hot-keye usuną i dodadzą nowe lepsze potiony bo to jest paranoja żeby 200+ ek na Bossach musiał być skazany na łaske ED...

Niemiec007 08-04-2008 13:59

Uauauua

Śfietnie mam nadzieje ze teraz bede mogl solowac demony
chcehcehchechehce 8o [CHAR]Elandilas[/CHAR] vs [MONSTER]Demon[/MONSTER] tym razem na potionach anni zrobie jeszcze zobaczycie ze nie tylko uhem szczelam ~! :baby:

Kookly 08-04-2008 14:05

mini update...

A może by tak Potion of Haste?!?! xD myśle coś na podstawie diablo II, ale przecież tak jest dobrze jak było... nie ma co zmieniać ;/

Afb 08-04-2008 14:09

Co jeszcze zmienią oprucz potionów:baby:

Dragones5 08-04-2008 14:13

Wedlug mnie to jest teraz dobrze bo wkoncu nie ma pk team na pvp ze ida noobcahrami i combo z sd.Potiony jak troche poprawia to bedzie dobrze,a z tymi imionami to mi lata ;p

--Cienius-- 08-04-2008 14:14

Napisze to jeszcze raz zeby nie bylo watpliwosci

Craban pisal ze zmiany glownie beda sie tyczyc Knightow i Pallow wiec bez obaw moze (tym razem) nie spieprza nic

Użytkowników czytających ten temat: 409 (zarejestrowanych: 20, gości: 389)

Mike_SoaD 08-04-2008 14:26

Chłopaki zastanówcie sie. Pomyślcie narzekacie na knightów że leczą się po 700, a co z pallami?
Na PVP pall +150 to pierwszy cel na jednym sorcu nie potrafi się nawet wyleczyć.Ilu jest Pallow na +250?
Zrobienie palla +200 na PVP to naprawdę wyczyn.
I narzekacie na trening knighta, że pallowi treni 3 lub 2 razy szybciej sam nie jestem pewien.
Ale trening knighta wygląda tak że idziesz na potworki jakiś slaby sztylet i zasuwasz albo na slima.Bota ustawisz i masz spokój. A pall niema szans poskilowac na potworkach jest skazany na łaskę jakiegoś sorca lub druta co mu monka postawi nie wspominając już o kamieniach. Powyżej 50 dista pall zabija monka ze spearów. Więc nie mówcie że pall ma znacznie fajniejszy trening bo tak nie jest. Poza tym jak wy chcecie pallem skilowac na non-PVP? Monka lać nie mozna. Naprawdę zastanówcie się jak coś mówicie bo mnie już trafia. Ja grałem knightem i fajnie mi sie skolowało 80 na bocie mozna spokojnie. Palla teraz mam tez skile 80 ale naprawdę męczę się treniąc pięknie.

jurekzwrc 08-04-2008 14:28

ej wie ktos czy jakis new server wejdzie ???

Mike_SoaD 08-04-2008 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jurekzwrc (Post 1991293)
ej wie ktos czy jakis new server wejdzie ???

Wątpię ponieważ serwery powstawały kiedy naprawde wzrastała liczba osób grających w tibie.Teraz ona się ustabilizowała i dużo serwerow nie jest zapełnionych. Ale jest taka opcja ponieważ dużą ostatnio popularność zdobyły serwery NON-PVP. W których są kolejki. Ale o ile pamiętam powstawanie nowych serwerów nie wiąże sie z update-ami.

Smerf'pallek 08-04-2008 14:47

Ciekawe co przyniesie nowy dzień...

Rakass 08-04-2008 15:09

Powiem Jedno Tibia 7.92 Była Najlepsza Juz Od około 3 Lat Grania Tiba Z każdym update Staja Się Co Raz Łatwiejsza Dlatego Gracze Tacy Jak Ja Z wiekszymi Levelami Niechcą Grac Bo To Staje sie NudneX( Moze Jeszcze Jeden Wontek :D Dlaczego Poprawiaja Wszystko Co Jakis Czas Niech Raz a Porządnie Zrobią i Nikt Niebędzie Miał Pretęsji... Mam Rację??

Adi_Hunter 08-04-2008 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rakass (Post 1991353)
Powiem Jedno Tibia 7.92 Była Najlepsza Juz Od około 3 Lat Grania Tiba Z każdym update Staja Się Co Raz Łatwiejsza Dlatego Gracze Tacy Jak Ja Z wiekszymi Levelami Niechcą Grac Bo To Staje sie NudneX( Moze Jeszcze Jeden Wontek :D Dlaczego Poprawiaja Wszystko Co Jakis Czas Niech Raz a Porządnie Zrobią i Nikt Niebędzie Miał Pretęsji... Mam Rację??

Nom ziom masz racje :evul:.Tibia 7.92 rox żeby zabić dl na 80 lvl jeszcze ek musiałeś sie napocić niezłe a teraz to pestka.Poza tym te poty to beznadzieja drogie i do d**y :p.Tibia powoli traci swój czar;( powoli staje sie jak inne gry typu Line Age 2 albo inne badziewie. Jak tak dalej pójdzie to OTs będzie :confused:

:evul::evul: Pozdro Adik :evul::evul:

Sharky'Flower 08-04-2008 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mike_SoaD (Post 1991288)
I narzekacie na trening knighta, że pallowi treni 3 lub 2 razy szybciej sam nie jestem pewien.
Ale trening knighta wygląda tak że idziesz na potworki jakiś slaby sztylet i zasuwasz albo na slima.Bota ustawisz i masz spokój. A pall niema szans poskilowac na potworkach jest skazany na łaskę jakiegoś sorca lub druta co mu monka postawi nie wspominając już o kamieniach. Powyżej 50 dista pall zabija monka ze spearów. Więc nie mówcie że pall ma znacznie fajniejszy trening bo tak nie jest. Poza tym jak wy chcecie pallem skilowac na non-PVP? Monka lać nie mozna. Naprawdę zastanówcie się jak coś mówicie bo mnie już trafia. Ja grałem knightem i fajnie mi sie skolowało 80 na bocie mozna spokojnie. Palla teraz mam tez skile 80 ale naprawdę męczę się treniąc pięknie.

lol? męczysz się treniąc palem? Co to za problem wziasc b set + demonka i xxx kamykow ktore ci starczaja na pare h i trenowac na slimie? i tak slima zmieniasz po pare godzin bo tez trenuje(matka) wiec jak zabijasz idziesz po kamyki i luz:baby:
to knight ma głupio bo mu dłuuugo lecą.
Mam kumpla co mial na 50 lvl skille 100, aktualnie lvl ~70 ;)
Sam mam pala i wiem jak sie nim trenuje , knighta tez mam i wiem ze gorzej jest. Gram na servie non-pvp. Nie wiem dokładnie jak jest na pvp. ale to chyba nie problem miec kumpla z monkiem, nie? ;)
przemysl to..

Kaver13 08-04-2008 15:58

Przypomniala mi sie gra na 7.9, kiedy to palkem trzeba bylo biegac z boltami... male hity a zdobycie kolejnego poziomu, albo knightem gdy gralem na 7.9 bylo tez o wiele lepiej wiecej motywacji do skilowania bo zeby expic na dlach z 100 lvl to bez 90+ skili sie nie obylo. A teraz gdy widze 100+ knightow z nawet nie 80 skilem to mnie krew zalewa.

Xaviour 08-04-2008 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barthollo (Post 1990281)
Poziomy magiczne powinny byc, ale bez przesady, że sorkiem będziesz od 45lvl mógł dopiero używać SD to jakaś paranoja =/

Co za problem 45 lvl wbic ?
A tak napradwe jest to zrobione po to ,aby nie robiono magebombow :]

neopostman 08-04-2008 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rakass (Post 1991353)

A Czy Musisz Pisać Każdą Literę Zaczynając Od Dużej Litery ??

Jezu ludzie, czy wy tylko narzekać umiecie, nie umiecie doceniać, że gra jakoś się rozwija? Jak nie za łatwa to za trudna...

Kamilmen Cichy 08-04-2008 16:29

Fajnie, że próbują coś polepszyć... Ale niestety to się przedłuża :/...

Arucard 08-04-2008 16:56

You see a great spirit potion.It weighs 2.20 oz.This potion can only be consumed by paladins of level 80 or higher.

You see an ultimate health potion.It weighs 2.20 oz.This potion can only be consumed by knights of level 130 or higher.

Sigurd: Sorry, we only offer great spirit potions. Can I interest you in one for 190 gold?

Sigurd: Do you want to buy an ultimate health potion for 310 gold?

Ponoć zminił się też lvl na UH'y.

Poty dla knightow ~750 hp, nie wiem czy zależne od lvl.

Poty dla Paladynów 300 hp & 150 mana.

Wygląda ciekawie ale zobaczymy jak to będzie.

Speedo 08-04-2008 16:58

Ktoś testował ile te nowe potiony leczą?

Michnik of Celesta 08-04-2008 17:01

Przywróciliby siłę uhów i vity , a nie pogłębiają istniejące bagno...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:28.