![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
kto ci powiedzial ze ja mam 100+?? i po 2 mam 75 lvl a na frostach nie expilem wiec ;] po 3 prawie wogole nie skillowalem tylko do 72 przestan sie czepiac popatrz na siebie co mnie obchodzi ze stracisz kase na djinn blade? moze innym sie to przyda niemysl tylko o sobie egoisto po 4 demca na klacie utrzymalem iz biegalem wtedy z kolegami ;] istnieje takie cos jak "exura sio " albo potiony poreszta demiec sie przezuca juz sie nie wypowiadaj na mój temat :S @topic z hero leci coraz częsciej crown armor i fire sword po 1,5 godzinie huntu 12 crown armor 6 fire sword i 4 crown legs ^^ |
Cytuj:
Człowieku, ja tyle w 10 godzin w życiu nie lootnołem więc nie pierdol że zamienili rolami małpy i hero. |
Cytuj:
Boshe koleś nie płacz... To był tylko przykład. Powtórzę: chodziło mi o to aby bardziej sprecyzował swoją wypowiedź. To wyglądało tak jakby ktoś powiedział w pogodynce "Będzie padało mocniej" I jak już macie się wypowiadać to WNOŚCIE coś do tematu bo TU mają być zamieszczone wasze spostrzeżenia nt Tibii po tym patchu. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
HAHHAHAHAH ten Karbon ma dobre texty xDDDDDDDDDDd
|
[quote=KaMiLSpAwW;1991977]Bonebast ma new atack , wali trucizna kilka kratek przed siebie [quote]
Ty chyba przed patch'em nie spotkałeś chyba bonebeast'a. One ZAWSZE biły na odległość. Chyba ci się pomyliło z GS. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:31. |