Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Nowe potwory (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=170639)

LarvaExotech 11-04-2008 07:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer (Post 1995903)
Nie obchodzi nas jak częściej teraz walisz konia.

Bardziej sprecyzuj swoją wypowiedź.

nie wszystkim to slowo kojarzy sie akurat z waleniem konia. 98% czytajacych ten temat wie o co chodzi w "waleniu 20% mniej", po co ma sie dostosowywac do jakiegos lamusa ktory mysli ze pozjadal wszystkie rozumy?

Carbon 11-04-2008 08:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Speedo (Post 1993832)
oby to była prawda... żal człowieku... mam 2 sztuki tego i jeśli to prawda to strace sporo kasy bo wartość spadnie do gównianej ceny nie większej od 30k pewnie... co do twojego stylu pisania to faktycznie żal jak to określiła któraś osoba powyżej

Edit: a i ten tekst "jak za mną leciał to z 30 sec, a pisałeś że w frosta best 187... człowieku żal, jakbyś był EK na ok 100 lvl to byś walił best spokojnie koło 300 wczesniej, nie wiem jak teraz, a skoro twoj hit wczesniej byl 100+, to miales okolo 30+ lvl, a na 30 lvl nie utrzymasz demona na klacie, bo poprostu zdejmie cię na combo... człowieku nie wiem przed kim chcesz kozaczyć, ale coś ci to słabo wychodzi

....
kto ci powiedzial ze ja mam 100+??

i po 2 mam 75 lvl a na frostach nie expilem wiec ;]
po 3 prawie wogole nie skillowalem tylko do 72
przestan sie czepiac popatrz na siebie

co mnie obchodzi ze stracisz kase na djinn blade? moze innym sie to przyda niemysl tylko o sobie egoisto
po 4 demca na klacie utrzymalem iz biegalem wtedy z kolegami ;] istnieje takie cos jak "exura sio " albo potiony
poreszta demiec sie przezuca

juz sie nie wypowiadaj na mój temat :S
@topic
z hero leci coraz częsciej crown armor i fire sword
po 1,5 godzinie huntu 12 crown armor 6 fire sword i 4 crown legs ^^

Ganci. 11-04-2008 10:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carbon (Post 1995946)
....

@topic

To ty chyba znasz jakiś resp że ich 10 się respi i je z Armageddona wybijasz. xd

Człowieku, ja tyle w 10 godzin w życiu nie lootnołem więc nie pierdol że zamienili rolami małpy i hero.

Rocket Slayer 11-04-2008 13:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LarvaExotech (Post 1995928)
nie wszystkim to slowo kojarzy sie akurat z waleniem konia. 98% czytajacych ten temat wie o co chodzi w "waleniu 20% mniej", po co ma sie dostosowywac do jakiegos lamusa ktory mysli ze pozjadal wszystkie rozumy?

Boshe koleś nie płacz... To był tylko przykład. Powtórzę: chodziło mi o to aby bardziej sprecyzował swoją wypowiedź. To wyglądało tak jakby ktoś powiedział w pogodynce "Będzie padało mocniej"

I jak już macie się wypowiadać to WNOŚCIE coś do tematu bo TU mają być zamieszczone wasze spostrzeżenia nt Tibii po tym patchu.

Rafals from hell 12-04-2008 11:55

Cytuj:

....
i po 2 mam 75 lvl a na frostach nie expilem wiec ;]
po 3 prawie wogole nie skillowalem tylko do 72
przestan sie czepiac popatrz na siebie

To po co piszesz, że brona frostów spadła skoro na nich nie expisz. Po co piszesz, o bestach jak uderzyłeś może go raz w życiu.

Cytuj:

co mnie obchodzi ze stracisz kase na djinn blade? moze innym sie to przyda niemysl tylko o sobie egoisto
po 4 demca na klacie utrzymalem iz biegalem wtedy z kolegami ;] istnieje takie cos jak "exura sio " albo potiony
poreszta demiec sie przezuca

Przy twoich skillach i levelu nie miał byś najmniejszych szans z 4 demonami, chyba, że chodzi o parchment room, bo tam jak wiadomo jak weźmiesz parchmena na hurze, bohach i t-ringu masz sporą szansę, ze względu na chwilową zwiechę demonów zaraz po respie. Ale, żeby z nimi biegać tak jak ty to opisałeś - NIE MA SZANS.

Cytuj:

@topic

Trudno się nie wypowiadać, jak piszesz takie herezje. Zresztą nie tylko w tym temacie, ale w innych też. Najwidoczniej chcesz zaistnieć i pokazać jaki z ciebie jest wielki tibijczyk i co to nie ty. Powiem tyle: "Do konkretnego pokazania swojego płytkiego myślenia brakuje ci tylko powiedzieć, że wykonałeś anni~ solo"...

Lynx 12-04-2008 12:06

HAHHAHAHAH ten Karbon ma dobre texty xDDDDDDDDDDd

Synuss 12-04-2008 15:09

[quote=KaMiLSpAwW;1991977]Bonebast ma new atack , wali trucizna kilka kratek przed siebie [quote]

Ty chyba przed patch'em nie spotkałeś chyba bonebeast'a. One ZAWSZE biły na odległość. Chyba ci się pomyliło z GS.

krytyk44 14-04-2008 22:38

Cytuj:

....

@topic

czyszczac 2 respy, ten z wlem i ten gdzie sa 3 hero + darki w 2 h lootnelem tylko czerwona szmate wiec albo zmien otsa albo idz do psychiatry

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:31.