Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Przerwa w działaniu serwerów. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=17071)

Fatevux 16-11-2004 13:23

Jak servery bedą online to daj ktos cynk na forum bo ja zaras walne głową o klawiature z nudów !!

ketsok 16-11-2004 13:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xogih
Mogli by cofnąćbo bykille znikły.

Ale z drugie j strony.....moje P-legsy

nieche byc nie mily..ale ..stfuuuuuu....ty bys sracil p-legi..nos uper, chyba bym sie zalamał, jak by teraz cofneli titanie to by poslzo sie mi ***ac 70k w cash i d-shield

Xetif 16-11-2004 13:29

łeeeee ja tez juz placze :( hahahaha LOL! juz 2 razy z krzesla spadlem taka polewa z dzieciakow heheheh!!

Angel of Death 16-11-2004 13:31

Nie no MayGyver zacznij w końcu banować bo tu bedzie jeszcze ze 100 postów typu : nie no jest już 13:** i dalej nie włączyli tibi ; miało być 30 minut... itd. ludzie przestańcie bo poleci pełno banów !

Dr.Demon 16-11-2004 13:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rafik123
X( siema wszystkim przyszłem ze szkoły o 13:27 i serwery nadal niedziałają może jeszcze tak bedzie że wieczorem je włączą a wtedy się wku...wie już mineła godzina a nie 30 min

Ja pierd*** To nie my nad tym panujemy tylko cip soft *****ie , przepraszam ze klne, ale takich ludzi jak on mam juz serdecznie dosyć!!

Fatevux 16-11-2004 13:31

Ludzie Dajcie Se Siana Z Tym KtÓra Jest Godzina I O KtÓrej MiaŁo Byc WŁĄczone Bo To WiedzĄ Chyba Wszyscy (no Morze Poza Tymi Co PiszĄ Te PierdoŁy W StyŁu Jest Godz.: Xx A MiaŁo DziaŁaĆ O Godz.: Yy) Piszcie Kiedy Bedzie DiaŁaĆ I Tyle A Nie Oczywiste Rzeczy

Xogih 16-11-2004 13:32

No tak ale ja na te P-legsy niezle musiałem zapracowac !!!!

Zresztą Cipsoft napewno nas czym (głupim) zaskoczy :P

---------------------------
Palladyn (22lev) -gram powoli dla relaksu
Knight (11lev) -do odreagowania po killach :)

kemek 16-11-2004 13:32

chamstwo

Plx zeby tylko nie cofneli bo bym stracil tych 11h skilowania i tylko na darmo
8 lvl 47\36 ;( :confused: :o :( :topic: :kon:

Pirokevik 16-11-2004 13:33

spoko

Nie bac nic.. Ten temat zapchany na "Kurde co sie stanie ja pierdziele" więc :P zróbcie nowy "Narzekanie na konserwacje, na CIPSoft, i na wszystko co z tibią związane" I bedziemy mogli spokojnie żyć a wy nie bedziecie po 5 postów o tym samym dawać . Pasuje?

MayGyver 16-11-2004 13:40

serwery juz dzialaja

p.s.
rozdalem 7 banow
chcecie wiecej?
mysle ze nie

szoopa 16-11-2004 16:24

Wtf?!

Wpisuje swój login, hasło, pokazuje mi liste postaci, klikam na postać na lunarze i wyskakuje mi: "charakter doesn't live on this world. Please login on the right world...
E.. O co chodzi?!

Hoo 16-11-2004 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milka
po trzecie wkoncu kazdy ma inne gry na komputerze :confused:

wiesz... tu bym sie z Tobą nie zgodził :P mam tylko 2 gry na kompie.. i tylko w jedna gram :P TIBIA!!!!:wiking: i soldat:confused:

Vegefa Ziom 16-11-2004 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szoopa
Wpisuje swój login, hasło, pokazuje mi liste postaci, klikam na postać na lunarze i wyskakuje mi: "charakter doesn't live on this world. Please login on the right world...
E.. O co chodzi?!

Radzę dto do Cipów wysłać bo nie wiem czy ci ktoś powie czemu twoja postać jest na "innym" świecie niż chcesz się zalogować może chcą jakieś innowacje wprowadzić w nowym update?;) Oni zawsz zaskakują... tą.. "innowacją"

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hoo
wiesz... tu bym sie z Tobą nie zgodził :P mam tylko 2 gry na kompie.. i tylko w jedna gram :P TIBIA!!!!:wiking: i soldat:confused:

Taa i stos płytek na biurko.

@May Gyver
Poprzeczka spokojnego forumowicza znacznie podniesiona, i bardzo dobrze, a ja się dziwiłem czemu tyle napisów "Zbanowany" mi się pojawiał, myślę sobie, że przyszłość przewiduję czy co...

245301 16-11-2004 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hoo

KLAMCA!!! pasjansa napewno masz :P:P:P:Plol

Sadamq 16-11-2004 23:45

Noi chyba cofki nie będzie :] CIPsoft jeżeli mialby ją zrobić to zrobil by ja w trakcie niedzialania serverow a tu pupa :P Jak mialem bp hmm i uh tak mam :D

Dimitrishev 18-11-2004 16:32

A ja mówie, że powstanie pasek skilli zresztą saami sie przekonacie...

Pasorzytek 18-11-2004 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dimitrishev
A ja mówie, że powstanie pasek skilli zresztą saami sie przekonacie...

lol to chodzilo o chwilowy restart skillar czytak powstanie cjhociaz jestem przeciwko

Ishaan Ghul 19-11-2004 00:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MayGyver
ostrzegam
jeszcze raz ktos napisze, ze jest godzina taka i taka a serwery nie dzialaja
albo ze mialo byc 30 min a juz dluzej sa off-line to bedzie ban na 7 dni

Hmmmmmm... No dobra, serwery już działają, ale ja nadal nie mogę wejść na tibia.com, a minęły już 3 dni chyba. Wszyscy mogą wejść na tę stronke, tylko ja nie ;( !!!!! Co do $#^*?!?!?!?!

Toomek 19-11-2004 09:48

Strona nie działa ponieważ chcą coś na niej zrobić. Skąd to wiem?? ostatnio dużo e-mailuje z jednym z cipów i oto krótki cytat
"However, we'll have to turn it down for practical reasons."

Pasorzytek 19-11-2004 11:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toomek
Strona nie działa ponieważ chcą coś na niej zrobić. Skąd to wiem?? ostatnio dużo e-mailuje z jednym z cipów i oto krótki cytat
"However, we'll have to turn it down for practical reasons."

ej niegadaj glupot noobie jeden !!!! patrz nizej
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ishaan Ghul
Hmmmmmm... No dobra, serwery już działają, ale ja nadal nie mogę wejść na tibia.com, a minęły już 3 dni chyba. Wszyscy mogą wejść na tę stronke, tylko ja nie ;( !!!!! Co do $#^*?!?!?!?!

musisz odswiezyc strone (F5) bo iezapisuje je w pamieci kompa

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:21.