![]() |
Jak servery bedą online to daj ktos cynk na forum bo ja zaras walne głową o klawiature z nudów !!
|
Cytuj:
nieche byc nie mily..ale ..stfuuuuuu....ty bys sracil p-legi..nos uper, chyba bym sie zalamał, jak by teraz cofneli titanie to by poslzo sie mi ***ac 70k w cash i d-shield |
łeeeee ja tez juz placze :( hahahaha LOL! juz 2 razy z krzesla spadlem taka polewa z dzieciakow heheheh!!
|
Nie no MayGyver zacznij w końcu banować bo tu bedzie jeszcze ze 100 postów typu : nie no jest już 13:** i dalej nie włączyli tibi ; miało być 30 minut... itd. ludzie przestańcie bo poleci pełno banów !
|
Cytuj:
|
Ludzie Dajcie Se Siana Z Tym KtÓra Jest Godzina I O KtÓrej MiaŁo Byc WŁĄczone Bo To WiedzĄ Chyba Wszyscy (no Morze Poza Tymi Co PiszĄ Te PierdoŁy W StyŁu Jest Godz.: Xx A MiaŁo DziaŁaĆ O Godz.: Yy) Piszcie Kiedy Bedzie DiaŁaĆ I Tyle A Nie Oczywiste Rzeczy
|
No tak ale ja na te P-legsy niezle musiałem zapracowac !!!!
Zresztą Cipsoft napewno nas czym (głupim) zaskoczy :P --------------------------- Palladyn (22lev) -gram powoli dla relaksu Knight (11lev) -do odreagowania po killach :) |
chamstwo
Plx zeby tylko nie cofneli bo bym stracil tych 11h skilowania i tylko na darmo
8 lvl 47\36 ;( :confused: :o :( :topic: :kon: |
spoko
Nie bac nic.. Ten temat zapchany na "Kurde co sie stanie ja pierdziele" więc :P zróbcie nowy "Narzekanie na konserwacje, na CIPSoft, i na wszystko co z tibią związane" I bedziemy mogli spokojnie żyć a wy nie bedziecie po 5 postów o tym samym dawać . Pasuje?
|
serwery juz dzialaja
p.s. rozdalem 7 banow chcecie wiecej? mysle ze nie |
Wtf?!
Wpisuje swój login, hasło, pokazuje mi liste postaci, klikam na postać na lunarze i wyskakuje mi: "charakter doesn't live on this world. Please login on the right world...
E.. O co chodzi?! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@May Gyver Poprzeczka spokojnego forumowicza znacznie podniesiona, i bardzo dobrze, a ja się dziwiłem czemu tyle napisów "Zbanowany" mi się pojawiał, myślę sobie, że przyszłość przewiduję czy co... |
Cytuj:
KLAMCA!!! pasjansa napewno masz :P:P:P:Plol |
Noi chyba cofki nie będzie :] CIPsoft jeżeli mialby ją zrobić to zrobil by ja w trakcie niedzialania serverow a tu pupa :P Jak mialem bp hmm i uh tak mam :D
|
A ja mówie, że powstanie pasek skilli zresztą saami sie przekonacie...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Strona nie działa ponieważ chcą coś na niej zrobić. Skąd to wiem?? ostatnio dużo e-mailuje z jednym z cipów i oto krótki cytat
"However, we'll have to turn it down for practical reasons." |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:21. |