![]() |
Cytuj:
A czy cipsoft tez jest sobie winny, ze atakowany jest przez hakerow? |
@up
Są możliwe tylko 4 metody bycia zhackowanym w tibii: -Ściągnąłeś trojana/keyloggera z internetu-twój błąd -Ktoś włamał ci się na kompa, bo nie miałeś zabezpieczeń-twój błąd -Zalogowałeś się na WWW.TIBlA.COM/LOGIN albo jakiś inny syf-twój błąd -Podałeś komuś passy, a on to wykorzystał/oddał je komuś-twój błąd Cytuj:
|
Cytuj:
''hity po 1000 plax'' |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Udostępniłes passy sam o tym nie wiedząc posiadając niezabezpieczoną sieć wi-fi - twoj błąd Udostępniłes pasy przypadkiem w P2P - twoj błąd @Off Pan z jakiej dzielnicy sosnowca jest ; ) ? @off 2x lol sry za double, jak można to złączcie, pogubiłem tematy , sry |
Sielec, ale jakbyś chciał przyjść i mi wpie****ić, to jakby co, nie kibicuję zagłębiu.
A jakby ktoś inny chciał przyjść i mi wpi***olić, to nikomu nie kibicuję. |
Cytuj:
ja pogoń ; ] też nie kibicuje |
mnie najbardziej ciekawi jakie teraz tereny będą bo już większość jest :D
a tak w kwestii sorców i drutów to mogli by dodać jakieś nowe rody i wandy w innych kwestiach sie nie wypowiadam ;D |
Zejdźmy już z OFFTOPA ;s
Nie piszmy już, jakie to te profesje są nie zbalansowane, jakie to ktoś tam ma hity ("a mateusz dragon fielki ma 1000 sd a ja knightem mam 20 z spike sworda plxx help1!!"). Napiszmy co byśmy chcieli NOWEGO (a nie zmianę starego) w Tibii. Chodzi głównie o nowe tereny. Pewnie nie długo cip$oft poda jakieś informacje na ten temat ;] No to teraz napiszę, czego bym chciał w Tibii ;s Starożytnego Rzymu/ Grecja / Dalekiego wschodu. Tylko co by można dodać (szczegóły)? Starożytny rzym - miasto w stylu Rzymskim czy Greckim. Potworków nie ma co, bo już są (minotaur, hydra). Tylko miasto w tym klimacie. Do dalekiego wschodu można więcej dodać ;] Kolorowe miasta, domki z ozdobami i spadzistymi dachami jak piramidy, samurajskie zbroje, bronie do fist-fightingu (cep do ryżu xD), nindża itp ;] |
@up
Cepa się przypadkiem nie używa jak pałki? xd Jakby co: Ja jestem przeciw wszelkim Rzymom, Grecjom, Chinom czy Rumuniom. Mamy już Egipt (Ankrahmun) i państwo Azteków (Banuta), starczy nam. |
chodzą plotki ,że najbliższy update będzie dotyczył terenów położonych na północno wschodnim skrawku mapy . Tereny te na razie nazywają się Uncharted Waters (Nieznane/Zupełnie nowe Wody)
http://img398.imageshack.us/img398/6927/mapbigba2.jpg Ciekawostką ,która świadczy o tym ,że zbliżający się update będzie dotyczył tych rejonów jest ta oto grafika która znajduje się w spr. http://img214.imageshack.us/img214/9...aquticobh5.gif Grafika ta została wprowadzona dwa updaty temu (może być podobnie jak z serpent spawnem) Ciekawostką mogą być też dwie książki z Nargor i LB Cytuj:
Cytuj:
Pozdrowienia! ;d |
bedziemy plywac po calej tibii i trzeba bedzie kupic sobie czepek i klapki za 15k zeby wejsc do wody. A gieem bedzie stau na brzegu i wylapytal i banowal tych ktorzy skacza do wody
|
Cytuj:
Kuriozalne ale sie zdarza. |
Sądzę że pojawią się nowe terytoria w tych ,,Nieodkrytych wód''
Z wyglądu potworka można wyciągnąć wiele teorii o tych nowych rejonach. Wg.Mnie pojawi się mnóstwo wysepek połączone jakimiś mostami z główną. (Wysepki po 15-20smq) |
Wiem, że to co zaraz napisze, znajduje się w 99% innych gier MMO, ale proponuje wprowadzenie skilli jako nie umiejętności sztuk walki danym typem broni białej, ale jako wykonywania np. combosów czy specjalnych uderzeń. Taki skill zabierał by pewną część many.
|
Cytuj:
|
Mam pomysł. Czasami kiedy kupuje royal spear muszę liczyć ile za sztukę ile mi się zmieści ponieważ nie mam odpowiedniej ilości cap. Moim pomysłem jest żeby kiedy mamy za mało cap na jakiś przedmiot to przedmioty trafiają do każdego otwartego pojemnika. Np. Ktoś daje mi 100 RS na trade i kiedy daje accept i mam otwarte depo RS, na które niestarczy mi cap trafiają do depo.
EDIT: Cyklopy są kowalami więc powinien z nich lecieć iron ore. |
@up to dobre
Moja propozycja kontrowersyjna ale co tam: bylbym za wprowadzeniem większych konsekwencji pkowania niż obecne. PK to wg mnie za częste zjawisko. I nie mówie tego dlatego że mnie co chwile pkują (tym charem dedlem tylko 2 razy przez pk) ale z ogolnych obserwacji. Taki na przyklad desert quest, chyba chodzi w nim o zarobienie kasy a jak sie idzie na deserta to tylko trzeba pilnowac zeby sie jak najszybciej lognąc po wejsciu do pokoju z nagrodami albo zeby nie wlezc na pków przy wyjsciu ( ewentualnie uciec). |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:05. |