![]() |
Cytuj:
@down Ja nie lubię jak się kaleczy inne języki w tym polski. xd |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wyrwalisicie scene z całego programu i to tak wyszło.
Popieram Wojewódzkiego, bo mam dosc kiedy wychodze na SWÓJ TRAWNIK a nie mam PSA a tam niestety lezą... psie gówna.... ;C |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie dostrzegacie własnej historii, a co dopiero tragedii drugiego narodu. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jeżeli natomiast tylko o to CI chodziło, że powinno się śmiertelnie poważnie traktować symbole narodowe, żeby nie popaść w konflikt z prawem, to rozumiem :) A tak btw. Serio jest takie prawo? Jak wygląda ten zapis ? ;p Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Krzykliwy? To co ty bys chcial, zeby wypisal to bialymi literami na bialym tle? |
Cytuj:
Jak chcesz wyrażać o czymś zdanie, to rób to jak normalny człowiek, a nie zaczepiaj innych wrzeszczącym awatarem. Nie to, żeby mnie to jakoś ruszyło specjalnie, bo akurat nie interesuję się Kosowem, nie mam o tym żadnego zdania. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Czyli chcesz po prostu powiedzieć, że tak Ci podpowiada sumienie, że ZMUSZANIE innych ludzi, do szanowania jakichś tam symboli WBREW SOBIE SAMYM, jest czynem dobrym? Cytuj:
|
Cytuj:
Zresztą, nawet bym się nie przyczepił, gdyby nie zacytowany wtedy post. O laniu na ideały 'o których się nie ma pojęcia'. Nic nie wiedziałem co prawda wtedy o jego poglądach, zresztą teraz wiem niewiele więcej, ale to wyglądało dokładnie tak, jakby gość z sierpem i młotem na piersi, kojarzący tylko to, że 'to chyba Rosja jest', uczy innych historii. Dość agresywnie. |
Cytuj:
Napisałem tu parę postów a właściwie żaden nie odniósł się do Wojewódzkiego. Więc...pozostaje w tej sprawie neutralny. |
Cytuj:
|
nigdy nie lubiłem tego frajera
|
|
Maja za swoje.
|
Wojewódzki przeszedł z Polsatu do TVNu aby ich sabotować, nieźle, nieźle...
|
Tia, i znów KRRiT się kompromituje niczym Sowińska :<
|
i chuj, taka nasza polska mentalnosc, aby - gdy tylko jest okazja, zrobic komus na zlosc ;)
@edit :D Diabeł złapał Anglika,Francuza,Niemca i Polaka. Zaciągnął ich na bezdenną przepaść i mówi do Anglika: - Skacz! - Nie skoczę! - Gentelmen skoczyłby! Anglik skoczył. Nad przepaścią staje Francuz i diabeł go kusi: - Skacz! - Nie skoczę! - Gentelmen skoczyłby! - Nie skoczę! - Ale teraz jest taka moda! I Francuz skoczył. Nad przepaścią staje Niemiec i diabeł znów kusi: - Skacz! - Nie skoczę! - Gentelmen skoczyłby! - Nie skoczę! - Ale teraz jest taka moda! - Nie skoczę! - To rozkaz! Więc i Niemiec skoczył. Wreszcie, nad przepaścią staje Polak i diabeł kusi: - Skacz! - Nie skoczę! - Gentelmen skoczyłby! - Nie skoczę! - Ale teraz jest taka moda! - Nie skoczę! - To rozkaz! - Nie skoczę! - A,to sobie nie skacz! Polak skoczył. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:39. |