Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Tibia 3D. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=171955)

M.J. 28-05-2008 15:50

Jeśli Tibia 3D powstanie z rąk Cipsoftu to shadery i antyaliasing nie będą istnieć, wszystko będzie plastikowe, a oczywiście o optymalizacji zapomną i się będzie cięło. Wymagania oczywiście nie na kompy sprzed 4 lat. Ogólnie spaprają jak każdy up.

$orcerer 28-05-2008 16:57

Niee,wtedy to nie bylaby juz tibia,wlasnie caly UROK(a nie klimat kurf to to juz dawno w tibii zdechlo) polega na tym ze jest w 2D

Terrorex 29-05-2008 15:36

nie chciałbym zeby tibia była 3D kupilem kiedys world of warcraft ale po pewnym czasie wrocilem do tibi:] bo 2D ma urok:p

Amorekboy 03-06-2008 12:13

Jak zrobia TIBIE 3D i przestaniecie grac (jak wielu tu pisze) to rzućcie mi wczesniej iteamy do depo bede wdzieczny, wam sie juz to i tak w sumie nie przyda hihihi (taki maly joke)

a tak powaznie to troche smiesznie by to wyglondalo wyobraz sobie jak idzie demon na Ciebie na polowe ekranu, a poza tym niektore dieci mogly by sie wystraszyc ;p

Dirk Pitt 04-06-2008 15:44

Zrobia 3d to zaczne grac, btw mysle ze wiecej ludzi zaczelo by grac niz by odeszlo, pokaz mi podobna gre (w 3d ) ktora ma opcje facc ?

Rekin Master 04-06-2008 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dirk Pitt (Post 2095296)
Zrobia 3d to zaczne grac, btw mysle ze wiecej ludzi zaczelo by grac niz by odeszlo, pokaz mi podobna gre (w 3d ) ktora ma opcje facc ?

runescape, metin 2 etc.

Lenny_Valentino 04-06-2008 22:04

nie. bo tibia nie jest 3d jest xD

Depeszowiec92 04-06-2008 22:29

Bym zaczął grać na OTSach chyba już jak tibia by była 3d

Zamne 13-06-2008 22:11

@up
ja tez, na cholere mi kolejne szeregowe mmo w "czy-de" ~__~

3D.Kim 19-06-2008 09:48

Jedyne Co by było fajne to jak by dodali dźwięk i to wszystko bo widok z góry ułatwia orientowanie się, bo jak by to było jak z tyłu Ci Assasin wyskakuje i dedzior :]

Taziu 21-06-2008 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragones5 (Post 2012765)
Jak tibia bedzie 3d to ja wychodze i nie gram w to.Tylko dlatego gram w tibie, ze nie jest 3d jak wiekszosc gier. Zreszta jakos nie widze np. ludzi w trapie, za duzo osob i ekran jest caly zawalony(tak sobie to wyobrazam).Dlatego niech lepiej tak zostanie jak jest bo cipsoft za przeproszeniem jeb*e tibie z update na update a jeszcze 3d to n/c.

jebac to sobie mozesz kolegow z podworka ale cipsoft napewno nie pogorsza tej z gry z upa na upa a jezeli tak myslisz to jestes glupi i grac nie umiesz :]

Morfeuz 22-06-2008 15:33

Tibia 3D To by była Największa Beznadzieja jaką by można było zrobić z tej gry To właśnie chodzi o taki klimat Po Uptade obraz jeszcze będzie bardziej urozmaicony 3D NP: Metin żałosna gra znudziła mi sie przez grafikę tw głupie chodzenie postaci grałem w to parę dni zrobiłem 46 lvl i Znudziło mi sie to ze hu.. :confused: Tibia Taka jest jaka jest i innej nie może być jak sie komu nie podoba to bye B) 8o

Liith 24-06-2008 01:37

Zacznijmy od tego że Tibia jako gra już jest beznadziejna a jest w grafice 2D gdyż tak jest łatwiej i biedni ludzie z Polski których nie stać na dobre kompy grają w to "coś" zmiana grafiki była by teraz zbyt długa i nie ekonomiczna oni to tylko jeszcze prowadzą tylko dlatego że grają w to maniacy którzy kupują pacce odwiedzają ich strony i napełniają im kieszenie no i nie przymierzając mają cały CipSoft za bogów no ale cóż nie dla nas kwitnie ananas albo nie dla was :baby: pozdrawiam wszystkich tibijczyków oraz cały CipSoft hehe a grajcie sobie dzieci chociaż nic z tego nie macie

Ok'rzes 24-06-2008 10:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cery (Post 2012760)
Jak chcesz sobie pograć w 3D to ściągnij sobie helbreath, lienage 2 lub inne syfy < wg mnie > które są bardzo podobne do Tibii i w dodatku 3D

Od kiedy Helbreath jest 3D ? ... Oo

Ok'rzes 24-06-2008 10:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taziu (Post 2129984)
jebac to sobie mozesz kolegow z podworka ale cipsoft napewno nie pogorsza tej z gry z upa na upa a jezeli tak myslisz to jestes glupi i grac nie umiesz :]

A co ty myslisz ? Jakby nie te zjebane up'y (usuwanie uhów..)... jakieś pierdoły w stylu potionów... itp. To Tibia za czasów 7.6 była normalną ... besz hotkeyów itp.

Tibijczyk222 24-06-2008 17:16

popieram all wyżej

Widziałeś kiedyś gre mmorpg w 3D ? Ja widziałem kilka i w jedną grałem (Metin2) te gry są o wiele mniej wyraźne (nie chodzi mi o grafikę) pełno błyskow obrotów i różnych tym podobnych efektów. Gracze i potwory wchodzą na siebie co naprawdę brzydko wygląda.
Tibia wręcz przeciwnie ;]

<>ddamiann<> 25-06-2008 15:25

Tibia jest z tym fajna (o, przepraszam, że nie mówię po polsku - CIEKAWA), że jest w 2D, a jak chcesz 3D to poszukaj stron z takimi grami (google.pl zaprasza :D)

Offensive 25-06-2008 17:18

3d zal troche kurde, dla mnie najlepsza tibia to 7.92 i mogla taka zostac, teraz wprowadza te armory to zal bedzie konkret 100+ palek z takim armorem i assasinami jak bedzie wymiatal, kurde takim knightem co ja mam to za duzo nie zrobie

o4x 26-06-2008 15:26

Nie było b to zbyt fajne ponieważ : Gra straciła by swój klimat,zwiększyła sie by liczba lagów,mniej osób by grało a także widzialem juz pare osob co mają procek 200 mhz tak więc .......

Andrealfus 27-06-2008 08:38

Jak to czytam az mi sie zachcialo wyslac email po nowe passy do forum. Od kiedy to Tibia jest w 2d? bo chyba gry w 2d nie widzielisciem wiecie co to jest rzut izometryczny? Mu online jest wykonane w ten sam sposob tylko w tibi uzyto bit map

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:19.