![]() |
Jeśli Tibia 3D powstanie z rąk Cipsoftu to shadery i antyaliasing nie będą istnieć, wszystko będzie plastikowe, a oczywiście o optymalizacji zapomną i się będzie cięło. Wymagania oczywiście nie na kompy sprzed 4 lat. Ogólnie spaprają jak każdy up.
|
Niee,wtedy to nie bylaby juz tibia,wlasnie caly UROK(a nie klimat kurf to to juz dawno w tibii zdechlo) polega na tym ze jest w 2D
|
nie chciałbym zeby tibia była 3D kupilem kiedys world of warcraft ale po pewnym czasie wrocilem do tibi:] bo 2D ma urok:p
|
Jak zrobia TIBIE 3D i przestaniecie grac (jak wielu tu pisze) to rzućcie mi wczesniej iteamy do depo bede wdzieczny, wam sie juz to i tak w sumie nie przyda hihihi (taki maly joke)
a tak powaznie to troche smiesznie by to wyglondalo wyobraz sobie jak idzie demon na Ciebie na polowe ekranu, a poza tym niektore dieci mogly by sie wystraszyc ;p |
Zrobia 3d to zaczne grac, btw mysle ze wiecej ludzi zaczelo by grac niz by odeszlo, pokaz mi podobna gre (w 3d ) ktora ma opcje facc ?
|
Cytuj:
|
nie. bo tibia nie jest 3d jest xD
|
Bym zaczął grać na OTSach chyba już jak tibia by była 3d
|
@up
ja tez, na cholere mi kolejne szeregowe mmo w "czy-de" ~__~ |
Jedyne Co by było fajne to jak by dodali dźwięk i to wszystko bo widok z góry ułatwia orientowanie się, bo jak by to było jak z tyłu Ci Assasin wyskakuje i dedzior :]
|
Cytuj:
|
Tibia 3D To by była Największa Beznadzieja jaką by można było zrobić z tej gry To właśnie chodzi o taki klimat Po Uptade obraz jeszcze będzie bardziej urozmaicony 3D NP: Metin żałosna gra znudziła mi sie przez grafikę tw głupie chodzenie postaci grałem w to parę dni zrobiłem 46 lvl i Znudziło mi sie to ze hu.. :confused: Tibia Taka jest jaka jest i innej nie może być jak sie komu nie podoba to bye B) 8o
|
Zacznijmy od tego że Tibia jako gra już jest beznadziejna a jest w grafice 2D gdyż tak jest łatwiej i biedni ludzie z Polski których nie stać na dobre kompy grają w to "coś" zmiana grafiki była by teraz zbyt długa i nie ekonomiczna oni to tylko jeszcze prowadzą tylko dlatego że grają w to maniacy którzy kupują pacce odwiedzają ich strony i napełniają im kieszenie no i nie przymierzając mają cały CipSoft za bogów no ale cóż nie dla nas kwitnie ananas albo nie dla was :baby: pozdrawiam wszystkich tibijczyków oraz cały CipSoft hehe a grajcie sobie dzieci chociaż nic z tego nie macie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
popieram all wyżej
Widziałeś kiedyś gre mmorpg w 3D ? Ja widziałem kilka i w jedną grałem (Metin2) te gry są o wiele mniej wyraźne (nie chodzi mi o grafikę) pełno błyskow obrotów i różnych tym podobnych efektów. Gracze i potwory wchodzą na siebie co naprawdę brzydko wygląda.
Tibia wręcz przeciwnie ;] |
Tibia jest z tym fajna (o, przepraszam, że nie mówię po polsku - CIEKAWA), że jest w 2D, a jak chcesz 3D to poszukaj stron z takimi grami (google.pl zaprasza :D)
|
3d zal troche kurde, dla mnie najlepsza tibia to 7.92 i mogla taka zostac, teraz wprowadza te armory to zal bedzie konkret 100+ palek z takim armorem i assasinami jak bedzie wymiatal, kurde takim knightem co ja mam to za duzo nie zrobie
|
Nie było b to zbyt fajne ponieważ : Gra straciła by swój klimat,zwiększyła sie by liczba lagów,mniej osób by grało a także widzialem juz pare osob co mają procek 200 mhz tak więc .......
|
Jak to czytam az mi sie zachcialo wyslac email po nowe passy do forum. Od kiedy to Tibia jest w 2d? bo chyba gry w 2d nie widzielisciem wiecie co to jest rzut izometryczny? Mu online jest wykonane w ten sam sposob tylko w tibi uzyto bit map
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:19. |