![]() |
Zmiane wygladu akurat wmusil update vBulletin. Niedlugo wszystko ogarniemy. Na Stronie wprowadzilismy dzisiaj poprawke dot. nawigacji. Podmenu pokazuje sie dopiero po kliknieciu, prez co unikniemy niechcianych zmian kategorii.
Wczoraj pojawily sie nowe podzialy monsterow, dzisiaj powinnsmy dodac kalkulatory. |
Wszystko jest ładnie, bardzo funkcjonalne, ale jednak - z Tibii.pl zrobił się niezły zamulacz :( Wcześniej, gdy chciałem podczas gry zobaczyć info np. o jakimś queście, wchodziłem tutaj i lookałem bez problemów - a teraz niestety wszystko zamula ten AJAX. Moje rady? Aby dostosować stronę także dla tych użytkowników, którzy nie posiadają superszybkich kompów, usuńcie AJAX-owy player - możecie tam wstawić statyczny obrazek, losowo zmieniający się przy wejściu, usuńcie pływający teskt (marquee) wstawiając kilka statycznych linków - te właśnie rzeczy najbardziej przymulają i przy chęci otworzenia kilku stron jednocześnie robi się wielka "zmuła". Pozdrawiam!
|
Plywajacy tekst byl rowniez w poprzedniej wersji :) Staramy sie to maksymalnie zoptymalizowac.
|
Cytuj:
A to, jak strona wygląda, oblepiona reklamami tu i tam i jeszcze tam, to Ci też nie przeszkadza? Ani to estetyczne, ani efektowne, ani fajne, ani ciekawe... Da się zrozumieć, że reklamy muszą być, bo strona z czegoś musi się utrzymać, ale odpowiednie metody jej prezentacji muszą być. W tym wypadku strona wygląda, jakby użytkownik miał najpierw zobaczyć wszystkie reklamy, a dopiero później stronę. |
<zak*******e głośny krzyk> GDZIE GRUPY?! </krzyk>
|
Ekhem... Dołączam się do... "pytania" Michossa. Czy grupy powrócą jeszcze? Rozumiem, że tibia.pl jest dalej udoskonalana...
|
@up i 2up:
Signed XD A grup nie ma bo pewnie Bosal sie na spam w elicie i anty-elicie wkurzył xD No nie mówiąc o innych grupach xD @topic: Wygląd fajny, ale też sie pytam o grupy. Jeśli będą to tylko w takiej formie czy raczej w tej starej ??(oddzielne forum dla każdej grupy). |
3x up,2x up and up
signed =D |
Z grup zrezygnowaliśmy, bo vBulletin w tej wersji oferował tylko te kiepskie shoutboxy. Jeśli w kolejnych wersjach autorzy rozszerzą wsparcie dla grup dodając przy tym chociaż oddzielne forum to rozważymy ich przywrócenie.
|
@up:
Imho lepiej taki shoutbox niż nic, ale kłócić się nie będę. |
Cytuj:
|
A właśnie; czy ta afera z "Supported Tibia.pl" będzie miała wpływ na update Tibia.pl?
Kolejny, bądź zmiana obecnego? |
Cytuj:
|
Wolałem stara tibia.pl przed update
|
no i straciliście suport.. huah!
|
@UP: Huraaaa!
Dobra, ja jak na razie czekam na grupy... Ech, spodobały mi się : ). Chociaż szkoda, że nie ma szołtów, przynajmniej mogliśmy się lepiej zorganizować... @Down: następnym razem poproszę, żeby mnie szybciej sklonowali ;<. Słyszałem. Ponoć były takie elo elo pro maastah uber, że żal odbyt ściska. |
Cytuj:
@down Kwestia grupy, ja byłem w programmers; nie było brudnych Ryłków i innych dzieci obrzucających się na wzajem wszystkich co popadnie. |
Cytuj:
Nalezalem do METALMILITI... Czasem ktos cos ciekawego napisal.. ale ogolnie dno. |
teraz tibia 8.11 jest zawalista tak powino zostac 4ever
|
@UP: Update TIBIA.PL, nie TIBIA... Możesz zacząć czytać nazwy tematów?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:22. |