Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Outfit Event. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172344)

Segalczuk 24-04-2008 16:56

Beda jakies nowe outfity , addony ; addonowe itemki ? . Czy tylko zwieksza czestotliwosc wypadania addonowych ?

suryoymobb 24-04-2008 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kadi (Post 2020536)
Tak niektóre powinny być rarem ,ale jak ktoś ma niski level to nie stać go na Hunter Outfit albo Summoner.

po to sa addony, zeby inni czuli respekt. Ja wydalem 1,5kk na orientala, 1szego female na servie, a teraz bedzie kosztowac 500k.

Nie wiem czy kazdy pamieta co sie dzialo na evencie exp x2, to samo bedzie tutaj. Gs isle?.. obojetnie ktore quary? bedzie totalna sieka i tyle z tego wyjdzie. czekamy na 3ci event! ale co tym razem? skill x2? mlv x2? moze lekki fast attack?..

nie wiemy jeszcze jak beda leciec te addon itemy. ale jak np w 1h lootniesz 15 silkow, no to totalna sieka i masakra.

Full sumonera czy barbariana bedzie w stanie zrobic kazdy 60ek. A nie po to sa addony..

Valariazz 24-04-2008 17:32

@up

signed

@event

moze pare esse mi sie uda wyloocic O.o

pomysl zalosny..

--Cienius-- 24-04-2008 17:58

To nie jest fair w stosunku do ludzi ktorzy wydali kilkaset k na addon (w tym mnie) a teraz za paredziestiat kupi od tak?

olimpijski 24-04-2008 18:00

Jestem na nie. Chcialem w dlugi weekend i przerwe na matury, poexpić na piratkach, a tak to bedzie 10 osób na jednego pirata :S

PS. Obym się mylił...

Vasudanin 24-04-2008 18:08

Cytuj:

Przedmioty potworkowe
Gleba, myślałem że na t.pl są jacyś ludzie którzy umią sie wysłowic. Chyba powinno byc "Przedmioty addonowe" jak już.

@top

Tiaa wszyscy piją pepsi i robią klasyczne "ahhh". To już przegięcie niedługo zrobią "MPA Event:
Z każdego rata na rooku i mainie jest 99,999999999999% szansy że wypadnie MPA. Będzie to trwało tylko rok więc śpieszcie się"
dzień później zrobią "DSL Event" z tymi samymi zasadami...
jednym słowem "Rzal i bul"

wielkiejaja23 24-04-2008 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez suryoymobb (Post 2020669)
po to sa addony, zeby inni czuli respekt. Ja wydalem 1,5kk na orientala, 1szego female na servie, a teraz bedzie kosztowac 500k.

Nie wiem czy kazdy pamieta co sie dzialo na evencie exp x2, to samo bedzie tutaj. Gs isle?.. obojetnie ktore quary? bedzie totalna sieka i tyle z tego wyjdzie. czekamy na 3ci event! ale co tym razem? skill x2? mlv x2? moze lekki fast attack?..

nie wiemy jeszcze jak beda leciec te addon itemy. ale jak np w 1h lootniesz 15 silkow, no to totalna sieka i masakra.

Full sumonera czy barbariana bedzie w stanie zrobic kazdy 60ek. A nie po to sa addony..

uu... Pamiętam ten event 2x Exp cały Poh Oblegany przez graczy na Securze ruszyć się nie dało... Zgadzam się addony powinny być rarem..Gdyby nie były addony rarem to by jak mógł się wyróżniać taki np. Orzeł na Securze?

Borutnik 24-04-2008 18:15

A nastepny event bedzie "2x fri itanz" -.-
To naprawde robi sie zenujace. Dzieciom ciezko expic - Cipsoft daje 2x exp, dziecom ciezko zdobyc addony - Cipsoft daje 2x wiecej addon itemow.
Ciekawy jestem co zrobi Cipsoft jak dzieci stwierdza ze zdobyly tu juz wszystko, znudzila im sie ta gra i wola pograc np.: w wowa
Moze dodadza go jako minigierke zamiast szachow w carlin

Sesef 24-04-2008 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aevolana (Post 2020642)
to mnie dobiło... to źle że chcą żeby coraz więcej ludzi grało? Naucz się jakiegoś języka programowania, napisz grę a sie przekoasz, że także będziesz chciał aby ludzie w nią grali i zapewniam się to nie jest złe

Przy jego podejściu to nawet jak się nauczy to nie napisze pewnie niczego co ma ręce i nogi i nie crashuje się co 20 sekund do końca świata. Napisanie jako takiej gry klient <---> serwer nie jest do końca takie proste.

Zrywna_Szkapa 24-04-2008 18:58

Co do tego newsa to podacie ip tego otsa? xD
Nie no, te ich pomysły są tak żałosne, że sami siebie przechodzą...

Maragoko 24-04-2008 18:58

o lol

Juz mam dość kur.. czemu oni teraz to robią gdy jest jeszcze szkoła aż żal że nie będę miał czasu na wykorzystanie tego event.A takie dzieci co mają po 10h dziennie na komputerze będą korzystać....Ale mówi się trudno!!!:p

MrSB 24-04-2008 19:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez [CHAR]Bakuo[/CHAR]
Jak wchodzi update, to się nie podoba bo robią to dla kasy, jak robią event, żebyś miał, drogi userze, trochę przyjemności z gry, to też źle bo to tylko dla kasy. Może niech zostawią wszystko tak jak jest? Tylko, że wtedy będziecie zapychać na tych samym potworach do usranej śmierci. Osobiście podoba mi się ten pomysł i widać, że gra idzie coraz częściej pod playerów, niż pod samych twórców.
Kolejny chwyt na pacca:( No cóż cipsoft to nie Caritas i muszą zarabiać.To ich praca i czy komuś się to podoba czy nie wszystko będzie głownie dla pacc robione.Potworki z których lecą addonowe itemy będą zajęte fakt ale wtedy można se pójść na inne potwory i tam expić jak będzie pusto;)Zgadzam się z Bakuo że mimo wszystko jakoś się coś poprawia a każdy update czy event wnosi coś nowegoB) CO do outffitów sądzę że nie zdrożeją one bo albo ktoś zachowa addony dla siebie albo da kumplowi lub też poczeka aż ceny wrócą do normy ,taka moja opinia;) Tibia staje się coraz łatwiejsza fakt no ale cóż cipsoft jakoś musi pomóc dzieciom które potem kupią pacca:p

Patrickus 24-04-2008 19:19

Ja się cieszę. PACCowie będą się żreć o itemy na swoim terenie, a ja będę miał mniej ludu na expowisku.

UndeadSobi 24-04-2008 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 2020628)
Właśnie świadczy, z nudów tego nie podlinkowywałem ;<

nie płacz tylko bo i ja się popłaczę ;(

i właśnie że nie świadczy ^^

SInGApOOre 24-04-2008 20:15

a wy bolejecie ja pierd..... co z tego ze bedzie x 2 jak malo kto wyjcie z wiekszym profitem niz normalnie wiec? wiec ceny addonowych itemow nie stanieja 3 x jak ktos up napisal..... wezcie najlepiej [przestancie w to jajo grac w tym juz jest 0 klimatu...

@nie gram na realu od 3 miesiecy i jestem happy....
@grałbym jesli cipki by stworzyly jakis server od 7.5 w wstecz... PvP ofc.. szkoda czasu na te gowno jakim jest obecnie tibia...
@za rok beda nudne addony i wiekszosc hlvli odejdzie co wtedy? Bum 3 addony... zalosna jest ta taktyka cipsoftu... chociaz cieszylbym sie jak by te pro evul hakiery zdddddddddddddddddddddossssssowaly cale te gowno

SepterraCore 24-04-2008 21:29

Moim zdaniem są plusy i minusy tego eventu:
Minus to oczywiście queue...logując sie jak był exp 2x w kolejce 400msc miałem...teraz będzie podobnie
Plus moim zdaniem jest taki, że wszyscy gracze z Premium będą siedzieć na Pacc Area. To oznacza, że wszyscy z Facc będą mieli wolne expowiska... :D Może wkońcu, jak pójde na Deep Fibule nie spotkam tam jakiegoś 100+ Rp albo EK :]
A pozatym może podszkole swojego Palka na PvP :cup:
Facc nie powinni płakać,że im nic nie daja :) wolne expowiska to jest sporo...

Albix 24-04-2008 22:37

Z cipsoftem jest jak z bankiem musi zarabiać. To jest ich praca i jak każdy normalny człowiek chce na pracy najwiecej zarobić nie rozumiem tych co mowią że tibia robi sie podobna do ots'a. Chyba to oczywiste że więcej ludzi kupi pacc gdy bedzie jakis event i gdy bedzie to opłacalne a wy tylko jęczeć umiecie to złe tamto złe itp itd.

Triplonq 25-04-2008 00:50

Mmm

Bleee :> czyzby to addon 3 Oo

Dark Deni 25-04-2008 01:07

ciekawe czy Demonic Essence tez będą miały 2x

Snejk 25-04-2008 07:34

A może frytki do tego?...

A tak poważnie ja się cieszę z tego eventu, ponieważ po 2 miechach skilli będę mogł nareszcie i spokojnie sobie poexpić na rot cave/liberty bay, dlaczego? Cała masa brazyli poleci na potworki typu mino/quary/piraty itd, więc podejrzewam, że będę sam przez tydzien mial całe 3 pietra :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:17.