Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   3 maja - swiatowy dzien bez komputera. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=173307)

gyagen 02-05-2008 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chesterkaa (Post 2034672)
Sorry, ja wiem jakie to swieto, ale je**e mnie ono : ) tak samo jak siwatowy dzien bez komputera O.o nie wlaczyc komputera jak jest sprawny ? never ;x

ojejjj maltuka anarchistka hahaha jak to żalowo brzmi. Wypisz jeszcze jakieś fajne rzeczy, typu jebie mnie polska itp itd. Miejmy nadzieję, że z tego wyrośniesz. Nikt Ci świętować nie karze ale szacunek mogłabyś zachować, oczywiście że był mogła no ale \a/:baby:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2035472)
Ironia losu. Pewnie 3/4 to olewa, ale tylko kobieta ma 'jaja', żeby się przyznać ;)

anarchistka i jaja?o0 świetnie. Gdybyś nie zauważył ona tego nie olewa ona te święto obraża.

Gelt 02-05-2008 22:18

Ja nie mam zamiaru świętować konsytuacji. Czemu.? Ten świs.. Dokument był ważny parę dni. Dosłownie, a potem wszystko diabli wzięli.! Wiec nie ma co świętować.. Tzn. ja nie mam. Nie jestm patriotką, ale też nie mam tego kraju az tak głęboko gdzieś. Już bliższe memu sercu było święto flagi.

Racon 03-05-2008 00:46

No wai! A raidy w wowie?

Ryłek 03-05-2008 00:52

Dzień bez kompa jest dniem straconym!!!!!

Cytuj:

Ja nie mam zamiaru świętować konsytuacji. Czemu.? Ten świs.. Dokument był ważny parę dni. Dosłownie, a potem wszystko diabli wzięli.! Wiec nie ma co świętować.. Tzn. ja nie mam. Nie jestm patriotką, ale też nie mam tego kraju az tak głęboko gdzieś. Już bliższe memu sercu było święto flagi.
Lubie emo laski, ale Ciebie nie.

Vanhelsen 03-05-2008 01:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gyagen (Post 2035498)
ojejjj maltuka anarchistka hahaha jak to żalowo brzmi. Wypisz jeszcze jakieś fajne rzeczy, typu jebie mnie polska itp itd. Miejmy nadzieję, że z tego wyrośniesz. Nikt Ci świętować nie karze ale szacunek mogłabyś zachować, oczywiście że był mogła no ale \a/:baby:

anarchistka i jaja?o0 świetnie. Gdybyś nie zauważył ona tego nie olewa ona te święto obraża.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kazik
Jestem anarchistą, jestem anarchistą
Znowu nie spuszczę wody!
Wodociąg się zatka i będzie anarchia
Papier zerwę, wrzucę w szalet
Rurę zerwę, miskę wyrwę
Kupą o ścianę rzucę!
Anarchia! Anarchia w WC!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2035472)
Ironia losu. Pewnie 3/4 to olewa, ale tylko kobieta ma 'jaja', żeby się przyznać ;)

olewać to jedno a jeb...c to co innego :<
Sam święta jakoś nigdy nie świętowałem i tyle, ale nie mówię, że mam je w rzyciach :<

Rybzor 03-05-2008 01:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok (Post 2035607)
olewać to jedno a jeb...c to co innego :<
Sam święta jakoś nigdy nie świętowałem i tyle, ale nie mówię, że mam je w rzyciach :<

Nic dziwnego, ciekawe jakbyś miał wytrzymać!

- Prodigy - 03-05-2008 02:17

Widze, że nie tylko ja tak pięknie zacząłem "Dzień bez komputera"...

Gonzo 03-05-2008 02:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Racon (Post 2035591)
No wai! A raidy w wowie?

Dokładnie. :>

Gimlos 03-05-2008 08:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chesterkaa (Post 2035465)
Chcialabym zobaczyc jak obchodzicie to swieto narodowe, hahaha.

Zapalając świeczkę nad głupotą większości polskiego społeczeństwa. Której to grupy jestes znakomitym przykładem

Cytuj:

Przynajmniej nie jestem hipokrytka : D

Jak działasz w celu wprowadzenia anarchistycznego "ustroju" w Polsce i na świecie?

Cytuj:

ŁAJT PAŁER GO GOGOGOGOGOG1!!!!!1 [/color]

Niczego madrzejszego sie po tobie spodziewac nie mogłem : d

@topic
Dlaczego mam nie wlaczac komputera akurat w dzien, ktory wymyslila sobie jakas anonimowa dla mnie osoba :|?

Paciuch 03-05-2008 09:45

Ja i tak bedę grał nikt mi nie zabroni :baby:
@down jakoś teraz napisałeś

Serious Sam 03-05-2008 10:17

A co mi tam ;)

Dindsuk 03-05-2008 10:34

ja nie mam zamiaru w ogole dzis wlaczac komputera jak na razie dobrze mi idzie

Tovob Lard 03-05-2008 10:41

@3up Gimlos
Trafniej ująć tego nie mogłeś, pokrywa się z moimi odczuciami w stu procentach :)

Barosa7 03-05-2008 10:50

Ja nie zamierzam świętować dnia bez komputera.
Przez ostatnie 2 tygodnie miałem nawalone sprawdzianami i egzaminem z pianina, a o samych lekcjach dodatkowych nie wspomnę, i wreszcie mogę normalnie od tego odpocząć na dłużej niż 2 dni. A mój ulubiony sposób wypoczynku??
Siedzenie tutaj z wami ; ]

Gelt 03-05-2008 10:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryłek (Post 2035597)
Lubie emo laski, ale Ciebie nie.

Czym ja teraz będę się dowartościowywała..

Widze, że wszystkim dobrze idzie ;-x

.Matrik. 03-05-2008 10:59

Okej, obiecuję, że dzisiaj nie ruszę komputera.

Nadrill 03-05-2008 11:03

Dzień bez kompa? Okej. Jak na razie mi dobrze idzie.

Dobrze, że to nie jest dzień bez konsoli ;d

neopostman 03-05-2008 11:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2035500)

Był ważny kilka dni ale tu nie chodzi tylko o to. Ta konstytucja dawała nam poczucie suwerenności i była "motorem" dalszych powstań- listopadowego i styczniowego, bez których zamiast Polski byłby okręg Rosji :F.

Erhion 03-05-2008 11:11

Mam włączony komputer i co? Stało się coś wielkiego? Tych świąt, dni bez czegoś jest tyle, że mam je raczej w małym poważaniu.

metiu 03-05-2008 11:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos (Post 2035736)
Zapalając świeczkę nad głupotą większości polskiego społeczeństwa. Której to grupy jestes znakomitym przykładem

Łał i Ty należysz do tej mądrej strony?

Co do tematu, to ja uważam, że to wszystko nie ma najmniejszego sensu. Pewnie ten, który to wszystko wymyślił, sam siedzi i rżnie głupa na jakiś forach internetowych puszczając kolejne plotki, gdzie owczy pęd będzie roznosic jego idiotyczną wiadomośc dalej.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:29.