![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja nie mam zamiaru świętować konsytuacji. Czemu.? Ten świs.. Dokument był ważny parę dni. Dosłownie, a potem wszystko diabli wzięli.! Wiec nie ma co świętować.. Tzn. ja nie mam. Nie jestm patriotką, ale też nie mam tego kraju az tak głęboko gdzieś. Już bliższe memu sercu było święto flagi.
|
No wai! A raidy w wowie?
|
Dzień bez kompa jest dniem straconym!!!!!
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Sam święta jakoś nigdy nie świętowałem i tyle, ale nie mówię, że mam je w rzyciach :< |
Cytuj:
|
Widze, że nie tylko ja tak pięknie zacząłem "Dzień bez komputera"...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@topic Dlaczego mam nie wlaczac komputera akurat w dzien, ktory wymyslila sobie jakas anonimowa dla mnie osoba :|? |
Ja i tak bedę grał nikt mi nie zabroni :baby:
@down jakoś teraz napisałeś |
A co mi tam ;)
|
ja nie mam zamiaru w ogole dzis wlaczac komputera jak na razie dobrze mi idzie
|
@3up Gimlos
Trafniej ująć tego nie mogłeś, pokrywa się z moimi odczuciami w stu procentach :) |
Ja nie zamierzam świętować dnia bez komputera.
Przez ostatnie 2 tygodnie miałem nawalone sprawdzianami i egzaminem z pianina, a o samych lekcjach dodatkowych nie wspomnę, i wreszcie mogę normalnie od tego odpocząć na dłużej niż 2 dni. A mój ulubiony sposób wypoczynku?? Siedzenie tutaj z wami ; ] |
Cytuj:
Widze, że wszystkim dobrze idzie ;-x |
Okej, obiecuję, że dzisiaj nie ruszę komputera.
|
Dzień bez kompa? Okej. Jak na razie mi dobrze idzie.
Dobrze, że to nie jest dzień bez konsoli ;d |
Cytuj:
|
Mam włączony komputer i co? Stało się coś wielkiego? Tych świąt, dni bez czegoś jest tyle, że mam je raczej w małym poważaniu.
|
Cytuj:
Co do tematu, to ja uważam, że to wszystko nie ma najmniejszego sensu. Pewnie ten, który to wszystko wymyślił, sam siedzi i rżnie głupa na jakiś forach internetowych puszczając kolejne plotki, gdzie owczy pęd będzie roznosic jego idiotyczną wiadomośc dalej. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:29. |