![]() |
Cytuj:
P.S. Dodasz mnie do fake? Plx! Wiem, że ja to nie laska, ale NIKT mnie nigdy nie dodał do jakiego kolwiek fake! Czuję się takim troche wyrzutkiem na forum :( Nazwa: Doret Nazwisko: Menf Oufit:http://img164.imageshack.us/img164/6503/monksak3.png |
Grafika... te nowe sprity już powoli zaczynają mnie nudzić.. ehhh... No ale wkońcu po to są aby ich używać więc zostawie to tak jak jest. W sklejce na upartego być moze możnaby było dopatrzyć się błędu, ale ja nie jestem uparty.
Fabuła... no to tu tak jak każdy fake'owiec masz duże pole do popisu, wykorzystałeś je, fabuła wciąga... Co prawda niektóre dialogi są naprawde nie na miejscu, ale nie bądźmy tacy szczegółowi... Ortografia to jedna z twoich słabszych stron więc jak na twoje możliwości jest na prawde dobrze. Dopatrzyłem się w tym parcie już na początku literówki, ale nie będę mówił o co chodzi... Wkońcu jak ktoś będzie chciał sam se znajdzie... Jest też pare literówek w środku i przy końcu wydaje mi się, że powinna być "hacjenda" ,a nie "hacjenta". Na końcu jest błąd ortograficzny pisze się "lepszych", a nie "leprzych". Sorry, że Cię tak poprawiam. Ocena: 8/10 Cytuj:
|
Nawet sporo błędów ort. Qrwa - idiotyzm sam w sobie, nie pisz tak.
Dobre użycie spritów tylko mostek przy domku rybaka tak średnio dopasowany, powinno coś tam jeszcze być. A najbardziej podobał mi sie kawałek ze mną xD. No poczekam co będzie dalej. 7/10 |
Komentarz. Może być? Nie? To coś dopiszę... fajne. Może być tym razem? To świetnie, papa.
|
Ja się zgłaszam jako pustynny porucznik. Outa nie mam najlepszego (nie jestem dobry w pixel arcie), jeśli chcesz możesz go zmienić.
Nick: Kiyo Hikari (Czysty Lśniący [wiem, że to sie kupy nie trzyma, ale po japońsku jest ładnie ;p ]) Out: http://img224.imageshack.us/img224/5...ohikarifl1.png Umiejęstności: opanowanie przywołanych przeciwników, mocne uderzenie przeciwnika nie zabijając go (chodzi o to, że jeśli chcą kogoś przesłuchać to się przyda) Historia: Jego przodkowie walczyli w wojnie, a umiejętność walki mieczami i podstawy magii przechodziły z pokolenia na pokolenie. Magii uczył się u najlepszych mistrzów, żywioł ziemi opanował prawie do perfekcji. Wiem, że nie najlepsze, ale nie mam weny :( @EDIT 0.o Dopiero teraz zauważyłem, że tem miecz wygląda jak miecz Jedi xD |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:46. |