![]() |
Eh, ludzie z aldory z gildii anima graja na postaciach innych z roznych swiatow, graja za nich bo maja dosc dobre ogarniecie. Osobiscie jestem za Eternal March no ale skoro Marco jest z wami to taka opcja by byla : )
|
no z tego co pamietam, na morganie kiedys Mevar bil sie jakas postacia i wymiatal zajebiscie. Teraz to Nemtor chyba, nie? bo dawno na aldorze nie byłem.
|
by mnie chyba pojebać musiało żebym passy dał komuś od marco ;O
|
Cytuj:
Cytuj:
Ah i narzekanie ile to złego memento wyrządzilo twojemu 30 lvlowi jest tez śmieszne :) |
nie mówię, że mi coś zrobili, chociaż jak grałem rok temu tutaj to właśnie Samek huntował mnie i dlatego chcę żeby padł. MIał wtedy jeszcze 65 lvl...
Teraz mnie w*****a memento, dzisiaj ujebali mojego kolege rl 79 lvl, ktorego miedzy innymi chcieli bic kolesie z twojej gildii tez. a poza tym zajmuja wsyztskie respy i kumple z rl nei maja gdzie expic. pozdrawiam. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A w temacie Voorsting vs Opportunieties wiesz tak samo jak ja ze nie było mnie przez 7 dni w domu (bo bylem na wyciecze szkolnej) a kiedy wróciłem w gildii było 4 osoby, przy czym ty wypłaciłeś sie kilka dni wcześniej wiec don't pierdol :confused: I nie wiem skąd ci sie wzięło to ze wychodziłem z Venta czy nie przychodziłem na akcje bo żadnych akcji już nie było jak powiedziałem kiedy wróciłem to w gildii było 4 osoby. edit: Nie doczytałem do końca twojej jakże ciekawej wypowiedzi. Co do spotkania w Katowicach to nie widzę sensu tam jechać w związku z faktem że Ampa i Szafa planują przyjechać do mnie na wakacjach, a żadnych innych interesów tam nie mam. Jak chcesz to możesz wpaść do mnie. A tak ogólnie to aż strach sie bać rozmawiać z tobą ;( edit2: Widzę że nie udało ci sie pojąć jakże trudnej sztuki Multi-Cytowania wypowiedzi :) |
Lotiiz jest kozak...
na forum.tibia.com cfaniakuje, ale już coś goi uspokajają... edit: i odpadł z gildii ^.^ |
kto wygrywa w wojnie ze zapytam ;d?
|
Wynik jest 43:11 , więcej , dokładniej na forum ~ tibia.com , ale wynik jest moim zdaniem mało ważny ;)
|
Właśnie wykrylismy w naszej gildi spy'a którym okazał się Atrilo.
Miejmy nadzieje że w Valour nie ma już więcej spy'ów oraz że jeszcze wygramy tego wara. ;) |
@ up , wybacz napewno jest ich więcej , Swe nie umieją grać fair. Nie zrobiliście selekcji w ogóle na początku dlatego tak wyszło. Teraz dopiero widze zmiany. A co do wygranej to wątpie ,że się wam uda , bo jest ich znacznie więcej.. ;/
Optymiści ;) ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
można przyjechać na wakacje a nie na wakacjach tak jak ty napisałeś.Nie miałeś w podstawówce i w gimnazjum gramatyki?Myślisz, że robisz z siebie lepszego od innych jak użyjesz w swoich postach kilku słów zwykle nieużywa się w języku potocznym?Uważaj bo popadniesz w samozachwyt.
|
Cytuj:
Jestem pewien ze można użyć sformułowania "na wakacjach" (normalni ludzie interpretują to jako "podczas wakacji") btw. Czy wiesz że... Bolesław Prus napisał nowele o wdzięcznym tytule: "Na wakacjach" 8o |
hahahaa kretynie można powiedzieć "na wakacjach", ale nie można powiedzieć "przyjeżdżają na wakacjach".Co innego gdybyś napisał "przyjeżdżają na wakacje". Widzisz różnicę czy dalej będziesz się trzymał swojej wersji?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:24. |