![]() |
Przez takie cos stracic miano "supported fansite"...
Użytkowników czytających ten temat: 110 (zarejestrowanych: 42, gości: 68) |
Cytuj:
Ale jeśli teraz gadanie o OTSach/botach stanie się legalne, to spadam na jakiegoś zagranicznego supported fansite'a ^.^ Hail znajomość języków obcych _/ |
Cytuj:
Jaki wstyd... xd Teraz to już wejdzie w nawyk, obok "żal.ru" będzie "tibia.pl". :D Mi tam otsy nie wadzą, możecie jechać (imo 90% tych, co mówią otsom nie, nie wiedzą nawet dlaczego, zasłaniają się tylko powodami 'bo to niesprawiedliwe' i 'z otsowych graczy rosną nubki') więc nie patrzcie na tych nubasów tylko dawajcie działa (ostro), ale boty to już coś innego. xddd Edit: Cytuj:
Wjal |
Brawo tylko Polacy umieją coś takiego zrobić. Tibia.pl straciła w moich oczach ... No cóż mam nadzieję, że kiedyś zaszczytne miano supported fansite wróci tutaj. :/
|
Cytuj:
|
Użytkowników czytających ten temat: 116 (zarejestrowanych: 45, gości: 71)
Powiem tylko WIELKI, TLUSTY ZAL :baby: Tyle razy pisali ludzie zeby usuneli te reklamy botow... Jakby ktos nie wiedzial o jakie reklamy chodzi to niech zobaczy na pasek pod ostatnim postem, nad przyciskiem odpowiedz buahuahuaha |
Wszystko przez lenistwo lub brak czasu. Filtrowanie reklam Adsense jest dziecinnie proste, nie wspominając, że bosal posiada witryne - adsense.org.pl.
|
Cytuj:
Jednym słowem Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ile było tematów ze zdjęciami tych reklam? Ile było próśb żeby to skasować? Macie nauczkę.
Cytuj:
|
Ci jajogłowi z tibia.com tylko czekają na pretekst żeby wywalać stronki z supportu. Niestety, myslę że napisali raz, któstam nie odpowiedział, i afera :O
|
@
Najbardziej żal mi osób które przez kilka miesięcy, lat korzystały z tej strony zrzynając opisy itemów, ściągając sobie z solucji questów i rozmawiając na forum, a teraz są wielce pogrążeni w rotflu tejże nowiny. To nawet nie są osoby - to zera. |
Cytuj:
Cytuj:
Są tacy, co pamiętają jeszcze forum w kolorze niebieskim :< @down: według niusa były ostrzeżenia... |
Nie rozumiem CipSoftu mogli przynajmniej dać "żółtą kartkę" dla tibia.pl
|
A ja się pytam dlaczego nie ma wieści o tak chlubnym wydarzeniu na stronie głównej tibia.pl;>?
|
Brawo Bosal, nie rozumiem czy to problem usunąć pare linków? ;< Z resztą co ja tam wiem, twoja strata.
|
Cytuj:
a) mogą trwać rozmowy między adminami a tibia.com w sprawie przywrócenia statutu... b) redagowanie niusa trochę trwa, szeregowi niusmeni mogą na przykład czekać na opinię administracji?... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Frustracje proponuje wyladowywac gdzie indziej - silownia, pilka, Second Life. Jako ze temat jest zalany spamem zakompleksionych uzytkownikow - zamykam. Prawdopodobnie bosal wyda jakies oficjalne oswiadczenie nt. decyzji CipSoftu, wtedy ( jezeli pilka, silownia ani Second Life nie poskutkuja ) bedziecie mogli sie wyżyć.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:45. |