![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ehh, az musialem zrobic konto jak to czytam. nie lubie emo i pseudo emo, tych 2 jest u nas duzo wiecej.
piszcie, ze emo sluchaja punku itp. a bedac w sobote na reggae&rap festiwal bylo ich wiecej niz ludzi, ktorzy sluchaja tego typu muzyke. kumpel naklupal jednemu bo tez ich nie trawi, dla mnie sa to chorzy ludzie...facet maluje oczy na czarno i zaczesuje na nie wlosy, no ku*&@ chore |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeszcze raz powtarzam, że emo-kids nie ma NIC wspólnego z emo. Cytuj:
Btw, polecam słownik. @down Hwheheheheheheheh :> |
Cytuj:
@Johny121: Mądrze prawisz. ; ) |
Zauważcie jedną rzecz że jak są Emo to nie są tylko światowe "popierdolce",i nie trzeba wszystkich glanować,co by było gdyby taki 'kozaczek' wbił do klubu a tam emo "żyletki w garść i tniemy bo on normalny jest" każdy ma swój styl i swoje zdanie moje zdanie jest takie że mnie to gówno obchodzi ;)
|
powiem tak, byli gitowcym, punkrokowcy, skinhedy, dresy, metale, żelusy, hip hopowcy a teraz sa emowcy :D kazde pokolenie (czyt.3 lata szkoły gimnazjium ewentualnie liceum) ma swoja przodujaca subkulture, taki wiek co zorbic :D ja nalezałem do grupy metali hehe aczkolwiek nigdy niezapuscilem dlugasnych wlosow ze wzgledow estettycznych aczkolwiek sympatyzowalem w liceum z ludzmi w dlugich wlosach słuchajacych ciezkiej muzyki i ubierajacych sie na czarno (nielubilismy zelusow i hip hopów hehe to były czasy).
Tamtych pozadnych metali od emowców odróznia to ze tamci słuchali zazwyczaj behemota a teraz słucha sie czegos podobnego do blogu 27 i tokio hotel [; niby rock niby metal a jednak inny swiat. Wszytsko trzeba przezyc aby potem miec co wspominac na strare lata :P wiem ze wy w wiekszosci niemyslicie o tym ale wasze dzieci beda sluchaly zupelnie czegos innego niz wy :D skoro ktos chce sie lansowac na sluge belzebuba i kogos komu swiat przeszkadza w zyciu to czemu mielibyscie sie spinac :D w koncu kazdy kiedys dorosnie i wszystko mu przejdzie. Moze to byc dziwne ale 14latka w pubie ubrana i wymalowana jak 21 panna po przejsciach (tak zwana blachara) to tez nie za fajny widok i nie wiem kogo jest wiecej :D emo czy tych niewyrosnietych blachar :D wyluzujcie wszystko kiedys minie i to tez :P |
Cytuj:
oczywiscie mozna i ten watek poruszyc skad kiedy i ile to trwa tylko ze mi chodzi o ta druga strone. w polsce od calkiem niedawna dzieciaki chodza z pomalowanymi twarzami |
Cytuj:
|
Cytuj:
Szkoda, że nie odróżniasz emo od emo-kida. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A polska młodzież nie jest na tyle durna. |
To "polskie emo" to są dzieci które nie mają swojego stylu ,nudzi im się i mają coś z baniami :confused: i chcą być "trendi" czy jak to się teraz mówi xD
Wg. mnie każdy normalny człowiek powinien mieć swój styl a nie "kserować" go od innych :P No ja np. slucham polskiego HH ale już nie nosze spodni w krokiem w kostkach (tak jak zazwyczaj bywa to u ludzi słuchającej tej muzyki) bo to po prostu nie mój styl i tyle ;) ,a to że "emo-kidy" są w większości je**ięci to ich sprawa ,za pare miechów każy "emo-kid" zacznie sluchać innej muzyki i inaczej się ubierać bo emo wyjdzie z "mody" ;) |
Wali mnie to.
Są metale,są emo,są goci,są lalunie. tacy chcą być niech będą. |
Cytuj:
nie ma to dla mnie roznicy pisemnej. dla mnie emo oznacza tyle co emo kids. a to ze emo w starszym wykonaniu jest zupelne inne od emo kids to pojalem juz dawno. jesli tylko chodzi wam o ten zapis to ta dyskusja nie ma sensu. ja mam tylko informacje o dzieciakach(dziwnie to brzmi =P). http://dziendobrytvn.onet.pl/4,233,8...0,0,forum.html tvn rep http://dziendobrytvn.onet.pl/1485404,psychologia.html |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
az posnioslo(ponioslo) mnie------------- zawsze znajda sie znawcy ktorzy widza wszedzie problem. dobrze zgadzam sie ale czy to ma wieksze znaczenie? czy to co oni pisza jest na temat? ale najdziwniejsze jest to ze wiekszosc zrozumialo o co chodzi |
A ja widziałam w TV, że Tibia wciąga, i wywołuje agresje.
Dziecię telewizji -.-" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:58. |