Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Mężczyzna - potulny jak baranek czy ostry jak brzytwa? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=174634)

Gelt 16-05-2008 16:42

Nie wiem czy zauważyłeś, ale to mężczyźni ubiegają się o kobiety, a nie kobiety o mężczyzn ;-)

Gonzo 16-05-2008 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2059808)
Nie wiem czy zauważyłeś, ale to mężczyźni ubiegają się o kobiety, a nie kobiety o mężczyzn ;-)

Chodziłaś kiedyś do gimnazjum? :D

Napalone cooljazzytrendiwanabe 13-latki (czasami i nawet 16, 17-latki, co mnie osobiście przeraża) szukają sobie 'chłopcófff' na publiczne macanie po tyłkach i do publicznego przelizania, jak mi to dosadnie ostatnio wytłumaczyła pewna 'koleżanka' (powiedzmy... ;) na dodatek ona ma 17 lat. SIC!).

Rozumiem, że rozmawiamy o ogóle społeczeństwa, dlatego poruszyłem grupę gimnazjalistek.

Voon 16-05-2008 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2059871)

Napalone cooljazzytrendiwanabe 13-latki (czasami i nawet 16, 17-latki, co mnie osobiście przeraża) szukają sobie 'chłopcófff' na publiczne macanie po tyłkach i do publicznego przelizania, jak mi to dosadnie ostatnio wytłumaczyła pewna 'koleżanka' (powiedzmy... ;) na dodatek ona ma 17 lat. SIC!).

Rozumiem, że rozmawiamy o ogóle społeczeństwa, dlatego poruszyłem grupę gimnazjalistek.

Może to nie wniesie wiele do tematu ale potwierdzam to co mówisz. Swoją drogą fajnie to wygląda. Ale to nie są zaloty tylko lansik. Kulowski.

Slythia 16-05-2008 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2059871)

Spojrz na reszte spoleczenstwa. Nie wiem, jak jest teraz w gimnazjum (ani jak w nich bylo, na szczescie klasyczne gimnazjum mnie ominelo), lecz wiem, jak wyglada sytuacja w pozniejszym wieku. I Gelt ma racje ; ). Kobieta tylko wysyla sygnal, ze jest zainteresowana, reszte pracy wykonuje mezczyzna. Jest to naukowo udowodnione.

Ps. Dla mnie "gimnazjum" to inny swiat ; ).

spider-bialystok 16-05-2008 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2059808)

Roznie bywa, oj roznie ;] Pojdz na jakakolwiek dyskoteke ;]

Gonzo 16-05-2008 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slythia (Post 2059896)
Spojrz na reszte spoleczenstwa. Nie wiem, jak jest teraz w gimnazjum (ani jak w nich bylo, na szczescie klasyczne gimnazjum mnie ominelo), lecz wiem, jak wyglada sytuacja w pozniejszym wieku. I Gelt ma racje ; ). Kobieta tylko wysyla sygnal, ze jest zainteresowana, reszte pracy wykonuje mezczyzna. Jest to naukowo udowodnione.

Ps. Dla mnie "gimnazjum" to inny swiat ; ).

Z tym też się nie zgodzę. To już zależy od poziomu inteligencji (czy rozwinięcia, jak kto woli) ludzi, i czego tak naprawdę szukają. :)

PS co masz na myśli pod pojęciem 'klasyczne gimnazjum'? O ile wiem, to ostatnim rocznikiem bez gimnazjum był rocznik 1985, a Ty chyba nie urodziłaś się w tym roku. :>

Glamri 16-05-2008 23:06

@UP:
No ta... Ale to co innego... Inna szkoła z deczka itd... ; )

Slythia 16-05-2008 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2060452)
Z tym też się nie zgodzę. To już zależy od poziomu inteligencji (czy rozwinięcia, jak kto woli) ludzi, i czego tak naprawdę szukają. :)

Ja mowie o ludziach o IQ >130...; P. Dobra, widze, ze ciagle zawężam grono... Ja i tak wiem swoje ^^

Cytuj:

PS co masz na myśli pod pojęciem 'klasyczne gimnazjum'? O ile wiem, to ostatnim rocznikiem bez gimnazjum był rocznik 1985, a Ty chyba nie urodziłaś się w tym roku. :>
No nie, ja jestem rocznik '89 ; ).

@Glamri
Cicho! Tylko sie nie wygadaj, plax...

Gelt 16-05-2008 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 2060018)
Roznie bywa, oj roznie ;] Pojdz na jakakolwiek dyskoteke ;]

Szlaufów (bo inaczej ich nie nazwę) nie wliczam do grona kobiet.

@down

Blood, czegoś tak głupiego jeszcze nie widziałam w Twoich postach.

Erhion 16-05-2008 23:45

Jestem facetem wiec nie wypowiadam się. Powiem jedno:

Szukajcie sobie ostrych jak brzytwa facetów, z przerośnietym ego, typ macho i chodzcie z obitą mordą jeśli tak chcecie.

Pozdrawiam.

Hodal 16-05-2008 23:48

Też wole się nie wypowiadać w tej kwesti, jednakże uważam, że powinno to być coś pomiędzy ;] ale kobieta też musi pasować mężczyźnie xPP

Gonzo 17-05-2008 00:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slythia (Post 2060520)
Ja mowie o ludziach o IQ >130...; P. Dobra, widze, ze ciagle zawężam grono... Ja i tak wiem swoje ^^

No nie, ja jestem rocznik '89 ; ).

@Glamri
Cicho! Tylko sie nie wygadaj, plax...

Mam 139, zaliczam się do tego grona ^^. I szczerze, to różnie bywa... Chyba, że jestem ciągle za młody. ;)

Wiatr 17-05-2008 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Virusmaxi (Post 2055990)
Tibia ssie, a ta furia wygląda tak że rzucam się na gościa i walę w co popadnie, przestaję czuć ból i w ogóle berserk :/

Strasznie łatwo mnie wnerwić

no bo we snach zazwyczaj sie bólu nie czuje :/

off@ nie mam zdania , nie gustuje w mężczyznach :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:33.