Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Zapowiedź Teaserów (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=175170)

UNholy90's 17-05-2008 10:08

No i lipa :/ Jak oni chcą zachęcić do kupna PACC jak nie będzie "narazie" nowych terenów.
No bez przesady, "zmienić" Rook :o <żal> 8 level to max. 3h roboty. A co do zmiany wyglądu Kazz, :P no to mało jak na Update.
A questy? Hmmm jak by zrobili coś w stylu PoI, Banuty, albo chociaż Paradox Tower to spoko, bo jak dadzą jakieś lajtowe że idziesz i bierzesz nagrode to będzie znowu nuda....

Prezydent_czuwa 17-05-2008 10:25

Oby nie zmieniali mapki Rooka, bo jest idealna. Ale gdyby jeszcze jedno expowisko dla Rookstayerów tym razem z waspami/bearami to ja się zgadzam, jestem na tak.

Uaitpradnik 17-05-2008 10:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mati_Paurel (Post 2060826)
najbardziej ciesze sie z nowych questow, tylko zeby byly takie których nie da sie wyczyscic, zeby polegaly na mysleniu ;)

questy w stylu dreamer's challenge quest byly by super, poszedlem na to z ziomkami i nikt nie mogl rozwiazac dopiero ja zrobilem jak sie skaplem ze z tymi poduszkami to jak w kostce rubika xD takie questy sa najlepsze, trza pomysles, a nie jak necro quest gdzie wchodze Exevo gran mas frigo razy 2 i czysto

Vryysas 17-05-2008 10:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elitek70 (Post 2060822)
Moglibyscie nie narzekac?? Tak z kazdym update, a i tak nic tym gadaniem nie zmienicie... Moze na rooku w koncu uaktywnia/ulatwia te zagadki - spike sword, mino mage, dzwignia toma, ghoul... Czyzby cipsoft ulitowal sie nad rookstayerami , ktorzy bez skutku szukaja na nie odpowiedzi?

Uwierz mi, bardzo mały procent graczy bez profesji z 50+, chciałaby: spike sword, Ghoula czy Mino maga. Dlaczego? Odpowiedz sobie sam.

Varmass 17-05-2008 10:37

ŻAL mi Was. Marudzicie jak stare baby (bez urazy)! "bo oni jak zwykle dajom tylko paccom a nam niee to to nie fer" itp. jak Wam nie pasuje to KUPCIE sobie PACC i zamknijcie się... a jeśli nie to przestańcie grać. "nie dali nowych terenuf o bosze!" Wiem że walisz z ruszczki trolle, ale wyobraź sobie, że Tibia i tak jest bardzo duża i jest wiele ciekawych miejsc, które można zwiedzać, a Ty zapewne nie byłeś w połowie z nich...

Co do zmian to odmłodzenie Rookgardu i Kazordoon to bardzo dobry pomysł. Martwię się tylko, że zniszczą mit tych miejsc... Wszystkie zmiany niezależnie od tego czy dobre czy złe, są potrzebne. Bez nich granie było by nudne i wtórne.
Mam nadzieję, że nowe questy będą polegały na myśleniu. Właśnie to sprawia Tibijczykom największy problem. Prościej jest zatłuc potężnego demona niż ułożyć poduszki.... (Hail DCQ) :)

Segalczuk 17-05-2008 10:40

Maja polepszyc potworki z poi , udoskonalic paradox tower , dodac kilka questow w molts/molt i zrobic cos z tym wielkim terenem obok ofa i pozatym dodadza kilka nowych itemkow i tyle ;) , ALE zapowiada sie fajnie

Driger 17-05-2008 10:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xana36 (Post 2060481)
Ponieważ nie wiem gdzie napisać- pisze Tu. Po pierwsze nowy wygląd tibia.com po drugie nie pisze ...=subtobic%latesnews (coś w tym stylu) tylko http://www.tibia.com/free-mmo-2/free...aying-game.php

http://www.tibia.com/free-mmo-1/free...aying-game.php

co to za link , gdzie Ty go znalazles ? =P

Andromen 17-05-2008 11:10

SUPER !!! :p :p :p

diwisnia 17-05-2008 11:41

Jeżeli chodzi o Rooka to cipki widza jak wiele osób tam gra dłużej i chcą zarobić na graczach którzy kupią tam pacc więc dodadza jakieś qesty (spike sword na bank) oraz jakieś nowe expowiska dla pacc z nowymi potworkami.

Fajnie, że zmienia wygląd Kazoo:)

Pomyślcie, że po to co piątek będą inne informacje, żeby zaskoczyć graczy czymś nowym czego jeszcze nie podali-zawsze tak było....

*Imprezka* 17-05-2008 11:49

Pfff. Mam gdzieś ich questy, nowy rook i kazz. Co z tego jak beda questy. Zanim zrobisz ten quest to minie pół wieku. Servery są tak przepełnione że kupienie jakiegokolwiek przedmiotu potrzebnego do wykonania będzie wyzwaniem. Prędzej niech zrobią nowe servery (najlepiej na klient 7.4 tak jak jest temat w proposals) niż jakies dziadowskie updaty.

Ptakuba 17-05-2008 11:54

Ciekawe, czy pacc dostanie outfity świecące w ciemnościach ;P

Ale jak zrobią dialogi z NPC takie, że wybierasz opcje z listy - zginą marnie.

Michoss 17-05-2008 12:01

Mogliby zrobić gadanie z NPC pełnymi zdaniami xd. Fajno by było xd.

Patrickus 17-05-2008 12:06

Taaa, żeby większość Polaczków nie wiedziała jak gadać z NPC. ;P

matij 17-05-2008 12:12

:p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptakuba (Post 2061064)
Ciekawe, czy pacc dostanie outfity świecące w ciemnościach ;P

Ale jak zrobią dialogi z NPC takie, że wybierasz opcje z listy - zginą marnie.

ja sie zgadzam z ta wypowiedzią

Cloudres 17-05-2008 12:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patrickus (Post 2061087)
Taaa, żeby większość Polaczków nie wiedziała jak gadać z NPC. ;P

To by było cudnie, przynajmniej te 12sto latki poszły by do szkoły pouczyć się trochę a nie wchodzić na game chat/trade/help i krzyczeć z caps lockeim "PL?"

questy... mogli by zablokować możliwość zrobienia tylko końcówki vocation quest, żeby trzeba się było trochę pomęczyć na te 10k a nie tylko wejść i wyjść.

djbuhos 17-05-2008 12:26

Ja najwieksze najdzieje wiąże z questami oby były jakieś opłacalne a rogard jak jest to mógl by zostac jest sporo expowisk a na mainie coraz mniej ;C oby dodali cos dla palka :elf:

Duda1992 17-05-2008 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Undeadzik (Post 2060012)
@up6

A jak pogarsza rooka ? :( albo dadza wyjscie z rooka na 1lvl xDD

już jest wyjście z rooka na pierwszym lvl xD

Xana36 17-05-2008 13:10

Skąd ja to mam?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Driger (Post 2060944)

1 link jak wpisałem tibia.com to mi się sam włączył... sam się włącza za 1 razem, potem jest ciasteczko i normalna tiba... a ten, co zamiast 2 pisze 1: pomyślałem i zmieniłem link... ale trudne...

Co do update.. chciałem mieć PACCa, nie stać mnie, a po upie będzie (chyba) jeszcze gorzej, gram na FACC i jak coś dodadzą, to FACC odejmą, np.: Z@%$^#& jeszcze bardziej Druta, by go Pal o 10 lvl niższy 1 ciosem zrąbał... i poewnie zrobią, że po dedzie nie tracisz exp, tylko około 10 lvl, a jak miałeś powiedzmy 2 lvl i straciłeś, to albo kupisz PACCa i masz 2 szansę, albo masz dożywotnią blokadę IP :baby::baby:

Uaitpradnik 17-05-2008 13:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Driger (Post 2060944)

tez mi wyskoczyl, jak wpisalem www.tibia.com xd jakis facelift zrobili, ale balem sie wlazic gdziekolwiek xD

Vyohman 17-05-2008 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlecziii (Post 2060259)
Już długo nie było upka bez nowych terenów .Widać chyba skączyły się im pomysły na nowe miasta ;p .Cieszy mnie większa ilość qlestów (mam nadzieję , że z dobrymi nagrodami ). A co do terenów to nie załamujcie się może w zimowym coś dorzucą :D

2 upki temu dodali svargrond.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:18.