![]() |
Mam sceptyczne zdanie co do niektórych zmian.
Po 1 ta rozmowa z NPC w oddzielnym oknie może być, trochę na pewno ułatwi grę, ale po co te zmiany kolorów. |
Tylko w kazo i rookgaard zmienią sie te NPC ?:baby::baby:
|
Cytuj:
|
Źle to zrozumiałeś
Zmiany będą dotyczyć wszystkich NPC, a Kazoo i Rook mają być zmienione wizualnie. |
Bezsens, kolejne ułatwienie. Może nie o ułatwienie chodzi, ale o kolejna opcję odbiegającą od realizmu...
|
do każdych zmian da sie przyzwyczaić :)
|
ktos tam pisal o szkieletach - znajac zycie w ktoryms teaserze bedzie pisalo cos po czym zaczniesz sie zastanawiac czy po update w ogole dojdziesz do poi...
|
Czytanie ze zrozumieniem... NPCs channel bedzie dzialal jak default z taka tylko roznica, ze beda tam sie pojawiac wasze rozmowy z npc. Kiedy przywitamy npc otworzy sie channel (chyba, ze mamy juz go otwartego) i wtedy to co mowi npc i to co my mowimy do niego pokazuje sie w tymze channelu. Gdy odejdziemy zadaleko NPC powie bye lub gdy my sami powiemy bye npc znika z tego channelu... To ma za zadanie ograniczyc spam i umozliwic bezproblemowa komunikacja bez stania kilka min az ktos sprzeda/kupi cos, a nie gadanie i kupywanie/sprzedawanie na odleglosc... Jaki to mialoby sens? To jest cos co powinno byc zmienione i oczywiscie przyznam, ze nie lubie ulatwien, ale to jest cos co pomoze nam czerpac wieksza przyjemnosc z gry, a nie sd walace po 10k dla kazdej profesji, wiec nie ma co marudzic, nie?
|
Wreszcie NPC Sam w thais nie będzie blokowany :D :cup::cup::cup:
|
Cytuj:
|
Wielki plus!!! + będzie to spore udogodnienie ale mimo wszystko tibia straci na uroku ;) ale to będzie o wiele lepsze niż czekanie 10 min żeby sie dostać do npc i kupić 1 runke :p;)
Ładnie sie zapowiada upade ;p Osobiście poprawiłbym jeszcze ubranka ;p podstawowe i może 1 dodać ;p I MAM NADZIEJE ZE I BANKOWI NPC TEŻ:] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Przeciez teraz mozna zrobic to samo, 4 osoby podchodza i jak powiedza na raz to tez sie pojawia 4x grupki potworow... |
Cytuj:
|
Ja mam watpliwosci co do tego update , ale nie ma co gdybac, bo jak to bedzie okaze sie na wakacjach na nowej TIBI 8o
|
Cytuj:
|
Zarąbiasty ten pomysł z NPC, a co do tej "Ogromnej zmiany" moge mieć tylko złe przeczucia... ale kto wie ::P
|
Tak sobie myslę...Skoro już każdy ma "Prywatnego" NPC, może zrobią kontakty Player-NPC? Mogą nas lubić, nienawidzić itp.
|
takie o chuj potłuc wg mnie :(
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:21. |