![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niestety nie byłem ;(, ale widziałem w internecie.Czekam jeszcze na Ironow i Soad :D
|
Ja chce LP :///
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do gustów, zarzucę odrapanym hasłem: "Z gustami jest jak z dupą. Każdy ma własną." |
A ja se poczekam az wkoncu przyjedzie do nas U2 oraz Sum41 no i Metallica tyle ze w tanszych ryzach bo niestety tylko ze wzgledu na koszta nie przyjechalem =( Btw znalazlem ostatnio plytke Metalliki z 97r o nazwie Reload. Ahh to byly piekne czasy metalliki...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
;|
Moim zdaniem nie było za fajnie ale ok ;]
Myślałem że zagrają więcej utworów z nowej płyty, a nie tylko jeden ;/ Myśle że za te 4 lata [xD] będzie lepiej ;] |
@cala ta nagonka na John(n?)ego
Kocham to forum. Gosc pojechal po SOAD i tam chyba po Marli to nikt sie nie odezwal. Dobo napisal swoje zdanie to wszystkie te oszolomy zobaczyly ze maja zielone swiatelko i zaczeli jezdzic jaki John(n?)y jest bezwartosciowy... Zreszta co sie bede pier****lil z gowniarzami. Do zobaczenia w prawdziwym zyciu |
Cytuj:
Chyba kazdy ma prawo wypowiedziec swe zdanie? Nie wszyscy kopiuja wypowiedzi innych... Ja tam nie boje sie spotkan w prawdziwym zyciu ;). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Podobno o gustach sie nie dyskutuje. eot. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale jednak.. Johnny troche przesadził, ale jeśli przeczytać biały tekst w jednym z postów.. nvm, moja wina, że nie przeczytałem xp |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:33. |