![]() |
Fajna historia, ale i tak bujna
|
Tak.
Po pierwsze: Język angielski jest pięknym językiem, ale chodzi o kaleczenie ojczystego słownictwa wyrazami "pish", "jush" itp. Po drugie: Jestem dziewczyną. Po trzecie: Nieraz można, a nawet trzeba wejść na profile innych użytkowników w celu sprawdzenia informacji o danej osobie. |
1. Sory zle zrozumialem
2. Yyyyyy zapamietam 3. Po co utrudniac sobie zycie? 4. Offtop |
lol trzeba było zrobić screen'y tego tajemniczego pokoju i klucza!!!!
lol myślisz że ktoś uwierzy bez mocnych dowodów to nawet nie uwierze że byłeś w katana room ;p :D:D |
Cytuj:
@topic KOGO TY CZŁOWIEKU PRZEKONASZ!? Jak takiś napalony to przeropuj całe katana room, zrób zdjęcie z kluczem(najlepiej filmik) i udostępnij -.- |
Nie "se" tylko "sobie".
|
Coś pan Hudy_Pogromca się nie wypowiada ostatnio czyżby się speszył i dał nam za wygraną że była to tylko głupia bajka ? :cup:
|
@Up
Raczej się obraził po tym jak go całe forum wyśmiało (oj jacyś my nie dobrzy). @TOPIC CLOSE TOPIC PLZ :> |
Oh biedny.
Ale niech Pan przyzna, Panie Rooker, że Pan Hudy_Pogromca sam zasłużył sobie na taką falę krytyki. |
Proszę nie offtopowac tylko wypowiadac sie z godnie z tematem :)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
To co zobaczyłem dziś na youtube...jak to jest możliwe?!?!
http://pl.youtube.com/watch?v=-WGZ5t...eature=related |
Cytuj:
|
ta ja tez mialem golden keya i walnolem nim mino maga wypadl silver key zamienil sie w hydre padlem a ciala odrazu zniikly wiezysz w to?? no wlasniie to samo sadze o tym poscie
|
Zabilo mnie "by Shadow Rex" xD
@topic: ten pan ma racje trzeba to oblac... |
Cytuj:
uamhuahmhuamhuamhuam opowiesc o mino magu - zalosna , tlumaczenie - niemoge , chyba nikt nie byl na tyle mily zeby temu @!#$@ 10latkowi wytlumaczyc ze to so on przetlumaczyl tam na popiol cytowal... znaczy ze k.... mm uciekl z sekretnego pokoju xDi przestan wymyslac takie bajki:baby: i do admina - nie tylko prosze skasowac temat ale plz usunac uzytkownika |
Powiem raz jeszce nie offtopowac!!!
|
Gratulacje panowie.
Co za debile w ogóle odpowiadają tutaj "serio". Przecież widać odrazu, że to prowokacja i do tego nie trzeba mieć IQ 767. Wiernie mino mage cytował popiół z sekretnego pokoju! Rox. |
Po prostu zakończmy ten Temat , ponieważ jest bez sensu i itak nic nam nie pomoże ; )
|
Ja się nie speszyłem tylko nie miałem czasu pisac
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:23. |