Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Rozmowy w Toku "grajoncy w kompjutry" (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=176886)

Kogucik302 31-05-2008 16:48

Hej ludzie!
Klocki Lego to zuo!
Przecież dzieci wtedy myślą, że można oderwać sobie głowę, rękę, dłoń, nogi i nic sobie nie zrobić!!! Przecież dzieci robią z ludzików krwawą łaźnie! Ona uczy dzieci przemocy i pokazuje, jaki to świat jest słaby, skoro one mogą zbudować dom w 10-20 min. ,a robotnicy robią to parę miesięcy!!!! Jak to ludziki są nieśmiertelne, jak zamieniają się główkami... i jakie mają ręce!!!! Przecież dzieci wezmą tasaki i też sobie wytną takie ręce, jak mają ludziki!!! Ratujcie się!!

AKCJA-STOP KLOCKOM LEGO!

Rafayen 31-05-2008 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kogucik302 (Post 2087414)
Hej ludzie!
Klocki Lego to zuo!
Przecież dzieci wtedy myślą, że można oderwać sobie głowę, rękę, dłoń, nogi i nic sobie nie zrobić!!! Przecież dzieci robią z ludzików krwawą łaźnie! Ona uczy dzieci przemocy i pokazuje, jaki to świat jest słaby, skoro one mogą zbudować dom w 10-20 min. ,a robotnicy robią to parę miesięcy!!!! Jak to ludziki są nieśmiertelne, jak zamieniają się główkami... i jakie mają ręce!!!! Przecież dzieci wezmą tasaki i też sobie wytną takie ręce, jak mają ludziki!!! Ratujcie się!!

AKCJA-STOP KLOCKOM LEGO!

Odpierdol się od klocków lego.

To były czasy na koniach się pod namioty jechało do drugiego pokoju..
Chyba wejde na strych po lego.. zaprosze kolegów i się pobawimy jak za starych dobrych czasów.. :)))

MatiCFC 31-05-2008 17:25

Wniosek kolejny. Twoje dziecko bawiło się klockami lego. Będzie budowlańcem (Dobrze że skutki są pozytywne... ALE)... Twoje dziecku niszczu pierwszemu zbudowane z klocków lego budynki i samochody. Wniosek? Będzie...eee... godzillą? :-)

@Up: Taa klocki lego :*... wsnioskuje że byłem od nich uzależniony. Kiedy brat zniszczył mi supermegakosmicznypojazd, płakałem i rzucałem go resztkami supermegakosmicznegopojzadu. Tak przynajmniej zinterpretowały by to dwie panie z publiki Rozmów w Toku.

Rafayen 31-05-2008 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiCFC (Post 2087473)
Wniosek kolejny. Twoje dziecko bawiło się klockami lego. Będzie budowlańcem (Dobrze że skutki są pozytywne... ALE)... Twoje dziecku niszczu pierwszemu zbudowane z klocków lego budynki i samochody. Wniosek? Będzie...eee... godzillą? :-)

@Up: Taa klocki lego :*... wsnioskuje że byłem od nich uzależniony. Kiedy brat zniszczył mi supermegakosmicznypojazd, płakałem i rzucałem go resztkami supermegakosmicznegopojzadu. Tak przynajmniej zinterpretowały by to dwie panie z publiki Rozmów w Toku.

Smiej sie smiej ja sie z bratem o klocki kiedys pobilem.. :P

qq2 31-05-2008 17:51

Cytuj:

(...) Łókarz, tuy nje ma takey pradzy ktura wymaga od cjebie osjeum głodzin dziennie (...)
Pani parapsycholog wymiata! I ta jeszcze jej wada wymowy... ehhh...

@topic
Oglądałem ten odcinek wczoraj, zupełnie przypadkowo i od razu co mi przyszło na myśl to to, że założy ktoś taki temat :P
Baba w czerwonej kiecce - płakałem ze śmiechu "on bendzie terrorystom!11 tszeba go wysłac na leczenie bo on jest hory i niema dla niego ratunkó11" kompletna idiotka...
Prawda jest taka, że każdego gracza, który siedzi 24 godziny dziennie, czy pół godziny, będą postrzegani za uzależnione osoby... Takie stare i grube baby w czerwonych prześcieradłach będą wyzywać od terrorystów, Bin Ladenów, czy od jeszcze innych...

Kogucik302 31-05-2008 17:53

Ja lubię klocki lego, ale wypaczają dziecięce umysły, cóż poradzę... ;<

Yoh Asakura 31-05-2008 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 2087409)
Po 1. nie zamierzam sie wtracac do cudzego zycia, wyrazam jedynie swoje zdanie:) Mowie o osobnikach w wieku 16+, ktore poza graniem i ogladaniem anime nie robia niemal nic. Moze im to odpowiada, ale nie widzialem po nich specjalnego zadowolenia z zycia.
I zajecie sie praca/nauka/sportem/wyjscie na dobra dyskoteke sa naprawde o wiele bardziej pozyteczne, przyjemne i rozwijajace niz spedzanie calego wolnego czasu na graniu w cs'a lub tibie :)

1. A widziałeś specjalny smutek, tudzież chęć skończenia ze sobą ? Nie ? To znaczy, że takie życie im odpowiada. Lubią to, co robią, amen.
2. Jesteś pewien, że to bardziej rozwija niż granie ? Bo np. grając w FPSy rozwijam swój refleks. A co daje mi wyjście na dyskotekę ?

Tompior 31-05-2008 19:08

Kontakt miedzyludzki, zwiekszenie wydolnosci serca, zmniejszenie poziomu cholesterolu itp. itd.

Ale nie jestem przeciwnikiem korzystania z kompa, bo sam to robie ;)

Michoss 31-05-2008 19:16

Cytuj:

A co daje mi wyjście na dyskotekę ?
Żonę i dzieci.

zoliax 31-05-2008 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michoss (Post 2087686)
Żonę i dzieci.

Wieczne zniewolenie! Hahaha! :evul:

Voon 31-05-2008 19:21

Cytuj:

Żonę i dzieci.

Zone moze nie tak szybko ale dzieci napewno.

A co do klocków lego to niedawno wyszedłem z nałogu. Było trudno ale uszło.

Michoss 31-05-2008 19:23

O ile Matka tego dziecka nie jest sierotą, to jej rodzice już dopilnują.

PLague 31-05-2008 19:27

Cytuj:

A co daje mi wyjście na dyskotekę ?
Obowiązek płacenia alimentów jakiejś zdzirze.

Mati_Paurel 31-05-2008 19:28

Cytuj:

Żonę i dzieci.

Niestety najczęściej to drugie ;)
Każdy robi, co lubi. Jeśli nie szkodzi osobom trzecim to niech to robi, jego sprawa.
Dla innych ciekawsze jest granie w CS niż najebanie sie na dysce, spuszczenia wpierdolu dziadkowi ;)

Hodal 31-05-2008 19:29

Ahhh.. już wiem czego dotyczył mail od TVN do mnie xDD mogłem udawać uzależnionego bym se wystąpił w TV ;PP
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TVN
Witam
Jestem dziennikarką telewizji TVN i przygotowuję program o młodych ludziach, którzy dużo czasu spędzają przed komputerem - czy to siedząc w Internecie czy grając. Wiem, że nie zawsze rodzice sa wyrozumiali i często nie pozwalają na siedzenie godzinami przed ekranem monitora. Czy moglibyśmy na ten temat porozmawiac, zupełnie nie zobowiązująco, bo tez nie wiem czy taka sytuacja Cię dotyczy

xP
btw. klocki lego rox ^^
@edit3 : Jeśli ta matka tego łukasza by robiła tak jak mówi ta w czerwonym to ten synalek by ją dał kiedyś do domu starości czy jakoś tak..
@edit4 : omg w cs'a 13h.. rozumiem Quake Wars ale CS tyle o.O?

Yoh Asakura 31-05-2008 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tompior (Post 2087663)
Kontakt miedzyludzki, zwiekszenie wydolnosci serca, zmniejszenie poziomu cholesterolu itp. itd.

Dziękuje za taki kontakt międzyludzki, potem muszę co miesiąc przelewać kasę na konto jakiejś samotnej matki. ;)

Tompior 31-05-2008 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hodal (Post 2087710)
Ahhh.. już wiem czego dotyczył mail od TVN do mnie xDD mogłem udawać uzależnionego bym se wystąpił w TV ;PP

I bys potem mial jakiegos remixa na youtube'ie, jak Macius z klanu ;P
@pare panow up: Jezeli jest ktos na tyle glupi, zeby przeleciec pierwsza lepsza dziewczyne z dyskoteki i to w dodatku bez gumki, po 5 minutowej znajomosci to gratuluje.
Nie ma seksu bez lateksu.
@down Mati: ale wlasnie tak jest. Zyjemy tylko dzieki paniom siedzacym za kasami na stacjach benzynowych, ktore przekluwaly iglami, kazde opakowanie kondomow :P

Michoss 31-05-2008 19:42

Noo wjesss Ja wyy<hep>pilem tyylko jee<hep>dnoo piiwuu coo nyyee?

fannet 31-05-2008 19:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tompior (Post 2087713)
@pare panow up: Jezeli jest ktos na tyle glupi, zeby przeleciec pierwsza lepsza dziewczyne z dyskoteki i to w dodatku bez gumki, po 5 minutowej znajomosci to gratuluje.

No zobacz, a ja byłem i co :> nie ma jeszcze żadnego edit'a :) w tv byłem i z tibią skończyłem ;d

Mati_Paurel 31-05-2008 19:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tompior (Post 2087713)

Gdyby nie było seksu bez lateksu, to byśmy wszyscy tutaj nie pisali ;)
ok, ok skończmy ten offtop :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:43.