![]() |
Hej ludzie!
Klocki Lego to zuo! Przecież dzieci wtedy myślą, że można oderwać sobie głowę, rękę, dłoń, nogi i nic sobie nie zrobić!!! Przecież dzieci robią z ludzików krwawą łaźnie! Ona uczy dzieci przemocy i pokazuje, jaki to świat jest słaby, skoro one mogą zbudować dom w 10-20 min. ,a robotnicy robią to parę miesięcy!!!! Jak to ludziki są nieśmiertelne, jak zamieniają się główkami... i jakie mają ręce!!!! Przecież dzieci wezmą tasaki i też sobie wytną takie ręce, jak mają ludziki!!! Ratujcie się!! AKCJA-STOP KLOCKOM LEGO! |
Cytuj:
To były czasy na koniach się pod namioty jechało do drugiego pokoju.. Chyba wejde na strych po lego.. zaprosze kolegów i się pobawimy jak za starych dobrych czasów.. :))) |
Wniosek kolejny. Twoje dziecko bawiło się klockami lego. Będzie budowlańcem (Dobrze że skutki są pozytywne... ALE)... Twoje dziecku niszczu pierwszemu zbudowane z klocków lego budynki i samochody. Wniosek? Będzie...eee... godzillą? :-)
@Up: Taa klocki lego :*... wsnioskuje że byłem od nich uzależniony. Kiedy brat zniszczył mi supermegakosmicznypojazd, płakałem i rzucałem go resztkami supermegakosmicznegopojzadu. Tak przynajmniej zinterpretowały by to dwie panie z publiki Rozmów w Toku. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Oglądałem ten odcinek wczoraj, zupełnie przypadkowo i od razu co mi przyszło na myśl to to, że założy ktoś taki temat :P Baba w czerwonej kiecce - płakałem ze śmiechu "on bendzie terrorystom!11 tszeba go wysłac na leczenie bo on jest hory i niema dla niego ratunkó11" kompletna idiotka... Prawda jest taka, że każdego gracza, który siedzi 24 godziny dziennie, czy pół godziny, będą postrzegani za uzależnione osoby... Takie stare i grube baby w czerwonych prześcieradłach będą wyzywać od terrorystów, Bin Ladenów, czy od jeszcze innych... |
Ja lubię klocki lego, ale wypaczają dziecięce umysły, cóż poradzę... ;<
|
Cytuj:
2. Jesteś pewien, że to bardziej rozwija niż granie ? Bo np. grając w FPSy rozwijam swój refleks. A co daje mi wyjście na dyskotekę ? |
Kontakt miedzyludzki, zwiekszenie wydolnosci serca, zmniejszenie poziomu cholesterolu itp. itd.
Ale nie jestem przeciwnikiem korzystania z kompa, bo sam to robie ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do klocków lego to niedawno wyszedłem z nałogu. Było trudno ale uszło. |
O ile Matka tego dziecka nie jest sierotą, to jej rodzice już dopilnują.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Każdy robi, co lubi. Jeśli nie szkodzi osobom trzecim to niech to robi, jego sprawa. Dla innych ciekawsze jest granie w CS niż najebanie sie na dysce, spuszczenia wpierdolu dziadkowi ;) |
Ahhh.. już wiem czego dotyczył mail od TVN do mnie xDD mogłem udawać uzależnionego bym se wystąpił w TV ;PP
Cytuj:
btw. klocki lego rox ^^ @edit3 : Jeśli ta matka tego łukasza by robiła tak jak mówi ta w czerwonym to ten synalek by ją dał kiedyś do domu starości czy jakoś tak.. @edit4 : omg w cs'a 13h.. rozumiem Quake Wars ale CS tyle o.O? |
Cytuj:
|
Cytuj:
@pare panow up: Jezeli jest ktos na tyle glupi, zeby przeleciec pierwsza lepsza dziewczyne z dyskoteki i to w dodatku bez gumki, po 5 minutowej znajomosci to gratuluje. Nie ma seksu bez lateksu. @down Mati: ale wlasnie tak jest. Zyjemy tylko dzieki paniom siedzacym za kasami na stacjach benzynowych, ktore przekluwaly iglami, kazde opakowanie kondomow :P |
Noo wjesss Ja wyy<hep>pilem tyylko jee<hep>dnoo piiwuu coo nyyee?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ok, ok skończmy ten offtop :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:43. |