![]() |
Bardzo dobre lokacje, no i jak Sir Speed napisal troche za ostre to swiatlo.
A tak to jest wszystko ladnie :D 9/10 |
Lokacje piękne... Krzywa fontanna rlz! (Wkońcu ci ją dałem XD).
Bagna piękniusie jest efekt wody jak wczesniej chodzą ;x. Mogłeś dac bardziej ...hmmm (?) Nawalone (chodzi mi o przeźroczystośc ;p). Nie czepiam się bo "Stacona Nadzieja" to twój świat... Szopa jest zajebista... Outy jak wcześniej ci mówiłem rlz przed tym partem ;P. Nie mam przy sobie słownika a z polaka słaby jestem Xddd to padła chyba literówka wogule-wogóle<<<<----- powinno byc (chyba(?)) XD. O potworze nic nie powiem bo Speed mnie zabije ;x. |
Outy super Lokacje super Dialogi mogą być ale chyba widzialem gdzies jakis blad Fajne potworki tam sa ogolnie dam 9/10 bo chcem next parta i chcem zobaczyc co sie stanie wtedy moze byc 10/10 :P
|
Cytuj:
Cytuj:
A tak ogólnie wybaczcie, że nowy parcik jeszcze się nie pojawił, ale wiecie jak to jest nauka ;P (Aktualnie chce mieć lepsze oceny niż poprzednio więc nie siedzę tak długo na kompie.) @Edit No nic doszło do tego jeszcze, że mi karta graficzna się pierdolnęła... Muszę kupić nową, ale niestety nie mam za dużo kasy :/ |
fajny fake ale czegos mi tu brakuje ;< 9.7/10
|
9/10 efekty średniawe na więcej cie stać outy dobre lol Sophia xD
|
Czyżby Sophia stworzyła te potwory aby ją chroniły?
Nic już nie rozumiem... |
Jedyne, co mnie lekko irrytuje, jest twoje dawanie "spacji" przed znakiem "?" lub "!"
|
Fajne ;) Muszę sobie obejrzeć od początku, żebym wiedział, o co chodzi.
@edit Obejrzałem całość i strasznie mi się to kojarzy z jednym z opowiadań Sapkowskiego. Nazwy nie pamiętam, ale chodzi mi o to z Renfri (jeśli ktoś wie, o czym mowa) ;) |
Fajniusie <3 Sophia jest przeklęta!
|
Lokacje sa ladne, outfity spoko a fabula wysmienita ;p. Najleprzym atutem tego fakeu jest jego klimat. Naprawde ciekawie rozwinoles fabule od pierwszego parta. Jedyne co mi sie nie podoba to te mega powiekrzenie ktore jest okropne.
Rob dalej i dawaj czesciej nowe odcinki. Ocena: 9/10 |
Zarąbiste kręcenie się, ale magia jest słabiutko ułożona. Może efekt byłby fajny, ale jest to źle ułożone. Plus bo jeden z hirołów zginął, a fake robi się coraz dziwniejszy o.0
Czekam na nexta... |
Ohh Sezu mój ty Bogu ! Jesteś wielki mastah !
Chce być taki jak ty :*** ON MA WIEWIÓRKE NA FAKE2ARENIE! P.s. Gdzie moje orzeszki? -.^ |
Cytuj:
|
Bardzo dobra praca, świetnie, 9/10.
|
Nie no fake świetny:
+ Sklejka + Efekty + Outy + Lokacje co tu dużo mówić... 9/10 |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Down Ale to jest prawda... Chciałem przeczytać pierwszą część, ale jakoś nie miałem czasu i akurat wtedy brat musiał oddać :/ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:27. |