Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wywiady (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=177537)

Kino_00 07-06-2008 16:25

Jeeeeee Uriza wszyscy czekamy na twoje słowa !

MalutkiDrut 10-06-2008 16:19

Dziennikarz daj jakis wywiad fajny :)

Daroon 10-06-2008 20:47

Zgadzam sie z panem up :)

Miszczunio 11-06-2008 12:17

wes w grez dopadnij SLiccerego i zrob z nim wywiad a potem przetlumacz, albo niech ktos ci przetlumaczy... nawet niech ci to fureyka umozliwi a osobiscie wolal bym zobaczec wywiad z Rogstahem czy kretynem dorlikiem

Fureyka 11-06-2008 12:39

Dziennikarz pewnie pracuje już, więc nie będzie wywiadów ;D

@up Poradzicie sobie sami^^.

MatiStw 15-06-2008 19:57

O kurwa ale ja tu dawno nie bylem :D

Wracajac do pierwszego wywiadu:

TRZY SLOWA !

JAAAAAAAA ZABILEM IMPERKA <hahaha> ;(

"To jest dal wszystkich pięknych kobiet, dla tych co maja prawdziwa miłość w sobie"

Imperek 16-06-2008 00:23

zarąbiście, że są te wywiady. Takim frajerom jak ten nade mną można na luzie wklejać cytaty....

"kiedys zapewne rowniez nie bylo tyle oszustow, zlodzieji i boterow jak kiedys. Co o tym sadzisz? starasz sie ich zwalczyc?
tez nie bylo rozowo, bo jednak polowa tych annihilatorow na macro byla robiona. Ale zmienilo sie to, ze kiedys to byl wstyd byc boterem.Teraz nie byc boterem to to samo co byc idiota. Jesli chodzi o zwalczanie, kiedys polowalem na boterow......
ale teraz mi przeszlo, bo nie chce rzadzic na tym swiecie, a robienie porzadku mieczem, to wtracanie sie do rzadzenia
wkurzaja mnie, ale trudno, jak ktos lubi upraszczac i tak prosta gre jego sprawa. Tylko zal, jak potem sie nazywa pro-playerem"

Flame on

nie zabiles mnie osiolku, bez bota bys sie podetrzec nie potrafił.... sorry innych za dość ostre sformulowanie, ale takie matoły mnie wpieniają.

Flame off.

Delarev 16-06-2008 08:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imperek (Post 2117107)
Flame on

nie zabiles mnie osiolku, bez bota bys sie podetrzec nie potrafił.... sorry innych za dość ostre sformulowanie, ale takie matoły mnie wpieniają.

Flame off.

Problem w tym że nie jesteś w stanie mu tego wytłumaczyć, on Ci powie ze nie miał bota i jest mega pro mastah albo powie że go używa tak samo jak inni. Wyjaśnianie takich spraw to studnia bez dna...

Imperek 16-06-2008 08:47

nie chodzi o to, zeby tlumaczyc, ale nie chce zeby sie niosla plotka, ze byl w stanie mnie zdjac, bo nie byl. Jest tylko jednym marnym trybikiem, ktory potrafi wlaczyc program.

Vidmo 16-06-2008 10:25

Wiem ze off topa robie ale mam pytanko , czy Russel miał kiedyś hacka ? bo na erig.net pisze że :

- 09 Oct 2007 +2,584,466 21 147

a obecnie ma lvl 137 , to pomyłka na erigu czy miał hacka ?.

Sorry za off topa

MatiStw 16-06-2008 10:45

Impershable a czy to wazne jak cie sciagnelismy? :D TO moze teraz nie licza sie fragi zdobywane na wojnie bo wszytkie sa przez program 8o OMG co za gosc jak sie broni od tego ze go nikt nie zabil i trzyma czyste konto :cup:
Jun 15 2007, Killed Imperek at Level 94 by FREDI DURON

Prawda normalna kontra policyjna, prawda normalna jest nieco innaB)

PS. PADŁEŚ ZA MOJE PIENIĄDZE ;(

Pensive 16-06-2008 14:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vidmo (Post 2117363)
Wiem ze off topa robie ale mam pytanko , czy Russel miał kiedyś hacka ? bo na erig.net pisze że :

- 09 Oct 2007 +2,584,466 21 147

a obecnie ma lvl 137 , to pomyłka na erigu czy miał hacka ?.

Sorry za off topa

Sam se zbił pare lvli, hacka nie miał ; )

MalutkiDrut 16-06-2008 17:15

Pewnie z milosci hueheuheueheu

Imperek 16-06-2008 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiStw (Post 2117389)
Prawda normalna kontra policyjna, prawda normalna jest nieco innaB)

Prawda frajerów i nieudacznikow, ludzi, ktorym bot od cipsoftu nie starcza, i prawda doswiadczonych graczy na morganie, ostatnich, ktorzy szanuja zasady wedlug ktorych twórcy każą grać. Ostatnich, którzy w tej grze mają prawo do dumy.

Zamknij się i szczytuj z okazji kanciarstwa gdzie indziej. Nawet przy "prawdzie normalnej" złodzieje i kanciarze nie chełpią się z tego co robią publicznie, nawet w tibii (jeszcze... jak widac pierwsze dupki wyrastają).

SirAravras 17-06-2008 08:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imperek (Post 2118372)
Prawda frajerów i nieudacznikow, ludzi, ktorym bot od cipsoftu nie starcza, i prawda doswiadczonych graczy na morganie, ostatnich, ktorzy szanuja zasady wedlug ktorych twórcy każą grać. Ostatnich, którzy w tej grze mają prawo do dumy.

Fajnie że ktoś o tym wspomina, ja też nie używam bota do robienia kasy,lepiej ich zabić noobem i zbierac plony ;p
Ale fakt faktem Imperek padłeś od niego ( bota ) to nie wstyd w końcu, a on może sie pochwalić bo mało kto tego dokonał i jest to twoją oczywistą zasługą.

@ Rakkev-Fredi Duron ?? Kojarze nicka ale lata temu....znałes protossa albo asilvado ??

MatiStw 17-06-2008 15:30

@Imperek
Weź koleś już skończ pi****lić bo sie pogrążasz... Wytłumacz mi co chcesz powiedzieć przez BANDĘ FRAJERÓW I NIEUDACZNIKÓW???:confused: Tobie sie wydaje że bot to wszystko? Jeżeli jesteś taki "DOŚWIADCZONY gracz" to czego po prostu nie uciekłeś do pzta, którego miałeś 5 sqm przed sobą ??? :cup: A goniły cię śmieszne 20-50lev, sory nawet nie goniły bo ciebie złapały ze 3 osoby na MW, po czym dołączyła reszta i po prostu byłeś za słaby żeby sie wyleczyć.
Uważasz że jeżeli mieli byśmy wyłączonego bota (NG) to w tedy byś dał rade :D
Zioomek padłeś przez swoje noobostwo, i nie tłumacz się. Co do twoich śmiesznych wypowiedzi związanych z zasadami gry, to ci mogę dać dobry przykład: czy ty sam jadąc samochodem przestrzegasz wszystkich przepisów? ;)

Jeśli uważasz że dał byś rade jak byśmy nie używali bota to zapytaj Shejqa czy wypuścił by cię trapa 8o hahahaha!

Cytuj:

Zamknij się i szczytuj z okazji kanciarstwa gdzie indziej. Nawet przy "prawdzie normalnej" złodzieje i kanciarze nie chełpią się z tego co robią publicznie, nawet w tibii (jeszcze... jak widac pierwsze dupki wyrastają).
CO do tej wypowiedzi odpowiem ci że wali mnie, to jest tylko głupia gra w której najlepsze jest zabijanie :cup:

I pamiętaj "każdy orze jak może" :baby:

Imperek 18-06-2008 00:07

Stoi przede mną (emocjonalne, ile masz lat to mnie średnio rusza) dziecko i się napina, że wygrało łamiąc zasady ... wiesz co, głupio mi że nad takim gównem w ogóle się zatrzymałem.

Soul's 18-06-2008 00:19

Oj Imperek, Imperek... ostatni rycerz, który nie zna zalet botowania...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:27.