![]() |
Stare światy (pozdrowienia dla Secury) rox. :))) Ale teraz zakładam na Celeście, nie ma co... :D Higlevel.... :)
EDIT Ciekawy jestem po powstaniu ilu serwerów zacznie ubywać osób na pokjedynczym świecie. Bo przecież graczy w Tibii nie będzie wiecznie przybywało. Jak myślicie 100tys. osób na raz, czy będzie więcej? :)) |
Daliby sobie spokuj z nowymi światami.
Zamiast tego mogli by dodać kilka miast na serwerach które już istnieją. :] |
Szczerze mówiąc jestem zadowolony z tego że powstajom nowe serwery . Tylko nierozumiednego dlaczego nowe światy sie zapelniają po brzegi a na starych ciagle full osób :( normalnie niewiem co sie z tym wszystkim dzieje ;( . Ale moze jak powstanie jeszcze z 5 swiatów to sie troche odepchaja stare serwery :D
|
Nie wiem jak wy gracie na tych nwych serverkach, że nie możecie expic bo dużo ludu :P?! Ja gram na Celeście, 16 lvl 41/40 8). Defakto wiekszosc moich znajomych juz jest na majnie, którego teraz wg mnie łatwiej przejść niż pierwszego dnia. Mój nick w grze: Revul Gaga jak co to msg me ;)(tylko bez msg-ów w stylu:'ej załatwisz jakieś eq na majnie' bo sam w chain armie chodze -.-".
|
Wszystko ok , ale ciagle i ciagle zajety jest caly rook nie mozna sie dostac prubowalem przez przeszlo 2 godziny non-stop ale i tak nie wszedlem moim zdaniem GM popelnili z tym blad ;(
|
Lol Kemek. Ten swiat jest narazie dla posiadaczy pacc...
Ja gram na Celesta narazie mam prawie 13 lvl. Dzis zamierzam nabic 20 :P Pozdro dla all :) |
nowe serwery nowe ceny jak zwykle wysokie :P
|
Przewaznie jak dlugo trzeba czekc az beda mogli wchodzic posiadacze facc ??
|
1-2 tyg
a ja gram na pythera i mam 6 lvl ale to jest baaaaaaardzo dobry wynik - gram juz z 10 h . Na celescie jest latwiej i mniej osob gra tam . PYTHERA RULEZ |
Najlepiej jest grać na tym samym serverze i na tej samej postaci ( czego ja się nietrzymałem z tą postacią bo już 2 sprzedałem pewnie bym miał już z 35 lvl). Według mnie najlepszym servem by pogodzić ludzi co lubią małe i duże ceny ... GrAJCIE NA CHIMERZe... jeszcze 2 tygodnie temu fs kosztował 20 K a teraz o połowe mniej ( niebawem wróci cena 20K) ale i tak wydaje mi się to wypośrodkowane i tutaj gra się baaardzo fajnie ( tylko że niektóre n00by giną na wolfach :P ale takie jest tu życie... )
|
Wiecie co, według mnie ten caly CIP powoli zaczyna przesadzac. Nie powinni powielac liczby serverów, ale na przykład powiększac je. Chodzi mi o to, że jak na servach miesci sie te ~850 playerów (nie mowie o osobach bo sami wiecie, MC wszędzie) to powinni zwiekszyc te liczbe do 1000 ( ! ).
|
No i polowa kumpli zniknela. Ja juz nie popelnie tego bledu i nie przeniose sie na ten server. No way. Jakbym gral na 1 to bym juz mial kolo 40levelu. A tak co mam? ~4 postacie 25lvl -.-
|
@Weezee
A narzekacie ze jest za duzo ludzi, ze nie ma gdzie expic, a jakby bylo o te 150 ludzi wiecej na serwie to juz bylby tlok nie do wytrzymania. :] |
Cipsoft mowi ze Facc beda mogli wejsc na nowe serwery za kilka dni (pewnie tyg. albo i wiecej ) ale ja czekam ;) . mogli by troche taniej te paccy zrobic ;P ale jak wejde to dzien dwa i main ( tydzien temu w jeden dzien na maina na azurze wyszlem ale znudzil mi sie juz :) musze miec nowy serwer ;D dozobaczenia w tibii moj nick Daisuke'oku (nie mialem pomyslu :)
|
No to zycze wszystkich faccom, ktorzy maja zamiar grac na Celestii powodzenia :) Ja jak narazie 23 lvl... :/
|
@up
A co ty tutaj robisz? :P Wracaj na celeste noobku ;] |
jak ktos bedzie robil polska gildie na phyterze to sie chetnie dolacze :) sporo moich starych kumpli idzie za mna na nowy serwer ;P ( szkoda ze wszyscy facc :/ )
|
Cytuj:
|
yeach ja tez na pythere ide :D z całą rodzinką de'Thorn. w razie ofert współpracy - msg do Bond de'Thorn (chętnie chodzimy na questy, hunty, itp.)
szkoda tylko ze nie pacc, ale to sie może niedługo zmienić..... narazie jest nas 6 doświadczonych osób (w tym z 3 miały lvl 40+) no i kilka newbie, z czego niedługo mogą być 2 pacci :D, więc moze gildia będzie... |
spoko jak gildie to sie pisze chetnie sie odezwe :) tez jestem chetny na hunty ale na poczatku trza skille treniowac i expic :) bo ja chyba knight bede i kiedy w koncu wpuszcza nas ( faccow :/ ) ja tez przylaze z kumplami ( najprawdopodobniej z 4 osoby chociaz jeszcze nie sa do konca zdecydowani :) :P )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:24. |