Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Inne] [Youtube] [Nie tibia] [Euro 2008] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=177863)

Sqrwysyn 10-06-2008 00:04

http://naszaklasa.blox.pl/html

jeszcze jakaś prowokacja na naszej klasie by się przydała, bo te dziunie non coment

ktoś mnie uprzedził :(

http://img72.imageshack.us/img72/4256/patriotyxu5.jpg

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tentotrix (Post 2105972)
czyli tak jak myslalem :) brakuje juz argumentow do obrony to trzeba zaczać cisnać..tja idz spac i plx nie wtrącaj sie juz bo idiote z siebie robisz..ty i 1LO ? z polaka 5? haha ,albo masz jakas slepa i glucha nauczycielke albo ci sie to snilo... chłopie , 5 klasiści lepiej piszą od ciebie..przynajmniej potrafia juz argumentowac swoje opinie a nie bluzgac ..ehh : /

oj ja miałem taką panią od matematyki która co lekcje nie pamiętała co poprzednio robiła i przez to miałem przez kilka dni te same zadania zadawane, a wynieść coś od niej z lekcji to jak wygrać w toto lotka, 2 lata korepetycji dzięki niej miałem ale i tak była fajna zwłaszcza jak przynosiła na lekcję zdjęcia i opowiadała o swojej rodzinie zamiast cokolwiek uczyć :) fajny offtopic zrobiliśmy z tego tematu, trzeba go przykleić i zmienić nazwę na "Only spam".

Szybki'lols 10-06-2008 07:44

....:P Polska vs Austria? - 1:2 :|

Sqrwysyn 10-06-2008 12:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szybki'lols (Post 2106123)
....:P Polska vs Austria? - 1:2 :|

źle napisałeś miało być 2:1

Etoric 10-06-2008 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ok'rzes (Post 2106002)
xD a Ty za dużo 1szej miłosci się naoglądałeś i teraz Artura cytujesz ;P

bo napisałem, że reklamowanie banków przez 'gwiazdy' to szczyt upadku?

Savierus 10-06-2008 16:03

kłocicie sie o nic jak wy wogole tak mozecie,

Ta energia ktora uzyta jest na klocenie zamiencie na ta ktora bedzie kibicowac.

Sqrwysyn 10-06-2008 19:58

Podobno nauczycielka od polskiego założyła dzisiaj okulary i kupiła baterie do aparatu słuchowego - efekty? Koksik nie poprawił z 4 na 5 tylko ledwie na 3 :)

KoXiS 11-06-2008 17:35

Kris

To z 4-5 mialo byc prowokacja chcialem pokazac, ze nie jestem gorszy(jesli chodzi o prowokacje nie oceny :)) i juz nic nie pisac :P. Lecz u gory jest spryciarz i mnie zdenerwowal :D. Wiec tak moja mama jest polonistka i mam taki wymug w domu, ze sie staram z tego przedmiotu. Po drugie pracuje w moim LO, ale jest wicedyrektorka i mnie nie uczy :) <to dla tego co mowil ze do 6 oceny>. Niepotrzebnie sie tlumacze, ale zebyscie wy nierozumni nie pomysleli ze sobie odpuscilem to, to zrobilem.... :confused:

I piszcie sobie, piszcie.... Ja Pocisnelem tego buca co tak sie wymadrzal i jest mi lzejj a reszta tych skurwysynow to czysty dodatek do mojego lepszego humoru.

Sqrwysyn 11-06-2008 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KoXiS (Post 2108790)
To z 4-5 mialo byc prowokacja chcialem pokazac, ze nie jestem gorszy(jesli chodzi o prowokacje nie oceny :)) i juz nic nie pisac :P. Lecz u gory jest spryciarz i mnie zdenerwowal :D. Wiec tak moja mama jest polonistka i mam taki wymug w domu, ze sie staram z tego przedmiotu. Po drugie pracuje w moim LO, ale jest wicedyrektorka i mnie nie uczy :) <to dla tego co mowil ze do 6 oceny>. Niepotrzebnie sie tlumacze, ale zebyscie wy nierozumni nie pomysleli ze sobie odpuscilem to, to zrobilem.... :confused:

I piszcie sobie, piszcie.... Ja Pocisnelem tego buca co tak sie wymadrzal i jest mi lzejj a reszta tych skurwysynow to czysty dodatek do mojego lepszego humoru.

dawaj telefon do matki, będziesz miał po wakacjach! ;) wymóg - wymogiem

Tentotrix 11-06-2008 21:59

starasz sie?no to cos ci nie wychodzi..."wymugl"... po stylu pisania,nicku (a raczej nIcKu) podpisie i w ogole po wszystkim sądze ze masz max 13 lat i chcąc przykozaczyć kolegą z forum (sic!) powiedziałeś ,że jestes w 1 LO ...ok powiedziałem juz wszystko na Twój temat,wiec nie wysilaj sie na odpowiedz.21:55 You're now ignoring noob KoXiS. ;)

Tristo 11-06-2008 22:18

ee tam.. i tak polak strzelal gole xd :cup::cup::cup:

KoXiS 11-06-2008 22:23

Kris

Hmm... Wiedzialem, ze jedna poomylka, a w gacie sie spuscicie, ale w koncu sie pomylilem i sie przekonalem ;( Trudnooo :D ale 5 mam i nic tego nie zmieni :) . I wybacz Tento mam 17 lat juz na karku aie musisz w to wierzyc, bo ja po Twoich odpowiedziach sadze to samo co Ty o mnie :confused: Internetowe chlopczyki :baby:;(
Jeszcze ten bezczelny zaczal ddo Etorica podskakiwac... :confused:8o

A co do podpisu moj gust i styl ,a o tym sie nie mowi, ale Ty tego niezrozumiesz. Nie napiszesz w podpisie "Resoraki maj maszjon" bo uznaja Cie za malolata to go nie masz i ja to rozumiem, ale ja sie nie boje kim jestem. Wracajac do wieku to nie tylko ja, bo i wiekszosc zna osoby, ktore sa kompletnymi analfabetami w liceum i jeszcze czworki maja, ale szukacie zaczepki to coz pobawic sie nie zaszkodzi. Nie musze udawac doroslego na forum, zebyscie nie robili ze mnie dziecka. Jestem soba, i jesli jak na swoj wiek jestem za dziecinny(dla was) to mam w zyciu to czego pragne, a chlopczyki z forum moga mi tylko zazdroscic :D

Tentotrix 12-06-2008 13:13

Miałem nie komentowac ale nie moge sie powtrzymac..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KoXiS (Post 2109384)
Hmm... Wiedzialem, ze jedna poomylka, a w gacie sie spuscicie, ale w koncu sie pomylilem i sie przekonalem ;(

bo skoro z ciebie taki polonista to chyba nie wypada robic "błentuf ordograficznych"
Cytuj:

Jeszcze ten bezczelny zaczal ddo Etorica podskakiwac... :confused:8o

ojej nie ,jestem zły,bo zaczełem BEZCZELNIE do etronica podskakiwac!! jak ja moglem! przecież to Twój Pan i władca !!!!wybacz wybacz wybacz ! swoja drogą jeśli wyrażanie swojej opinii ,innej niż twoja czy tez twojego master'a to bezczelne podskakiwanie to gl&hf

Cytuj:

Nie musze udawac doroslego na forum, zebyscie nie robili ze mnie dziecka

.
pierwszy raz sie z Toba zgodze...bo jakbys udawał dorosłego to i tak byś wyszedł na dzieciaka..
Cytuj:

Jestem soba, i jesli jak na swoj wiek jestem za dziecinny(dla was)

to że piszesz jak 12 latek nie oznacza ,że jestes dziecinny co jedynie niedorozwinięty....
Cytuj:

to mam w zyciu to czego pragne, a chlopczyki z forum moga mi tylko zazdroscic :D

pomyliłeś się znowu..zamiast zazdroscic powinnienes napisać współczuć...

Savierus 12-06-2008 13:45

nie bede was cytował ale po kurna trzeba pisac otrograficznie na forum o beznadziejnej grze? nie martw sie tylko ci dwaj do ciebie cos maja bo ci zazdroszcza.

Sqrwysyn 12-06-2008 14:22

ej ludzie ja tylko żartowałem w tym temacie - dajcie sobie w żyłę na wstrzymanie...

forum nie jest od najeżdżania na siebie

KoXiS 12-06-2008 17:03

Kris

Ok luz.
@ 2x up
Dzieki, szacunek. (Nie dlatego, ze mi pochlebiasz, ale w ogole jestes normalny i wyrozumialy. Co jest tu zadkoscia) ;)
@up
Do Ciebie nic nie mialem. I nie mam. Pierwszy zaczeles obrazac moj nick to tylko sie bronilem. Jedyne zastrzezenia to mialem do Tentoxa, ale koniec. Sorry za to.

btw. zeby nie bylo :P Dzisiaj Polska : Austria i mam nadzieje, ze sie nam uda :P KIBICOWAC PANOWIE!!!

shoq 12-06-2008 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tentotrix (Post 2109969)
Miałem nie komentowac ale nie moge sie powtrzymac..

bo skoro z ciebie taki polonista to chyba nie wypada robic "błentuf ordograficznych"

ojej nie ,jestem zły,bo zaczełem BEZCZELNIE do etronica podskakiwac!! jak ja moglem! przecież to Twój Pan i władca !!!!wybacz wybacz wybacz ! swoja drogą jeśli wyrażanie swojej opinii ,innej niż twoja czy tez twojego master'a to bezczelne podskakiwanie to gl&hf

.
pierwszy raz sie z Toba zgodze...bo jakbys udawał dorosłego to i tak byś wyszedł na dzieciaka..

to że piszesz jak 12 latek nie oznacza ,że jestes dziecinny co jedynie niedorozwinięty....

pomyliłeś się znowu..zamiast zazdroscic powinnienes napisać współczuć...

Twoja wypowiedź jest super i w ogóle, ale proszę Cię, nie rób spacji przed znakami przystankowymi... :/ Przecinek należy do zdania składowego, po którym występuje, więc pisz go tam, gdzie jego miejsce.
Pozdro.

KoXiS 12-06-2008 17:59

@up
Oczywiscie, ze masz racje co do jego wypowiedzi, ale on tylko potrafi moje bledy krytykowac. Swoich nie dostrzega... To jest zle, ale trudno jego sprawa. Uparty jest musi postawic na swoim. To jest jak walka z wiatrakami czy rzucanie gorchem o sciane :]:]:] Wiec nie trac na niego nerwow.B)

@down
Ja sie nie czepiam Twojego pisma. Robi to pan wyzej za co mu dziekuje, bo ja patrze na siebie nie tak jak TY. Podpis, nick, wiek itd.... Jesli mi sie czyjes zdanie nie podoba je komentuje, a nie tak jak Ty czepiam sie innych. Patrz na siebie, bo caly czas czepiasz sie wlasnie tego co zaznaczylem wyzej, a jak przyjdzie co do czego to "do*******acie sie do przecinkow lol , nie przypominam sobie zeby byl taki "wymug" na tym forum : * wypitalac !" Czepiasz sie glupot i Pan wyzej Ci pokazal jaki Ty jestes nic wiecej. Dziekuje mu za to :)

P.S. Kurde sorry zapomnialem, ze jest wymog nie robienia bledow. Tym bardziej raz na "XXX" postow. I te Twoje "lol". Hmm przestales robic z siebie doroslego? Wyskakujesz teraz ze swoimi naturalnymi tekstami? Tak jak Ty sadzisz, ze moje "Granie w Zielone jest" niedojzale tak ja,ze Twoje "lol".

Tentotrix 12-06-2008 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KoXiS (Post 2110547)
@up
Oczywiscie, ze masz racje co do jego wypowiedzi, ale on tylko potrafi moje bledy krytykowac. Swoich nie dostrzega... To jest zle, ale trudno jego sprawa. Uparty jest musi postawic na swoim. To jest jak walka z wiatrakami czy rzucanie gorchem o sciane :]:]:] Wiec nie trac na niego nerwow.B)

do*******acie sie do przecinkow lol , nie przypominam sobie zeby byl taki "wymug" na tym forum : * wypitalac !

Etoric 12-06-2008 22:49

wygrywamy 5:0 z Chorwacją, Austriacy remisują z Niemcami i wychodzimy na 2 miejscu:D!
co tu dużo mówić-i po euro:D

@down
chyba za dużo nasłuchałeś się bońka i bożydarka;]
remis austriakow z niemcami daje po 1 punkcie dla szwabów(4) i 1 dla austriaków(2), my wygrywając bedziemy mieli (4) i chorwaci bez zmian (6) Wygrywajac wysoko z nimi bedziemy mieli 2 albo 3 miejsce, zalezy od sytuacji w golach;] no chyba ze cos zle licze

Michael Rzotkiewka 12-06-2008 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 2111177)
wygrywamy 5:0 z Chorwacją, Austriacy remisują z Niemcami i wychodzimy na 2 miejscu:D!
co tu dużo mówić-i po euro:D

remis nie pomoze.. austriacy "musza" wygrac, wie ktos jaki sedzia bedzie "sedziowal" mecz austria - niemcy? jesli ten sam to na bank bedzie powtarzal wolne ktorych nie ma no i z 15karnych bedzie.. no bo jak za przepychanki sa karne no to kilkanascie ich trzeba podyktowac ...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:14.