![]() |
mowie wam przcie ze moglem ccos ominac a na otsie to tylko stawialem demona , mapka i ruchy a reszte przyklejalem...
Cytuj:
a z tym skulstafem to chyba juz powiedzialem o co chodzi... odp poraz kolejny: a z tym skulstafem to bylo tak ze jak wklejalem go na eq to jakby sie niechciala wkleic cala ta czaszka , jakby cos ją ucinalo , a z Rh tez ze jak kopiowalem to sie cale nie wkleilo tylko jakis pasek sie tam pojawil jak zauwazyiscie... |
BARDZO fajny FAKE
pomysl : 7/10 wykonanie: 10/10 xD |
Dobre
Tylko mi powiedz po co ci sword ring jak hammera używasz <może było ale nieczytałem all xD> |
Jak na razie jeden z lepszych faków, nie wiem czego wy sie czepiacie :P btw. wiecej plix :>
|
Hmm
mam tylko pytanko: czy ty sobie zmieniasz grafiki w programie? bo chodzi mi o spike sworda jak mniemam
|
Znalazlem 1 bad nikt go nieznalazl :):):)
Ja jedyny znalazlem bład na przedostatnich 3 albo 2 screenach sa te skrzynki na których lezy eqp a na ostanim ich niema ^^ :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: im master of lookin bugs on tibia screens :):) :) :p B) :( :D :o X( :baby: ;( :evul: :confused: :cup: 8o 8o 8o 8o
|
A co to ost??? :o bo nie wiem serio
|
Cytuj:
|
Fuck this is nice fake XD
|
Wow
heh ja myslalem ze to naprawde sie dzialo!
wykonanie arcydobreee!!!!!!!!!!! |
nieweim czy ktos juz zwrucil na to uwage (bo niechcialo mi sie wszystkich komentów czytac) ale widze ze podczas grania wersjie windowsa zmieniasz z 98 na xp no niezle niezle :D:D:D
|
re up:
hehe :P . sam tego nie zauwazylem :). ja tego fake robbilem pukinerwy mi nie siadaja . czasami musialem cos odnowa itp... bo troche czasu to robilem ... a brat przeinstaowywal windowsa :P |
swietny fake
pomysl 10/10 wykonane 10/10 i to w paincie WOW WINNER :cup: |
?????????
Już to gdzieś widzialem X(
|
Fake Fajny Ale Pare Bledow Jest Np ten Skull Staf Taki jak by po wypadku byl albo jak walisz z thunder hamera i masz nalozonego sword ringa ;/ jeszcze tam pare jest ale juz mi sie nie chce wymieniac ;] Ale ogulnie fajny gratz pomyslu ocena POmysl 8/10 wykananie 7/10
|
Cytuj:
ludzie... ile razy wam mam mowic to nie jest sword ring tyko healing ring a ten skull staf to jak wkejalem to sie ta glowa jakby niechciala cala wkeic tylko kawalek brakowalo . neiwiem czemu moze jakis blad w kompie mialem ... Cytuj:
a jak powiesz ze na innej stronie to ktos posluzyl sie moim fakiem ... |
Bardzo fajny fake wiecej takich, ale mozna takie cos i wrzeczywistości zrobia
|
To jest ots...Czy wy nie orzruiacie???
Coś co jest zrobione w ots nie jest fejkiem X( X( X( X( X( X( |
To jest podobne do Otsa -.-
|
grrrr kiedyś dostaniesz bana!I co że OTS?Kiedy to było robione(a na koniec 2004 roku)no to nie było jeszcze zabronione!Halp ma plax!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:06. |