![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
a kurcze tego nie probowalem,ale bendzie melansz.
co do autora tematu to sprobuj wciagnac raz 1 dziurka,potem 2 a potem 2 na raz. |
sam kiedyś snuffałem, nie dużo.. kilka razy dziennie po szczypcie na dziurke. Nigdy nie brałem na ściechy bo to żadna zabawa.. widziałem jak ludzie po tym żygali :) aktualnie sprzedaje resztki tabaki jakie mi zostały a jest tego sporo.. bananowe, truskawkowe, waniliowe, kilka gawithów, red bulli..
a co do Twojego problemu to miałem kiedyś to samo. Odstaw to na 2 tygodnie a potem jak nadal będziesz miał ochote to niuchaj ale rozważnie, nie na ścieżki :) |
Cytuj:
|
@up:
Po to, zeby typ, ktory ma problem w koncu zauwazyl jak go rozwiazac. Pisze wiec po raz tysieczny to samo. Rozumiesz? |
Cytuj:
|
masz 2 opcje:
-pójść do lekarza. -przeczekać pare dni, jak krew z nosa leci to zatkać czyms, kupic jakies krople do nosa... tak w ogole to nie bierz nikotyny w jakiejkolwiek postaci, uzaleznia w hooy, a fajki to jedno z najgorszych gówien, nie oplaca sie palic. Tabaka to tez gówno, nie daje zadnych pozytywnych efektow. Juz lepiej upic sie do nieprzytomnosci od czasu do czasu, zajarac bake w towarzystwie, wrzucic na dyske kwasa pod jezyk albo kupic sobie pare "aptecznych cudów bez recepty" - DXM (acodin), benzydamina, kodeina... polecam 8o8o8o8o8o bedziesz zyl jak w raju ;););) @down e tam, jak mi leciala to zatkalem watą i bylo git ;P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:14. |