![]() |
Lol. N00b. You are Polish ?! This is keylogger!!!/Lol.N00b. Jesteś z Polski ?! To jest Keylogger!
|
powiem krótko CZŁOWIEKU JESTEŚ MISTRZEM W ROBIENIU FAKEÓW czekam na więcej może to nie megaa grafa ale humor bezbledny xD 10/10 rób dalej
|
Hehe te odzywki do ojca sa bezbledne :D:D
To z tym "naladowaniem zycia" tez Rob dalej :D |
haha fejk zajebisty :P rzadko jakieś oglądam, ale wymiatasz :P 10/10 kit że pełno błędów, małe lokacje/mało lokacji i to wszystko ale te teksty rox xD rób więcej
|
strasznie tesknie :<<<
|
Cytuj:
Bylo blisko ale skad wiedziales???? |
Niby trudno się domyślić? :D
|
Od LolnY'ego (jemu się naprawdę nudzi):
Cytuj:
:baby: ej dawaj next part bo nudy :cup: :cup: :cup: WYGRAŁEM? :evul: :evul: :evul: |
hahahahaha zaczepisty fake , rób dalej.
ju roksor |
świetnie. Co prawda są błędy ortograficzne ale jest to bardzo humorystyczne i śmieszne rozbawiło mnie do cna :D:D:D
|
No i po szkole...:D:cup:
Fajny Fake ale coś długo nie ma kolejnych części:( Prosimy o następną częśc!!!!! |
kiedy ciong dalszy?????// plx
@down nubie ja tenskiem! @edit ale ty musk jestes xd w slowach avallacha chodzi o pacca i/lub allegro, bez ktorych niektorzy niewyobrazaja sobie gry ;[ |
UP> Thx 4 archeolog
|
tesz jestem nopem haha
fajny fejk rub dalej to bendziesz miszczem swiata naszego // Szczerze? to spoko fejczyk wykonanie złe, lecz pod względem humoru fejk zabija !! >>.<< <- 0wn3d xD Dawaj wiencej i koksuj... |
A może zrób fake "jak to odnalazłem słownik ortograficzny"
Już nawet w nazwie tematu błąd ... Aha... i szkoły nie da się zabić :< |
Super fejk daje 10/10 :cup:
|
1500100900 razy (nie)fajne
te scianki.... yuuuh... sklejka do d*py<ziewa> 0/1500100900 n/c |
10/10
Najepsze bylo: dzien dobry przyszedlem cie zabic! :D |
Lubisz odświeżac??
|
Ciekawe, czy zrobisz tak, że będzie rżnął 1000 demonów na hita, skoro taki z niego super hero:D:D:D Dosyć dobry fake
+ Plusy Fajny humor :D Fajnie się odzywa do starego Fajne dialogi - Minusy Beznadziejne lokacje głupie outy zero efektów |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:46. |