![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
"P.S
mam pytanko żeby wbić sie na TS - test server trza miec tutka czy co ??" Tak. Hm, Dobrze by bylo, gdyby te wszystkie nowe bronie/zbroje w/e miały w miare uregulowane z góry ceny (np możliwe do sprzedania u npc). W przeciwnym razie może być jak w przypadku tych wszystkich glacier setów, rozdawanych niemal za darmo.. Outfit- uhm, jestem zdania, że powinni zorganizować konkurs na zaprojektowanie outfitu.. NPCs?- heh, moim jednym z ulubionych zajęć zawsze było rozmawianie z nimi, samodzielne rozwiązywanie questów etc.. mam nadzieję, że ten update tego nie zniszczy. Poza tym, mogliby zwrócić uwagę na boterów, power abuse, DDoS i inne problemy :( Pozdrawiam~ |
Ja powiem krótko i na temat. :)
Zawsze było i będzie ze przed update'm wszyscy narzekają jak to będzie źle, a gdy już wszystko wprowadza w "życie" nagle sie podoba. :o |
xD
Na pewno nie będzie aż tak tragicznie jak myślicie, przed ostatnim up też wszyscy marudzili, a jest nawet spox. Nowe żarcie przyda sie jako dekoracja do chatek, przecież nie musicie tego jeść :D Co do nowych armorów to są tragiczne wyglądaja jak z Disney`a, ale rózgi są fajne. Nie bulwersujcie się tak, Cipki muszą coś wymyślać, żeby nie było zmuły (chociaż czasem przesadzają).
|
Od kiedy to wprowadzą?? Bo się normalnie nie moge doczekać :evul::evul:
|
@ Vyohman
Zgadzam się, a co do nowych zbroi to po co komu nowe skoro mpa i tak pewnie będzie miało najwiecej arma, pojawi sie 100 nowych armorów które maja tyle samo defa i jakieś tam skille które robią tyle co nic ?? xD |
ten update to nie wime co powiedziec
|
Tylko po co nowe graty znowu. Tylko spadnie cena innych itemow ;]
|
. . .
żal i ból
nie widze nic o balansacji jakies YALAPENO XD |
Wg. mnie to raczej tak :
System trade 2/5 Nowe itemy 3-/5 Nowe outfit 1/5 Nowy food 2/5 Ciastka 4+/5 |
Fajnie, fajnie. W koncu Cipy poprawiaja to co od zawsze bylo wyszydzane z tej gry we wszystkich recenzjach.
No ale, nie wydaje Wam sie, ze te armory, kusze i nowe bronie sa z lekka przesadzone, zrobione bez "weny", tylko po to zeby byly?. |
Według mnie te "nju itemz" wyglądają tak bajkowo... strasznie dziecinnie, jak z gry dla małych dzieci:baby:X(
|
Trade 5,5 / 10
itemy 7- / 10 outfit 6 / 10 food 8 / 10 pieczenie ciastek 5- / 10 potiony i antidote na rooku 9 / 10 tutorial 10 / 10 Ogółem: 51 / 70 Ocena: 4- w skali szkolnej. |
Moim zdaniem te nowe itemy, zwlaszcza armory wygladaj slabo, zeby nie powiedziec beznadziejnie, outfit tak samo lipny jak te dodane w 8.1 :<
Chociaz i tak jestem pozytywnie nastawiony do tego update ;P |
...-...+...=...upd8
No i jaki sens tej gry glupio zrobili nawet tylko z tymi armorami ?!? dodaja dmg?? zalosne co to jest Carton Network ??... zaniedlugo a wsumie juz mozna sobie wykonac annihilatora ogladajac mecze Polski... Kusze rozgi bronie fajnie ze to zrobili + te npc co mowicie ze psuje klimat przynajmnniej teraz bdzie mozna normalnie pogadac z npc a nie czekac az noobek ktory trapuje npc powie "bye"
Upd8 Spoko tylko jak mowilem armory sux..!!!.. a outfity poco nowe dodaja.... Mysle ze ten upd8 ma wiecej - niz + mozecie sie zemna nie zgadzac ale to moja opinia jak na teraz. Szkoda ze nie mam tutora przynajmniej bym dokladniej obeznal sie z upd8... a moze to co pisza i pokazuja bdzie inaczej wygladalo w tibi (niz pokazane??) dowiemy sie wkrotce... ;):):) |
nofe ruzgi dla maguf oneoenoee:cup::cup::cup:
|
mógłby mi ktoś powiedzieć jak mogę sie wbić na TS?:p
Z góry Dzienks. :] PS. Tutora mam ofc. |
Cytuj:
|
albo jak ktoś morze to niech da kilka screenów z TS :D pod warunkiem, że to legalne xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:22. |