![]() |
W morrowindzie fajna była swoboda, no i jak na tamte czasy grafika. Na resztę przymykało się oko O_o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
No coz, mam nadzieje, ze do czasu wyjscia D3 zdaze wymienic kompa. Diablo 2 bylo jedna z moich pierwszych oryginalnych gier i ani chwili nie zalowalem wydanej kasy :) |
Cytuj:
Cytuj:
@Topic: A propos aktów - najgorszy bezapelacyjnie 3, a najlepszy 1. Jakoś najbardziej mi się spodobał. |
Co do ceny D3; ja bym jednak obstawiał, ze nie przekroczy ona 100 zł, powiedzmy 99 zł.
Dlaczego? Dobrze wiemy jak cholerną kasę zarobi teraz Blizzard na nowym dodatku do Wow'a (nie mówiąc już o samym wowie). Wiemy, także że szanują oni graczy i to na ich poglądach opierają swoją pracę. Nie oznacza to, że D3 będzie rozdawane za darmo. Chcę jednak wierzyć, że D3 stanie się kolejną częścią, dostępną dla wszystkich, którzy oddychają klasykiem. |
Cytuj:
Niestety nie gralem przez battle neta bo mialem pirata, ale jak wyjdzie 3 to napewno kupie orginala |
Jak dla mnie w 3 akcie było jedno z najlepszych bossowych legowisk. Te świątynie, Rada, Mefisto. Co prawda cała reszta aktu do dupy, ale końcówka była świetna ;]
|
Zanim Blizzard wypuścił WoW'a to Diablo 2 Lod była najbardziej popularną grą. można powiedzieć zapoczątkowała wszystkie inne. Poprostu to klasyk i nic tego nie zmieni, ta gra niszczy wszystkie dookoła...Ci, którzy wiedzą dokładnie co to jest d2 to na pewno mają wielki szacunek do tej gry. Natomiast Diablo 3 będzie wielką kontynuacją, która ogarnie cały świat.. :)
Jestem ciekaw w jaki sposób pokażą oni walkę dobra ze złem, bo naprawdę zapowiada się świetnie ;]... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Krótko - Trzeba będzie kupić i zagrać.
|
Yoh coraz bardziej denerwujesz tylko ludzi w tym temacie. Wypowiedziales sie raz i starczy po co sie dalej wyklucac ze to i tak bedzie kicz i wogole lepiej w to nie grac ani bron boze kijem nie tykac.
|
@Yoh
Kwękasz i stękasz nad tym D3. Czort wie, jaki on będzie? Skąd wiesz, czy nie zmienią hns w czyste crpg? Nad wiedźminem też kwękałeś i stękałeś, a później chwaliłeś, jaka to piękna gra O_o I tak z wieloma osobami jest. Coś nowego, a - denne i nudne, bo poprzednia część lepsza, albo w ogóle kaszana all. Wychodzi gra i co się okazuje? Numero uno jakie kiedykolwiek istniało. Poza tym wiele osób zachwyca się BG, a dla mnie to też jest idiotyczna nawalanka, bo inaczej tam spraw załatwić nie można. Najlepiej poczekać do premiery i wtedy dyskutować, bo takie idiotyczne gdybanie jest bezsensu. |
Yoh ma wyjątkowo rację co do D2. Przynajmniej częściowo. Gra raczej nudna. Fajny akt I i II, od trzeciego to już dobija. Nie no, to jest 'największy' h'n's, należą się honory, bo pierwszy i w ogóle, ale ja już wolę Sacreda. Ma jakimś trafem ciekawszy, jak dla mnie, grind. Też po sieci.
Aha, Obek i Morrowind nie ssą, przynajmniej nie w yohowy sposób. Za to Yoh ssie. ;> Zawsze miał denny gust. A D3 pewnie chętnie obejrzę, ale nie wiem, czy kupię. Ostatnio zacząłem się martwić moim budżetem. ;pp |
Cytuj:
Świat się kończy ;< |
Pierwszy akt to ja z zamkniętymi oczami na siłę przechodzę xD Jeszcze więcej te lochy od Andariel mogły mieć kuvwa pięter _-_ Drugi akt mi się najbardziej podoba, bo egipski ;]
|
Cytuj:
BG również jest fenomenalną i kultową grą, w swoim gatunku oczywiście ;) Można powiedzieć, że diabełek jest najlepszą grą H&S ale nie można mówić, że jest najlepszą grą ze wszystkich. Konia z rzędęm temu kto wyłoży mi logicznie wyższość diabełka nad CSem czy odwrotnie... |
Cytuj:
|
Heh, w końcu Blizzard to Blizzard ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:48. |